ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μόνο η Αγάπη έρχεται από ΕΜΕΝΑ. Το μίσος όχι.

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου, 2013

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, θα είναι με τη δύναμη της Αγάπης που η ανθρωπότητα μπορεί και θα σωθεί. Η Αγάπη για την οποία μιλώ, είναι η Αγάπη του Θεού η οποία ρέει στις καρδιές της ανθρωπότητας. Η Αγάπη Του Θεού είναι φανερή στις καρδιές όλων των παιδιών ΤΟΥ, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ΤΟΝ απαρνιούνται. Θα είναι η αγάπη που έχετε ο ένας για τον άλλον, που θα σας κάνει να αντέξετε τις δοκιμασίες  που θα σας παρουσιαστούν. Να δείχνετε αγάπη και ελεημοσύνη στον γείτονα σας και να είστε ευγενικοί με τους φτωχούς, τους αδύνατους και τους αβοήθητους και θα σας κάνω Δικούς ΜΟΥ αιώνια.

Όσοι ανάμεσα σας αντιμετωπίζουν τους άλλους σκληρά, προκαλούν πόνο σε αυτούς, τους οποίους κυβερνούν και που ψιθυρίζουν κακίες για άλλους, θα είστε άδεια δοχεία με τίποτα να προσφέρετε σε ΕΜΕΝΑ. Πρέπει πάντοτε να τηρείτε τις Εντολές ΜΟΥ. Μόνο η Αγάπη έρχεται από ΕΜΕΝΑ. Το μίσος όχι. Όσοι λένε πως ΜΕ τιμούν αλλά κατηγορούν τους άλλους, ακόμα και αν λένε πως τηρούν το Λόγο ΜΟΥ– δεν ΜΕ τιμούν. ΜΕ προσβάλλουν και η ντροπή τους θα γίνει εμφανής τη Μεγάλη Ημέρα. Ποτέ μην διανοηθείτε για μία στιγμή, να ζήσετε χωρίς αγάπη για τους άλλους, γιατί εάν δεν υπάρχει αγάπη στις καρδιές σας για τους άλλους, γιατί εάν δεν έχετε αγάπη για τους άλλους αρνείστε το Δώρο το οποίο θα δοθεί ελεύθερα σε όλα τα παιδιά του Θεού. Όταν ΜΕ αγαπάτε πραγματικά, θα φέρεστε στους άλλους με αγάπη και σεβασμό. Όταν είστε σκληροί με τους άλλους, μιλάτε κακά για αυτούς ή τους σχολιάζετε άδικα, απορρίπτετε την Αγάπη που δίνω σε εσάς. Στη θέση της είναι το μίσος. Το μίσος για οποιοδήποτε άλλο άτομο προέρχεται από το σατανά. Όταν επιτρέπετε στο μίσος να σκληραίνει τις καρδίες σας, απομακρύνετε τους εαυτούς σας από ΕΜΕΝΑ και θα είστε πολύ βαθιά ταραγμένοι μέσα στην ψυχή σας.

Όταν αγαπάτε τον άλλο στο Όνομα ΜΟΥ, θα το κάνετε με τις λέξεις σας, τις ενέργειες και τις πράξεις ελεημοσύνης. Η Αγάπη νικά το κακό. Η δύναμη του σατανά καταστρέφεται σε μια στιγμή όταν δείχνετε αγάπη σ’ αυτούς που σας φέρονται άσχημα. Πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά για να αφήσετε την αγάπη να σας καταβάλει, ούτως ώστε να μεταδώσετε αυτό το δώρο και στους άλλους.

Η Αγάπη γεννά αγάπη για τους άλλους. Η Αγάπη φέρνει ζωή. Η Αγάπη φέρνει συγχώρεση. Η Αγάπη νικά το κακό. Χωρίς Αγάπη το κακό θα αναπτύσσεται.

Ο Ιησούς σας

16/05/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.