ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η εκκλησιαστική μασονία έχει αγγίξει σήμερα το μεγαλύτερο επίπεδο εξουσίας μέσα στην Υπεραγία Εκκλησία ΜΟΥ πάνω στη Γη

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου του 2013, στις 15:45

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, πρέπει να ζητήσω από όλους τους αγίους υπηρέτες ΜΟΥ να προσέξουν τις οδηγίες που θα πάρουν για να συμμετάσχουν σε υποχωρήσεις, που θα εισαχθούν για να τους πείσουν να συμφωνήσουν σε ένα νέο όρκο υποταγής, ο οποίος θα καταστήσει άχρηστο – σε περίπτωση που θα συμφωνήσουν για να γίνει κάτι τέτοιο – τους πιο ιερούς όρκους τους, που έκαναν σε ΜΕΝΑ, τον Ιησού Χριστό.

Η εκκλησιαστική μασονία έχει τώρα φτάσει στο μεγαλύτερο επίπεδο εξουσίας μέσα στην Υπεραγία Εκκλησία ΜΟΥ πάνω στη Γη και σύντομα θα υπαγορεύσει μια νέα λειτουργική, η οποία θα είναι σε αντιπερισπασμό της Πιο Ιερής Θέλησης ΜΟΥ. Αυτή η λειτουργική δημιουργήθηκε από τους εχθρούς του Θεού και μεταμφιέζεται ως μια νέα προσαρμογή που να βολεύει τις πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες θέλουν να απαγορεύσουν το Χριστιανισμό. Θα παρουσιαστεί τόσο γρήγορα, ώστε πολλοί μέσα στην Εκκλησία ΜΟΥ θα εκπλαγούν.

Θα πικραθούν βλέποντας ένα τέτοιο αποτροπιασμό, αλλά οι φωνές των πιστών ΜΟΥ υπηρετών δε θα ακουστούν δημόσια, γιατί οι Τέκτονες ελέγχουν το πώς αυτή η νέα λειτουργία θα εφαρμοστεί με κάθε τρόπο. Κάθε ένσταση στις επισκοπικές επαρχίες σε ολόκληρο τον κόσμο θα απορριφθεί και θα παραμεριστεί. Η δικαιολογία θα είναι ότι η Εκκλησία πρέπει να προσελκύσει νέες νεανικές ψυχές που έχουν απομακρυνθεί από αυτήν. Για να γίνουν πιο ελκυστικοί στον κοσμικό κόσμο, θα ισχυριστούν ότι κάτι τέτοιο θα μετατρέψει περισσότερους ανθρώπους μέσα από μια νέα λειτουργία.

Άχ! Πόσο απατηλό θα είναι αυτό το βδέλυγμα και πόσοι θα πιστέψουν σ’ αυτά τα ψέματα, τα οποία θα οδηγήσουν τόσους πολλούς μακριά από την Αλήθεια. Το Βιβλίο της Αλήθειας είχε προαναγγελθεί στον προφήτη Δανιήλ, λέγοντας ότι τα παιδιά του Θεού δε θα ξεχνούσαν ποτέ την Αλήθεια όταν πνίγονται στα ψέματα που θα καταβροχθίσουν την Εκκλησία ΜΟΥ πάνω στη Γη.

Αποδεχτείτε την Αλήθεια που καθορίζεται από την Εκκλησία ΜΟΥ πάνω στη Γη. Μην αποδεχθείτε τους νέους νόμους, που θα σας εξαναγκάσουν να δεχθείτε στο Άγιο Όνομά ΜΟΥ, πράγμα που θα αποτελεί ιεροσυλία.

Ο Ιησούς σας 

30/09/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.