ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Εάν αρνηθείτε την αμαρτία, τότε θα αρνηθείτε και ΕΜΕΝΑ

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου του 2013, στις 23:44

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να ΜΕ πολεμάει και να αναμένει την Αιώνια Σωτηρία, εκτός και αν παραδοθεί πλήρως σε ΜΕΝΑ. Όλα τα παιδιά του Θεού πρέπει να γνωρίζουν ότι πλησιάζει η ώρα όταν ο κόσμος θα πρέπει να μάθει, ότι το Τελικό ΜΟΥ Κάλεσμα τους έχει σχεδόν αγγίξει.

Ποτέ μην φοβάστε το Κάλεσμά ΜΟΥ. Υποδεχθείτε Το, γιατί σας φέρνω Αγάπη, Ειρήνη και Σωτηρία. Όταν ΜΕ αγνοήσετε αναλαμβάνετε ρίσκο, γιατί ΕΓΩ θα σας δώσω μόνο τόσο χρόνο για να ανταποκριθείτε στο Κάλεσμα ΜΟΥ από τον Ουρανό.

Εσείς, αγαπημένοι ΜΟΥ ακόλουθοι – δεν έχει σημασία ποιοι είστε – σύντομα θα βρείτε τους εαυτούς σας απομονωμένους και αποκομμένους από την Αληθινή Παρουσία ΜΟΥ. Η Παρουσία ΜΟΥ, ο Λόγος ΜΟΥ και οι Αληθινές Διδασκαλίες του Θεού θα καταργηθούν και θα βρεθείτε σε μια πολύ μοναχική κατάσταση. Εκείνοι από εσάς, που χλευάζουν και κοροϊδεύουν αυτά τα Ιερά ΜΟΥ Μηνύματα Αγάπης στον κόσμο, θα μείνετε με την απορία για το πώς μπορεί αυτό να συμβαίνει, όταν ακολουθείτε το μονοπάτι της εξαπάτησης. Όσο περισσότερο περπατάτε αυτό το μονοπάτι, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση που θα δημιουργήσετε ανάμεσα στις ψυχές σας και το Έλεός ΜΟΥ.

Όταν ΜΕ αγαπάτε, θα πιστέψετε στις Διδασκαλίες ΜΟΥ. Εάν ΜΕ ξέρετε, θα αναγνωρίσετε τον Άγιο Λόγο ΜΟΥ στις Γραφές. Αν ΜΕ γνωρίζετε και αποδέχεστε ότι ΕΓΩ θα επιτρέψω ποτέ να μετατραπεί ο Άγιος Λόγος ΜΟΥ σε κάτι που δεν υπάρχει, χωρίς παρέμβαση από την Πλευρά ΜΟΥ, τότε δεν μπορείτε να λέτε ότι ΜΕ ξέρετε. Αν πιστεύετε ότι ΕΓΩ, ο ΥΙΟΣ του Ανθρώπου, ο Οποίος πέθανε με βάρβαρο Θάνατο, για δικό σας λογαριασμό, για να σας σώσει από την αμαρτία, θα μπορούσα να καθίσω ήσυχα και να συγχωρήσω μια τέτοια κατάσταση, τότε απαρνείστε το Λόγο του Θεού.

Εάν αρνηθείτε την αμαρτία, τότε θα αρνηθείτε και ΕΜΕΝΑ. Εάν αποδεχθείτε την αμαρτία ως ένα καλό πράγμα ή πιστεύετε, έστω και για ένα λεπτό, ότι ΕΓΩ θα μπορούσα να τη δικαιολογήσω, χωρίς συμφιλίωση, τότε δεν είστε πλέον σε θέση να διεκδικήσετε μια θέση στη Βασιλεία ΜΟΥ. Σας προειδοποιώ ότι αυτή η περίοδος που βρίσκεται μπροστά σας, θα σας οδηγήσει στο πιο επικίνδυνο μονοπάτι της καταστροφής, εκτός και αν παραμείνετε πιστοί στον Άγιο Λόγο ΜΟΥ.

Ο Λόγος ΜΟΥ είναι Αιώνιος. Το Βασίλειο ΜΟΥ είναι δικό σας, όταν δέχεστε το Λόγο ΜΟΥ που σας δόθηκε. Τολμήστε να Τον πειράξετε ή να αποδεχτείτε οποιαδήποτε μορφή νέας προσαρμογής, και θα υποφέρετε γι’ αυτό. Ο Θυμός ΜΟΥ ανεβαίνει σήμερα, καθώς βλέπω πόσο λίγο σεβασμό δείχνουν πολλοί από εσάς προς την Αλήθεια όπως γράφτηκε στο Βιβλίο του Πατέρα ΜΟΥ. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλη Αλήθεια. Οποιαδήποτε μορφή απόκλισης δεν μπορεί να γίνει ποτέ αποδεκτή από το Θεό. Κανένα επιχείρημα! Καμία ανθρώπινη λογική! Καμία εξαίρεση! Η Αλήθεια θα ζήσει για την Αιωνιότητα. Τα ψέματα θα σας οδηγήσουν στην αγκαλιά του θηρίου.

Ο Ιησούς σας  

04/10/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.