ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση για το τι κάνει έναν άντρα ή μια γυναίκα άγιους στα Μάτια ΜΟΥ

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου του 2013, στις 22:15

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, υπάρχει μια μεγάλη παρανόηση για το τι κάνει έναν άντρα ή μια γυναίκα άγιους στα Μάτια ΜΟΥ.

Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο βρίσκουν την πρακτική της Χριστιανικής Πίστης δύσκολη να αγκαλιαστεί όταν πρόκειται για προσευχή. Τόσοι πολλοί καλοί και καλοπροαίρετοι άνθρωποι το βρίσκουν δύσκολο να καθίσουν ήρεμα κάνοντας ήσυχη περισυλλογή των Μεγάλων Μαθημάτων ΜΟΥ, τα οποία έδωσα στον κόσμο προκειμένου να τους βοηθήσω να καταλάβουν τι αναμένεται από αυτούς. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. Δεν αναγκάζω ψυχές να περνούν ώρες και ώρες μπροστά ΜΟΥ και όμως, είμαι τόσο χαρούμενος, όταν ταπεινές ψυχές το κάνουν αυτό – αλλά είναι ένα σπάνιο πράγμα.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα ήθελα να αναπτύξω μια στενή σχέση με όλα τα παιδιά του Θεού. Θέλω απλά να ακούσω λίγο τη φωνούλα σας να ΜΕ καλεί όταν θα θέλατε να μοιραστείτε τις προσωπικές σκέψεις σας, τις λύπες σας, τη χαρά σας, τις ανησυχίες σας, τις αποτυχίες σας και την λαχτάρα σας για ΜΕΝΑ, έτσι ώστε να μπορώ να κάνω τον Εαυτό ΜΟΥ Παρόν και να το παρατηρήσετε.

Όπως ποτέ πριν στην ιστορία του κόσμου, ο Θεός επιτρέπει τώρα να γίνει αισθητός μέσα στις ψυχές εκείνων που ΤΟΝ αναζητούν – δια μέσου ΕΜΕΝΑ, του Μονογενή ΥΙΟΥ ΤΟΥ. Με τη Δύναμη του Θεού, του Πατέρα, του Ύψιστου – έρχομαι μπροστά ακόμα και στους πιο ταπεινούς, στους πιο ανάξιους, στους πιο συγχυσμένους, στους πιο βασανισμένους στο πνεύμα, για να σας δώσω το Δώρο να βιώσετε την Παρουσία ΜΟΥ. Πώς θα το κάνω αυτό; Πώς εσείς θα ξέρετε ότι επικοινωνώ μαζί σας; Θα σας γεμίσω πρώτα με τα δάκρυα της μετάνοιας. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε μεγάλη θλίψη, καθώς θα ξαναζείτε τη Σταύρωση ΜΟΥ. Θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή, ακόμα και στις καθημερινές καταστάσεις, μέσα από τα Μάτια ΜΟΥ. Θα οδηγηθείτε σε άλλους, οι οποίοι έχουν ήδη γεμίσει με το Δώρο του Αγίου Πνεύματος.

ΕΓΩ δεν επιλέγω αυτούς που εσείς πιστεύετε ότι είναι πιο άξιοι, πιο άγιοι, πιο ευλογημένοι, πιο πειθαρχημένοι από εσάς. ΕΓΩ επιλέγω μόνο εκείνους που έρχονται σε ΜΕΝΑ σε πλήρη ταπεινότητα, όπου η δική τους ελεύθερη θέληση έχει εγκαταλειφθεί πρόθυμα από αυτούς, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει η Δική ΜΟΥ Θέληση.

Αν ΜΕ αγαπάτε αληθινά, τότε θα γνωρίσετε την αληθινή ειρήνη. Αν ΜΕ αγαπάτε αληθινά θα ΜΟΥ πείτε:

” Ιησού, το Θέλημα ΣΟΥ είναι αυτό που έχει σημασία. Η ελεύθερη βούληση μου είναι Δική ΣΟΥ. Κάνε την ό, τι θέλεις ΕΣΥ.”

Όταν μια ψυχή ΜΟΥ λέει αυτό, τότε πρόκειται για αληθινούς υπηρέτες ΜΟΥ και αυτός είναι ο λόγος που ΕΓΩ μπορώ να σώσω τους υπόλοιπους από εκείνους, που είναι πολύ πεισματάρηδες για να αναγνωρίσουν τη σημασία του να είναι σε ενότητα με ΜΕΝΑ.

Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και να δημιουργήσω πολλά θαύματα όταν η ελεύθερη βούληση, που δίνεται σε κάθε άτομο από τον Πατέρα ΜΟΥ, προσφέρεται πίσω σε ΜΕΝΑ, τον ΥΙΟ ΤΟΥ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη, η οποία θα εξαλείψει την εξουσία του θηρίου, όταν έρθει στην εξουσία. Ελάτε σε ΜΕΝΑ και δωρίστε την ελεύθερη θέληση σας στον Πατέρα ΜΟΥ, προκειμένου να φέρει την ελευθερία στην ανθρώπινη φυλή. Παρακαλώ να απαγγέλλετε αυτή την ειδική Προσευχή της Σταυροφορίας:

Σταυροφορία της Προσευχής (123) – Το Δώρο της ελεύθερης βούλησης στο Θεό

Αγαπημένε μου Ιησού, άκουσε αυτή την προσευχή από μένα, την πιο ανάξια ψυχή, και βοήθησέ με να ΣΕ αγαπώ περισσότερο. Με την ελεύθερη μου θέληση ΣΟΥ προσφέρω πίσω αυτό το Δώρο, αγαπημένε Ιησού, έτσι ώστε να μπορέσω να γίνω ταπεινός υπηρέτης ΣΟΥ και να παραμείνω πιστός στο Θέλημα του Θεού.

Η θέληση μου είναι η Θέληση ΣΟΥ. Η Εντολή ΣΟΥ σημαίνει ότι είμαι υπάκουος σε κάθε επιθυμία ΣΟΥ.

Η ελεύθερη βούληση μου είναι Δική ΣΟΥ για να την κάνεις ΕΣΥ ό, τι χρειάζεται για να σώσεις όλους τους ανθρώπους, σε όλο τον κόσμο, που έχουν χωριστεί από ΣΕΝΑ.

Χαρίζω αυτό το Δώρο, το οποίο μου δόθηκε στη γέννηση, στην Υπεραγία Υπηρεσία ΣΟΥ.

Αμήν”

Όσο περισσότερο αρχίζετε να ΜΕ γνωρίζετε, τόσο περισσότερο θα καταλάβετε δύο πράγματα. Οι Διδασκαλίες ΜΟΥ δεν έχουν αλλάξει ποτέ. Αγαπώ όλες τις ψυχές.

Ο Ιησούς σας

02/10/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.