ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Όλοι όσοι βρίσκονται σε Χριστιανικές Εκκλησίες θα έρθουν σε ΜΕΝΑ πρώτοι. Μετά οι Εβραίοι θα γυρίσουν, με τον καιρό, και τελικά θα ME αποδεχτούν

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Δευτέρα 20 Μαΐου, 2013

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, καθώς εξαπλώνεται αυτή η Αποστολή, ο Λόγος ΜΟΥ θα ειπωθεί σε πολλές γλώσσες. Τα Μηνύματα ΜΟΥ, που σας έχουν δοθεί σήμερα, αναζωπυρώνουν τον Πανάγιο ΜΟΥ Λόγο στην Καινή Διαθήκη. Τα Μηνύματα ΜΟΥ επίσης υπενθυμίζουν το Λόγο του Θεού που βρίσκεται στην Πανάγια ΜΟΥ Βίβλο.

Δεν ξαναγράφω το Λόγο ΜΟΥ, απλά  σας υπενθυμίζω τι σημαίνει σήμερα. Επιπρόσθετα, απευθύνομαι στον κόσμο για να τον προετοιμάσω για την Δευτέρα ΜΟΥ  Παρουσία, γιατί δε θέλω να χαθεί κανείς. Είναι με πολλή αγάπη και χαρά που βλέπω τους πιστούς ΜΟΥ ακολούθους να ΜΕ δέχονται έτσι όπως  ΕΙΜΑΙ.

Οποίοι συνειδητοποίησαν αμέσως ότι ΕΓΩ τους μιλώ δια μέσου αυτών των Μηνυμάτων είναι ευλογημένοι. Είναι αυτοί που ποτέ δεν αμφέβαλλαν. Είναι αυτοί που ένιωσαν την Παρουσία ΜΟΥ. Ο Λόγος ΜΟΥ διαπέρασε τις καρδιές τους σαν ξιφολόγχη.  Το Πνεύμα ΜΟΥ άγγιξε τις καρδιές τους. Ήξεραν. ΜΕ αναγνώρισαν και πως θα υποφέρουν γι’ αυτό.

Εσείς πολύτιμα ΜΟΥ παιδιά, μάθετε πως όταν ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα ΜΟΥ πως σας έδωσα ένα πολύτιμο Δώρο, μια ευλογία, η οποία θα σας βοηθήσει να αντέξετε το μονοπάτι προς την Αιώνια Ζωή. Θα χρειαστείτε αυτά τα Δώρα, γιατί θα είστε ο στυλοβάτης του Αγίου ΜΟΥ στρατού και θα οδηγήσετε και τους υπόλοιπους, που τελικά θα σας ακολουθήσουν.

Άνθρωποι από όλα τα έθνη θα σας ακολουθήσουν όταν δε θα έχουν πουθενά να στραφούν και θα μοιραστείτε τις Διδασκαλίες ΜΟΥ μαζί τους. Όλοι όσοι είναι αφοσιωμένοι σε ΜΕΝΑ, τον Ιησού Χριστό, θα τους δοθούν νέα Δώρα για να βοηθήσουν στην ένωση των υπολοίπων ανά τον κόσμο και στην ένωση με ΜΕΝΑ. Όλοι όσοι βρίσκονται σε Χριστιανικές Εκκλησίες θα έρθουν σε ΜΕΝΑ πρώτοι. Μετά οι Εβραίοι θα γυρίσουν, με τον καιρό, και τελικά θα ME αποδεχτούν. Όλες οι άλλες θρησκείες θα συνειδητοποιήσουν την Αλήθεια των Διδασκαλιών ΜΟΥ και επίσης θα ΜΕ ακολουθούν. Αλλά δε θα δεχτούν όλοι την Αλήθεια, έστω και αν τους παρουσιάζεται κατάματα.

Μετά υπάρχουν και αυτοί που δεν πιστεύουν, παρόλο που πολλοί από αυτούς είναι καλοί άνθρωποι. Χρησιμοποιούν την ανθρώπινη λογική για να παρουσιάσουν τα επιχειρήματα τους ότι τάχα ο Θεός δεν υπάρχει. Ακόμα και έτσι όμως -περιλαμβανομένων και αυτών που έχουν χλιαρή πίστη- θα τρέξουν σε ΜΕΝΑ πρώτοι. Οι καρδιές τους θα ανοίξουν και επειδή θα δουν τι μάρτυρα εξέλεξα, θα ξέρουν ότι ΕΓΩ τους καλώ.

Kάθε έργο που σας αναθέτω, θα οδηγήσει όλο και περισσότερα έθνη στο να σηκώσουν το Σταυρό ΜΟΥ για να ανοίξουν το μονοπάτι που οδηγεί σε ΜΕΝΑ. Ποτέ μην διστάσετε να περπατήσετε δίπλα ΜΟΥ όταν σας καλώ, γιατί όσο ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα ΜΟΥ, καταστρέφετε τη δύναμη του κακού. Το κακό μπορεί να σας προκαλέσει πόνο, αλλά αν ΜΕ αφήσετε να σας καθοδηγήσω, θα μετακινήσω κάθε εμπόδιο που στέκεται στο δρόμο σας.

Σας  αγαπώ και σας καθοδηγώ, καθώς προστατεύω τις Δικές ΜΟΥ ομάδες προσευχών σε όλο τον κόσμο.

Ο Ιησούς σας

20/05/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.