ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Αποκαλύπτω τα μυστικά που περιέχονται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, και αυτά δε θα είναι ευχάριστα

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 23 Ιουλίου του 2013, στις 15:30

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, οι δοκιμασίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις οφείλονται στο ότι αποκαλύπτω τα μυστικά που περιέχονται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, και αυτά δε θα είναι ευχάριστα. Η Αλήθεια μπορεί να είναι πολύ ανατρεπτική και ανησυχητική για πολλούς. Η Αλήθεια θα προκαλέσει δάκρυα αγανάκτησης, δάκρυα θλίψης και μεγάλη αγωνία.

Τα ψέματα, από την άλλη, μπορούν να σας δημιουργήσουν μια αίσθηση ψεύτικης ασφάλειας. Ακόμη και όταν σας παρουσιάζονται ψέματα, ντυμένα με στοργική γλώσσα και ευγενικές χειρονομίες, έστω και αν δεν αισθάνεστε άνετα μέσα στην καρδιά σας, εντούτοις είναι πολύ πιο εύκολο για τον άνθρωπο να τα δεχτεί απ’ ότι να δεχθεί την Αλήθεια.

Όταν ανακοινωθεί σε κάποιον ότι έχει μολυνθεί με μια τελειωτική ασθένεια, τότε υπάρχουν δύο επιλογές. Μπορούν να δεχθούν την Αλήθεια, να προετοιμάσουν τις ψυχές τους, να περάσουν χρόνο μαζί με τους δικούς τους και να έρθουν πιο κοντά στις οικογένειές τους, να ζητήσουν τη Συγχώρεσή ΜΟΥ και στη συνέχεια να περιμένουν την ημέρα. Όταν το κάνουν αυτό, αν και μπορεί να είναι τρομακτικό, θα βρουν – επειδή έχουν αποδεχθεί την Αλήθεια – την πραγματική ειρήνη στις ψυχές τους. Αυτές οι ψυχές δε θα έχουν τίποτα να φοβηθούν από ΕΜΕΝΑ. Εάν όμως, από την άλλη, απορρίψουν την Αλήθεια και πιστέψουν σε μαγικά ροφήματα και ψεύτικους θεούς, που νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τους θεραπεύσουν ως εκ θαύματος, θα απογοητευτούν πολύ. Αυτές οι ψυχές, τυφλωμένες από τις λεγόμενες θετικές σκέψεις, πιστεύουν ότι εάν έχουν οι ίδιοι τη θέληση να νοιώσουν και να είναι καλύτερα, τότε όλα θα είναι εντάξει. Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι ότι πρέπει να ΜΕ καλέσουν ΕΜΕΝΑ, τον Ιησού, εάν επιθυμούν να θεραπευτούν. Θα ανταποκριθώ στις Προσευχές, αλλά μόνο εάν η παράκληση είναι για το καλό των ψυχών τους. Αυτές οι ψυχές, που αρνούνται να αποδεχθούν την Αλήθεια της ασθένειάς τους και που δεν στρέφονται σε ΜΕΝΑ, θα χαθούν. Σπατάλησαν το χρόνο που τους παραχωρήθηκε πάνω στη Γη για να φέρουν τα πάντα σε τάξη.

Το ίδιο ισχύει και για το Λόγο ΜΟΥ, την Αλήθεια που σας δίνεται τώρα. Έδωσα στον κόσμο την Αλήθεια κατά τη Παραμονή ΜΟΥ στη Γη και έχω απορριφθεί. Πολλοί ΜΕ ακολούθησαν, αλλά η Αλήθεια που τους δόθηκε εκείνη τη στιγμή, θα αμφισβητηθεί τώρα από τους εχθρούς του Θεού και οι ακόλουθοι ΜΟΥ θα πέσουν θύματα εξαπάτησης. Σύντομα θα απορρίψουν την Αλήθεια και δε θα είναι σε θέση να δεχθούν την προειδοποίηση ΜΟΥ, που δίνεται στον κόσμο αυτόν τον καιρό.

Σας καλώ τώρα, όχι για να σας αποκαλύψω νέες Διδασκαλίες, γιατί αυτό δε χρειάζεται. Η Αλήθεια σας δόθηκε, αλλά τώρα παρεμβαίνω για να σας υπενθυμίσω για την Αλήθεια. Έρχομαι, επίσης, για να σας προειδοποιήσω για τις άσχημες φρικαλεότητες που θα υποστείτε λόγω της αγάπης σας για ΜΕΝΑ.

Μην γυρίσετε τις πλάτες σας σε ΜΕΝΑ, τον Ιησού Χριστό, καθότι απλώνω τα Χέρια ΜΟΥ μόνο για να σας προστατεύσω αυτόν τον καιρό. Δε θέλω να σας απομακρύνω, αλλά θα συνεχίσω να σας θυμίζω την Αλήθεια, ξανά και ξανά. Όταν βρίσκετε ότι η ψυχή σας νοιώθει ταραγμένη, ως αποτέλεσμα των νέων κανόνων που θα παρουσιαστούν από εκείνους, που λένε ότι είναι Δικοί ΜΟΥ, τότε θα πρέπει να ΜΕ καλέσετε μέσω αυτής της Προσευχής της Σταυροφορίας.

Σταυροφορία της Προσευχής (116) – Σώσε με από το κακό του ψεύδους

Αγαπητέ Ιησού, βοήθησέ με.

Πνίγομαι μέσα σε δάκρυα λύπης.

Η καρδιά μου βρίσκεται σε σύγχυση.

Δεν ξέρω ποιόν μπορώ να εμπιστευτώ.

Παρακαλώ, γέμισέ με με το Άγιο ΣΟΥ Πνεύμα, έτσι ώστε να επιλέξω την σωστή οδό προς τη Βασιλεία ΣΟΥ.

Βοήθησέ με, Αγαπημένε μου Ιησού, να μείνω πάντοτε πιστός στο Λόγο ΣΟΥ, που δόθηκε στον κόσμο μέσω του Πέτρου και ποτέ να μην αποκλίνω από αυτά που ΕΣΥ μας δίδαξες και να μην αρνηθώ ποτέ το Θάνατό ΣΟΥ πάνω στο Σταυρό.

Ιησού μου, είσαι η Οδός.

Δείξε μου το Δρόμο.

Κράτα με και πάρε με μαζί ΣΟΥ στο ταξίδι ΣΟΥ του Μεγάλου Ελέους.

Αμήν”

Ο Ιησούς σας  

23/07/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.