ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο κομμουνισμός, τον οποίο φοβόνταν για τόσο μεγάλο διάστημα στον δυτικό κόσμο, τώρα σχηματίζεται κρυφά από την παγκόσμια συμμαχία

Μήνυμα 553 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου του 2012, στις 18:55

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, η πρόθεσή ΜΟΥ είναι να πάρω στα Ιερά ΜΟΥ Χέρια τις Χριστιανικές χώρες που υποφέρουν εξαιτίας της πίεσης για να ΜΕ απορρίψουν – για να τους δώσω δύναμη.

Ο Χριστιανισμός τους θα υποβληθεί σε μια οξεία πρόκληση με έναν τρόπο, που καμία άλλη θρησκεία δε θα έχει να υπομείνει.

Άλλες θρησκείες δε θα διώκονται με τρόπο, με τον οποίο οι πιστοί ΜΟΥ θα πρέπει να υποφέρουν.

Μπορεί να αμφισβητηθεί η Αλήθεια του Χριστιανισμού. Μπορεί να δεχτεί επίθεση και να λογοκριθεί, αλλά ένα πράγμα δε θα αλλάξει ποτέ.

Υπάρχει μόνο ένας δρόμος προς το Σπίτι του Πατέρα ΜΟΥ. Αυτός ο δρόμος είμαι ΕΓΩ, ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας της ανθρωπότητας.

Δεν μπορείτε να πάτε στον Πατέρα ΜΟΥ χωρίς να αποδεχτείτε την Ύπαρξή ΜΟΥ.

Η Αλήθεια δεν μπορεί να αλλάξει, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να την αρνηθείτε.

Τα ψέματα θα παρατηρηθούν ως αυτό που είναι πολύ σύντομα. Όλες οι θρησκείες θα γίνουν ένα όταν θα γίνουν μάρτυρες της Αλήθειας.

Η Διαθήκη του Πατέρα ΜΟΥ για να ξαναστείλει ΕΜΕΝΑ, τον Μονογενή ΥΙΟ ΤΟΥ, για να οδηγήσω όλη την ανθρωπότητα στο Βασίλειο του Πατέρα ΜΟΥ, θα εκπληρωθεί.

Μόλις η Αλήθεια θα γίνει φανερή για όλους, όλοι εκείνοι που θα εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες θα δελεαστούν να γυρίσουν την πλάτη τους.

Σας ικετεύω, μαθητές ΜΟΥ, πείτε τους την Αλήθεια τώρα.

Μπορούν να μην ακούνε, αλλά μετά την Προειδοποίηση θα ακούσουν.

Η μάχη κατά του Χριστιανισμού αρχίζει να μαίνεται τώρα.

Καλώ όλους τους Χριστιανούς να υπερασπίζουν το δικαίωμά τους να δείχνουν την πίστη σε ΜΕΝΑ, τον Ιησού σας. Αν δεν το κάνετε αυτό, θα σας πνίγουν και θα σας αναγκάζουν να καταπιείτε το ψέμα του κομμουνισμού.

Ο κομμουνισμός, τον οποίο φοβόνταν για τόσο μεγάλο διάστημα στον δυτικό κόσμο, τώρα σχηματίζεται κρυφά από παγκόσμια συμμαχία μεταξύ των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο.

Αυτοί, οι οποίοι ανάμεσα στους λαούς σας φώναζαν για την αντίθεσή τους σ’ αυτό που αποκαλούσαν κακό καθεστώς, τώρα θα δέχονται τον κομμουνισμό.

Τότε θα ελέγχουν ό, τι κάνετε, τι τρώτε, τι κερδίζετε, αν έχετε ή δεν έχετε σπίτι για να μείνετε, και αν μπορείτε ή δεν μπορείτε να ασκείτε τη θρησκεία σας.

Μην παραδοθείτε ποτέ. Μην χάνετε ποτέ την ελπίδα. Η δύναμή σας θα είναι σημαντική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της καταπίεσης. Η προσευχή θα είναι η πανοπλία σας και θα σας βοηθήσει να αντέξετε.

Οι μαθητές ΜΟΥ πρέπει να ΜΕ εμπιστευτούν. ΕΓΩ δε θα επιτρέψω να υποφέρετε για πολύ καιρό. Θα σας κρατήσω και η δύσκολη περίοδος θα περάσει γρήγορα.

Ο Ιησούς σας

12/09/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.