ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Προειδοποίηση για τις ελίτ παγκοσμιες ομάδες που, μέσα από την ισχυρή συμμαχία τους, σκοπεύουν να ελέγχουν όλα τα έθνη

Μήνυμα 556 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου του 2012, στις 22:50

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, αυτή είναι μια προειδοποίηση για τις ελίτ παγκόσμιες ομάδες που, μέσα από την ισχυρή συμμαχία τους, σκοπεύουν να ελέγχουν όλα τα έθνη.

Εσείς, των οποίων ο θεός είναι ο σατανάς , γνωρίστε πως οι ψυχές σας είναι μαυρισμένες από το σύννεφο του κακού, με το οποίο σας μόλυνε ο πονηρός.

Είστε σε μεγάλο κίνδυνο, κι όμως επιλέγετε να λατρεύετε το σατανά, ο οποίος θέλει να κλέψει τις ψυχές σας και να σας βασανίζει για την αιωνιότητα.

Τα σχέδιά σας να υπαγορεύετε, να κυβερνάτε, να ελέγχετε και να οργανώνετε γενοκτονία των παιδιών του Θεού όχι μόνο που θα ματαιωθούν από το Χέρι του Πατέρα ΜΟΥ, αλλά αυτό το κακό θα στραφεί εναντίον σας.

Θα τιμωρηθείτε αυστηρά για την κακία σας.

Οι αμαρτίες που έχετε διαπράξει είναι αποτρόπαιες για ΜΕΝΑ, και το μίσος σας και η περιφρόνηση για τους ανθρώπους που ισχυρίζεστε πως τους υπηρετείτε με τις κυβερνήσεις σας, θα σας καταστρέψουν για την αιωνιότητα.

Αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που θα απολαμβάνετε, όταν πάρετε τα ηνία της εξουσίας πάνω στα έθνη και θα εισαχθείτε ένα άθλιο καθεστώς δικτατορίας, θα σας φέρει την αιώνια ζωή στην Κόλαση.

Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να γυρίσετε την πλάτη σας στην κακή ομάδα των ελίτ δυνάμεων. Αλλά να είστε προσεκτικοί, γιατί θα σας δοθεί μόνο ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ποτέ μην υποτιμάτε τη Δύναμη του Θεού. Μην υποτιμάτε την Οργή ΤΟΥ. Γιατί αν και ο ίδιος, ο Θεός, ο Αιώνιος Πατέρας ΜΟΥ είναι ο Θεός του Μεγάλου Ελέους, είναι επίσης ΑΥΤΟΣ που πρέπει να φοβάστε.

Η Δύναμή ΤΟΥ είναι παντοδύναμη. Η Εξουσία ΤΟΥ πάνω στο σατανά θα φθάσει σύντομα στην κορυφή και ο ίδιος θα ρίξει το θηρίο και τις ομάδες του στη Λίμνη της Φωτιάς.

Εσείς, επίσης, θα ριχτείτε στην Κόλαση αν συνεχίσετε την καταστροφή της Δημιουργίας του Θεού, των παιδιών του Θεού.

Ο Πατέρας ΜΟΥ ποτέ δε θα σας συγχωρήσει αν θα ξεπεράσετε τα όρια του Μεγάλου ΤΟΥ Ελέους.

Την ημέρα που θα έρθω για να κρίνω, θα τρέμετε με το βαθύτερο φόβο άγνωστο στην ανθρωπότητα.

Την ημέρα εκείνη θα σας δοθεί τέτοια τιμωρία, όπως ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζατε τους αδελφούς και τις αδελφές σας, τα παιδιά του Θεού.

Να είστε προειδοποιημένοι. Διότι την Οργή ​​του Θεού πρέπει να φοβάστε.

 

Ο Ιησούς σας

16/09/2012 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.