ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Τρίτη Σφραγίδα θα αποκαλυφθεί όταν ο άνθρωπος θα αγωνίζεται για τροφή καθώς την ανθρωπότητα θα πιάσει η πείνα

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου του 2013, στις 15:25

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, θα ξεσπάσουν παλίρροιες και θα αρχίσουν καταστροφές που θα προκληθούν από πολλούς πολέμους, όπως προειπώθηκε.

Η στιγμή της εμφάνισης του Ψευδοπροφήτη θα συμπέσει με τις διακηρύξεις των πολέμων σε όλο τον κόσμο. αυτοί οι πόλεμοι θα ξεσπάνε ξαφνικά, και οι άνθρωποι θα τρέμουν από το φόβο, όταν γίνουν σαφείς οι συνέπειες. Θα ξεσπάνε και θα αναπτύσσονται σαν καταιγίδες στην έρημο, όπου ξαφνικά, σαν κλέφτης που έρχεται μέσα στη νύχτα, θα πιάσουν όλους εκείνους που αισθάνονται, ότι η ειρήνη τους είναι εγγυημένη.

Τόσες πολλές χώρες θα συμμετάσχουν, που όλοι θα εκπλαγούν μ’ αυτό. Σύντομα, μέσα σ’ αυτή τη σφαγή, θα αποκαλυφθεί ο αντίχριστος. Σύγχυση, φόβος και η απώλεια των καλλιεργειών θα επιτείνει το πρόβλημα. Λίγο μετά θα αποκαλυφθεί η Τρίτη Σφραγίδα όταν ο άνθρωπος θα αγωνίζεται για τη τροφή καθώς την ανθρωπότητα θα πιάσει η πείνα. Η έλλειψη τροφίμων, η έλλειψη πνευματικότητας, έλλειψη βοήθειας θα πιάνεται οτιδήποτε ή οποιονδήποτε που προσφέρει ανακούφιση.

Θα θεσπιστεί η σκηνή για την άφιξη του αντιχρίστου, για να γίνει γνωστός στον κόσμο. Τότε η ανθρωπότητα θα ανακουφιστεί λόγω του ανθρώπου της ειρήνης, ο οποίος θα προσφέρει τόση ελπίδα, που θα είναι πρόθυμοι να γίνουν οι σκλάβοι του. Θα πιστέψουν στο δικό του λεπτομερές πρόγραμμα της αναδιοργάνωσης του κόσμου και προσέγγισης όλων των εθνών. Το σχέδιο αυτό, που θα τους προτείνεται θα είναι για το καλό όλων και για την εξάλειψη της τρομοκρατίας. Εχθροί, για τους οποίους θα πει εκείνος ότι θα τους καταπολεμάει και πάνω στους οποίους θα πάρει τον έλεγχο, θα είναι αθώα θύματα χρησιμοποιημένα απ’ αυτόν για να παρουσιάσει στον κόσμο αυτή την απάτη.

Όταν η ειρήνη, ή αυτό που θα φαίνεται σαν ανακωχή, θα αποκατασταθεί, τότε θα έρθει το επόμενο στάδιο, η ενότητα όλων των εθνών, όλων των θρησκειών, όλων των χωρών σε ένα. Και τότε η σχέση μεταξύ του ψευδοπροφήτη και του αντίχριστου θα γίνει σαφής.

Εκείνοι, στους οποίους δόθηκε η Αλήθεια και των οποίων τα ονόματα είναι γραμμένα στο Βιβλίο της Ζωής, θα ξέρουν τι συμβαίνει. Άλλοι, τυφλοί για την Αλήθεια της Διδασκαλίας ΜΟΥ, δε θα είναι τόσο τυχεροί. Τότε θα είναι η περίοδος αναμονής. Η Υπομονή ΜΟΥ θα σημαίνει ότι θα προσπαθώ να σώσω και να προστατεύσω εκείνους, που δε θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν την Αλήθεια.

Το Έλεός ΜΟΥ και η Υπομονή ΜΟΥ θα οδηγήσουν στη Θεία Παρέμβαση σε μεγάλο κλίμακα, προκειμένου να σώσω όλα τα παιδιά του Θεού από τη λαβή του θηρίου, του οποίου ο στόχος είναι μόνο να ενθαρρύνει στην αμαρτία. Υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε: η σαγηνευτική γοητεία του αντίχριστου είναι μόνο μια κουρτίνα, που κρύβει το σχέδιο για να ενθαρρύνει στην αμαρτία, έτσι ώστε η ανθρωπότητα να κάνει την τελική επιλογή – να επιλέξει το θηρίο περιφρονώντας το Θεό. Όταν έρθει εκείνη η ώρα και θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσω τις ψυχές – τότε θα τελειώσει αυτό.

Μόνο οι εκλεκτοί θα παρθούν στη Βασιλεία ΜΟΥ.

Ο Ιησούς σας

16/03/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.