ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η αγωνία ΜΟΥ γίνεται αισθητή από όλους τους Αγίους και τους Αγγέλους στον Ουρανό, διότι είναι κοντά η ώρα της Αποκάλυψης

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου του 2013, στις 12:40

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, τι οργή και φόβο αισθάνονται όσοι αρνούνται να δεχτούν το Δικό ΜΟΥ Ποτήρι του Πόνου αυτόν τον καιρό.

Η οργή του σατανά εναντίον αυτών των Μηνυμάτων θα αυξηθεί γρήγορα και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να σε καταδικάσουν, κόρη ΜΟΥ.

Θα δεχτείς τον πόνο, διότι πρόθυμα παραδόθηκες στο Άγιο Θέλημα ΜΟΥ. Έτσι λοιπόν, κόρη ΜΟΥ, πρέπει να παραμείνεις σιωπηλή, όταν συνεχίζονται οι κραυγές του θηρίου και εκείνων των φτωχών ψυχών που το θηρίο χρησιμοποιεί για να σου επιτίθενται. Σε όλους τους αγαπημένους πιστούς μαθητές ΜΟΥ λέω – παραμείνετε σταθεροί. Κρατήστε τα κεφάλια σας κάτω στην ταπεινή υποτέλεια και να προσφέρετε τον πόνο σας γι’ αυτές τις ψυχές που δε θα δεχθούν το Δώρο της Αλήθειας.

Εκείνοι, οι υπεύθυνοι για τη διείσδυση της Εκκλησίας ΜΟΥ επί της Γης επιλέγουν σκόπιμα την ώρα της Σαρακοστής, προσβάλοντας ΕΜΕΝΑ, τον Ιησού τους, που πέθανε στην αγωνία για να σώσει τις ψυχές τους.

Τόσο μολυσμένοι είναι εκείνοι που περιφέρονται στους διαδρόμους της Ρώμης, που το μεγαλύτερο σημάδι, το οποίο θα παρατηρήσετε, θα είναι το χάος που θα προκύψει, όταν θα συμμορφωθούν με την εντολή του απατεώνα. Χάος, διαταραχή, διαίρεση και οι αντιφάσεις θα φαίνονται παντού στη Ρώμη. Η πηγή αυτής της σύγχυσης είναι ο σατανάς, διότι δεν μπορεί να είναι ο Θεός.

Ο θυμός προέρχεται από τον πονηρό και η οργή του γίνεται προφανής όταν το Φως ΜΟΥ διαδίδεται μεταξύ των παιδιών του Θεού. Ας γνωρίζουν όλοι πως όταν στο Όνομά ΜΟΥ προκαλούνται επιθέσεις του ενός στον άλλον αυτού του φαύλου χαρακτήρα, είναι ακριβώς η Παρουσία ΜΟΥ που προκαλεί μια τέτοια αντίδραση.

Μόνο ΕΓΩ, ο Ιησούς Χριστός, και οι πιστοί ΜΟΥ μπορούν να γίνουν ο στόχος μιας τέτοιας προσβλητικής συμπεριφοράς, γι’ αυτό λοιπόν όταν αυτό γίνεται αφόρητο, παρακαλώ να πείτε αυτή τη σύντομη προσευχή:

«Συμμερίζομαι τον πόνο μαζί ΣΟΥ, αγαπητέ Ιησού, και ζητώ να ευλογήσεις τους εχθρούς μου και όσους ΣΕ μαστιγώνουν με το Δώρο του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.»

Αυτή η διαφωνία θα συνεχιστεί, και η αγωνία ΜΟΥ θα γίνει αισθητή από όλους τους Αγίους και τους Αγγέλους στον Ουρανό, επειδή είναι κοντά η ώρα της Αποκάλυψης.

Κρατηθείτε ΕΜΕΝΑ, τον Ιησού σας, και τοποθετήστε όλη την εμπιστοσύνη σας σε ΜΕΝΑ, καθώς χτίζω το Κατάλοιπο του Στρατού ΜΟΥ στην προετοιμασία για επικίνδυνη μάχη για τις ψυχές, η οποία βρίσκεται μπροστά μας.

Ο Ιησούς σας

16/03/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.