ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Θεός ο Πατέρας: Θα χτυπήσω κάθε έθνος ανάλογα με τον αριθμό των αθώων που έχει δολοφονήσει

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 29 Μαϊου του 2013

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, Είμαι η Αρχή και το Τέλος. Είμαι ο Δημιουργός όλων αυτών που είναι και θα είναι. Είμαι ο Κύριος της ζωής και του θανάτου. Κανείς δεν έχει την αρμοδιότητα να παρεμβαίνει στη ζωή ή στο θάνατο, γιατί μόνο ΕΓΩ, ο Παντοδύναμος Πατέρας, μπορώ να παρέμβω και στα δύο.

Όταν  ο άνθρωπος αρχίζει να πιστεύει ότι είναι το ίδιο καλός, αν όχι πιο παντοδύναμος από ΕΜΕΝΑ, θα προσπαθήσει να ΜΕ μιμηθεί. Όταν ο άνθρωπος θέλει να ασκήσει έλεγχο στη δημιουργία ΜΟΥ, δελεάζεται από το σατανά να αμαρτήσει. Όταν η αμαρτία της περηφάνιας  μολύνει την ψυχή σε τέτοιο βαθμό, ο άνθρωπος θα ΜΕ αψηφεί καταστρέφοντας τη ζωή στη Γη.

Γιατί κάποιος να θέλει να το κάνει αυτό; Γιατί θέλει να αντλήσει δύναμη πάνω σε ότι έχει δοθεί από ΕΜΕΝΑ όταν παίρνει τη ζωή ενός παιδιού στη μήτρα. ‘Όταν θέλει να ελέγξει τον πληθυσμό, θα καταστρέψει τη ζωή πριν την γέννηση και θα σκοτώσει αυτούς που νιώθει ότι δεν μπορούν άλλο να ζήσουν.

Υπάρχει ένα σχέδιο, κόρη ΜΟΥ, από μια ομάδα μερικών να καταστρέψουν την άυξηση του παγκόσμιου πληθυσμού. Και αυτό είναι μέσω της φρικιαστικής ενέργειας που γίνεται με την έκτρωση. Η αύξηση  των εκτρώσεων και η ταχεία εξάπλωση της σε όλο τον κόσμο δεν είναι τυχαία. Εξαπλώνεται σε όλα τα έθνη. Αυτά τα έθνη που ενίστανται  στην άμβλωση θα περιθωριοποιηθούν από το θηρίο με τα δέκα κεφάλια και θα πιεστούν να δεχτούν αυτή την ανομία.

Με το Χέρι ΜΟΥ θα επιτρέψω βαριά τιμωρία σε όλα αυτά τα έθνη που έχουν εισάγει την άμβλωση.  Θα δείτε  αυτό να συμβαίνει μόλις εισαχθούν τέτοιοι νόμοι και από την τιμωρία που θα επιτρέψω. Θα ξέρετε ότι  είναι το Χέρι ΜΟΥ, το οποίο έχει κατέβει σε τέτοια ανομία. Όσοι από εσάς νομίζετε πως έχετε το δικαίωμα να πάρετε μια ζωή, μάθετε πως αυτό το δικαίωμα δεν υπάρχει. Πάρτε ζωή και δε θα έχετε ζωή. Καμία Αιώνια Ζωή  δε θα είναι δική σας, αν βοηθήσετε με κάποια ενέργεια να περάσουν τέτοιοι φρικτοί νόμοι . Η ίδια τιμωρία θα γίνει σε όσους από εσάς τολμάτε να δικαιολογήσετε την ευθανασία.

Το Έλεος ΜΟΥ είναι άφθονο και θα συγχωρήσω αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά μεταξύ του σωστού και του λάθους. Αλλά όταν εσκεμμένα λαμβάνετε μέρος στο παγκόσμιο σχέδιο καταστροφής της ζωής, ως μέρος ενός σατανικού γκρουπ, είστε καταδικασμένοι. Το μέλλον σας έχει σφραγισθεί από την υπόσχεση που έχετε κάνει στο θηρίο, και με την συμφωνία σας με τον αντίχριστο.

Με το να παίρνετε τη ζωή ενός αθώου και να πιέζετε για την εισαγωγή τέτοιων νόμων, αψηφάτε ανοιχτά  μία από τις πιο σημαντικές ΜΟΥ εντολές – Ου φονεύσεις. Όταν σχεδιάζετε τέτοια γενοκτονία σε παγκόσμιο κλίμακα, κάνετε τη δουλειά του σατανά και γι’ αυτό θα σας καταστρέψω.

Σας δίνω προειδοποιήσεις πρώτα και μετά αν τέτοιοι νόμοι δεν ακυρωθούν, δε θα έχω άλλη επιλογή. Η Γη θα τρέμει με τόση δύναμη που θα σας καταπιεί. Θα χτυπήσω κάθε έθνος ανάλογα με τον αριθμό των αθώων που έχει δολοφονήσει. Αν δεν παρέμβω, πολύ σύντομα τα έθνη σας θα κατασπαραχθούν από το θηρίο και κανείς δε θα μείνει ζωντανός. Χρειάζεται να ξέρετε πως η αμαρτία έχει μολύνει  τη Γη σε τέτοιο βαθμό, που μόνο μια αχτίδα Φωτός έχει μείνει. Αυτό το Φως είναι το Φως του Θεού και είναι παρόν στον ΥΙΟ ΜΟΥ και στο Μυστικιστικό του Σώμα. Οι αμαρτίες σας συνεχίζουν να ΤΟΝ σταυρώνουν και αυτό θα κλιμακωθεί μέχρι το στάδιο της Σταύρωσης της Εκκλησίας ΤΟΥ. Όταν συμβεί αυτό, το σκοτάδι θα κατεβεί  και θα έρθει το τέλος.

Η Οργή ΜΟΥ έχει φτάσει στα όρια της. Οι προσευχές σας θα βοηθήσουν στο να περιοριστεί η έκταση της τιμωρίας, την οποία θα επιτρέψω σε αυτόν τον αχάριστο κόσμο και σε φρικτούς αμαρτωλούς αλλά όχι σε όλους, μιας και οι τιμωρίες πρέπει να συμβούν  έτσι ώστε να σταματήσω  αυτά τα σχέδια να σας καταστρέψουν. Εάν δεν προσπαθούσα να σταματήσω την εξάπλωση τέτοιων αμαρτιών, δε θα υπήρχε μετάνοια. Ούτε ντροπή. Ούτε εγρήγορση του γεγονότος ότι ΕΓΩ, ο Ύψιστος Θεός, δημιουργώ ζωή και την παίρνω σύμφωνα με το Θέλημα ΜΟΥ. Κάνεις άλλος δεν έχει τη δύναμη να κάνει κάτι παρόμοιο.

Η Οργή ΜΟΥ  είναι εμφανής στα παιδιά ΜΟΥ ανά τους αιώνες αλλά μέχρι τώρα έχετε αντέξει τυχών τιμωρίες τις οποίες όμως θα αφήσω σε αυτούς που είναι ένοχοι με την αμαρτία της άμβλωσης.

Ο Πατέρας

Ο Ύψιστος Θεός

29/05/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.