ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η μεγαλύτερη δίωξη θα επιβληθεί από Χριστιανούς κατά Χριστιανών

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου του 2013, στις 20:30

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, θα ήθελα να παροτρύνω όλα τα παιδιά του Θεού να συγκεντρωθούν σε ένωση και να προσεύχονται για την Εκκλησία ΜΟΥ πάνω στη Γη.

Η Καρδιά Μου πάλλεται αυτή τη στιγμή, γιατί εκδηλώνεται μεγάλο μίσος σε εκείνους που ασκούν και πράττουν τα Χριστιανικά τους καθήκοντα. Ο διωγμός των Χριστιανών θα συνεχιστεί σε όλες τις χώρες, και σ’ αυτούς περιλαμβάνονται και εκείνοι που έχουν, αυτή τη στιγμή, την ελευθερία να αποδώσουν φόρο τιμής σε ΜΕΝΑ. Η μεγαλύτερη δίωξη θα επιβληθεί από Χριστιανούς κατά Χριστιανών. Η μαστίγωση του Σώματός ΜΟΥ στη Γη θα είναι χειρότερη στο ίδιο το εσωτερικό, καθώς αδελφός θα στραφεί ενάντια στον αδελφό και η αδελφή ενάντια στην αδελφή. Θα δείτε σύντομα τη διακήρυξη των νέων προσευχών, οι οποίες θα εισαχθούν στη νέα λειτουργία.

Οι βασικές αλλαγές θα αφορούν τη Θεία Κοινωνία, όπου θα παρουσιαστεί ως κάτι, το οποίο φέρνει πολύ λίγες ομοιότητες με το Σταυρικό ΜΟΥ Θάνατο, όταν έδωσα το Σώμα ΜΟΥ για όλους τους αμαρτωλούς. Δηλώνοντας ότι η Θεία Κοινωνία σημαίνει την ένωση όλης της ανθρωπότητας ως ένα ενώπιον του Θεού, ΜΕ προσβάλλετε, διότι αυτό θα ήταν αντίθετο με την Αλήθεια. Η Αλήθεια δε σημαίνει πλέον Αλήθεια, επειδή τόσοι πολλοί διαδίδουν ψέματα, υπερβάλλουν και δεν καταλαβαίνουν πόσο εύκολα η Αλήθεια μπορεί να παραποιηθεί. Όταν διαστρεβλωθεί, με ένα διακριτικό τρόπο, τότε πολλοί δε θα αντιληφθούν τις αλλαγές, όταν η Αλήθεια δεν τηρείται. Τα ψέματα θα αντικαταστήσουν την Αλήθεια, θα διαιρέσουν το ανθρώπινο γένος και θα δημιουργήσουν το χωρισμό από το Θεό, που θα οδηγήσει στην καταστροφή.

Να αγαπάτε πάντα την Αλήθεια, γιατί χωρίς Αυτήν ο Ήλιος θα σκοτεινιάσει, το Φεγγάρι θα πάψει πλέον να φωτίζει όταν πέσει η νύχτα και τα αστέρια δε θα λάμψουν σε εκείνες τις ημέρες που θα σηματοδοτήσουν το τελικό σκότος, πριν έρθω για να διεκδικήσω ξανά το Βασίλειο ΜΟΥ.

Μέχρι τότε, μόνο η Αλήθεια θα σας σώσει.

Ο Ιησούς σας      

02/11/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.