ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Το πρώτο σημάδι θα είναι ότι η Γη θα περιστρέφεται πιο γρήγορα. Το δεύτερο σημάδι αφορά τον ήλιο, ο οποίος θα γίνει μεγαλύτερος, πιο φωτεινός και θα αρχίσει να περιστρέφεται

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου του 2013, στις 20:30

 

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, καθώς η ώρα ΜΟΥ πλησιάζει, πολλοί θα κοιμούνται αλλά όσοι είναι ευλογημένοι με τα μάτια τους ανοιχτά στο φως ΜΟΥ, θα αναγνωρίσουν τα σημάδια. Θα τους δοθούν ευλογίες για να προετοιμαστούν και μόνο όσοι προσκόλησαν σε ΜΕΝΑ θα είναι σε θέση να αντέξουν τις αλλαγές.

Όσο πλησιάζει η Μέρα της Μεγάλης ΜΟΥ Παρουσίας, τόσο πιο πολλοί άνθρωποι που λένε ότι αγαπούν το Θεό θα ΜΕ εγκαταλείπουν. Ακόμη και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι άγιοι και εξυψώνουν τους εαυτούς τους στην ιεραρχία της Εκκλησίας ΜΟΥ στη Γη, δε θα είναι σε θέση να δουν την Αλήθεια. Δε θα δουν την Αλήθεια γιατί θα είναι απασχολημένοι με θέματα και τελετουργίες οι οποίες θα ΜΕ προσβάλλουν.

Το πρώτο σημάδι θα είναι ότι η Γη θα περιστρέφεται πιο γρήγορα. Το δεύτερο σημάδι αφορά τον ήλιο, ο οποίος θα γίνει μεγαλύτερος, πιο φωτεινός και θα αρχίσει να περιστρέφεται. Εκτός από αυτό θα δείτε έναν δεύτερο ήλιο. Μετά ο καιρός θα ταρακουνήσει τον κόσμο και αλλαγές θα σημαίνουν καταστροφή πολλών τόπων στον κόσμο. Αυτές οι τιμωρίες – και θα υπάρξουν πολλές – θα απαλλάξουν την ανθρωπότητα από την αλαζονεία της, έτσι ώστε οι ψυχές να ικετεύουν για το Έλεος του Θεού. Τίποτα άλλο δε θα μαλακώσει τις καρδίες από πέτρα όσων έχουν αφήσει την Αγάπη του Θεού έξω από τις ζωές τους.

Η αμαρτία της ανθρωπότητας θα κλιμακώνεται ταχύτατα και η αμαρτία της ειδωλολατρίας θα ξετυλίγεται τρεις φορές γύρω από τη Γη. Ο παγανισμός, ντυμένος σαν βασιλική μοναρχία, θα διεισδύσει την Εκκλησία ΜΟΥ στη Γη. Όταν οι ειδωλολάτρες αγκαλιάσουν την Εκκλησία ΜΟΥ, δε θα είναι για να λατρεύουν το Θεό. Όταν παγανιστές, άθεοι και άπιστοι που απορρίπτουν δημόσια την Ύπαρξη του Θεού, θα αγκαλιάσουν την Εκκλησία ΜΟΥ, δε θα είναι σε ΕΜΕΝΑ, τον Ιησού Χριστό, που θα γονατίσουν. Όταν η Εκκλησία ΜΟΥ θα ανακηρύξει ότι τους δέχεται όλους, μην πλανάσθε. Δε θα σημαίνει ότι καλωσορίζουν τους παγανιστές στην Εκκλησία ΜΟΥ, έτσι ώστε να μπορούν να υποκλιθούν στο Αρτοφόριο ΜΟΥ. Όχι, θα είναι για να παρελάσουν μπροστά ΜΟΥ την ειδωλολατρία, η οποία προέρχεται από την αμαρτία της υπερηφάνειας, για να βεβηλώσουν τα Αγία και Ιερά ΜΟΥ Αρτοφόρια. Θα τοποθετούν παγανιστικά σύμβολα στις Αγίες Τράπεζες ΜΟΥ και θα απαιτούν από ανυποψίαστα ελησιάσματα να υποκύψουν και να δεχθούν τους ισότιμους αδελφούς και αδελφές τους με χάρη και γενναιοδωρία. Από όλους θα ζητηθεί να αρνηθούν την Αλήθεια, έτσι ώστε να καλωσορίσουν ψεύτικους πιστούς, οι οποίοι θα ποδοπατήσουν τις Αγίες Τράπεζες ΜΟΥ. Τότε θα πέσει το Χέρι του Θεού.

Οι πόλεμοι θα εξαπλωθούν, οι σεισμοί θα ταρακουνήσουν τις τέσσερις γωνίες της Γης και πείνα θα πιάσει την ανθρωπότητα, και κάθε άνομη κίνηση και προσβολή ενώπιον του Θεού θα έχει ως αποτέλεσμα φοβερές τιμωρίες. Όταν αυτοί που αποδέχονται το Έλεός ΜΟΥ θα οδηγήσουν την Εκκλησία ΜΟΥ – τότε ο κάθε δαίμονας θα καταραστεί αυτά τα παιδιά του Θεού. Ο Θεός, για να τα προστατέψει, θα παρέμβει και αλίμονο σε όσους φτύνουν το Πρόσωπο του Δημιουργού τους.
Η ώρα έχει έρθει. Όσοι ΜΕ καταριούνται θα υποφέρουν. Όσοι ΜΕ ακολουθούν θα επιζήσουν αυτή την καταδίωξη, μέχρι την Ημέρα που θα έρθω να τους σφίξω στην Ελεούσα Αγκαλιά ΜΟΥ. Και τότε, μόνο όσοι θα απομείνουν, επειδή αρνήθηκαν το Χέρι του Ελέους ΜΟΥ, θα δοθούν στο θηρίο που τόσο λάτρευαν και στο οποίο αναζητούσαν ικανοποίηση.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι θα ΜΕ απορρίπτουν μέχρι το τέλος. Τα δύο τρίτα θα ΜΕ φτύσουν, θα καταπολεμούν την Παρέμβαση ΜΟΥ και θα εκστομίζουν κάθε είδους βρισιά προς ΕΜΕΝΑ. Καθώς η Μέρα πλησιάζει όλο και πιο κοντά, το μίσος εναντίον ΜΟΥ θα γίνεται αντιληπτό από όλους. Ακόμα και όσοι δίνουν στον κόσμο την εντύπωση ότι τιμούν το Θεό, θα ΜΕ καταριούνται κρυφά.

Η μέρα που η εξαπάτηση του θηρίου θα αποκαλυφθεί σε όλους, θα είναι μια ημέρα που κανείς δε θα ξεχάσει. Γιατί εκείνη την μέρα ο κόσμος θα δει τον απατεώνα, τον αντίχριστο να βγαίνει με το Στεφάνι ΜΟΥ στο κεφάλι του – ντυμένο με κόκκινο χιτώνα – θα είναι η μέρα που από το στόμα του θα βγει η φωτιά. Καθώς η φρίκη θα έχει τελικά διεισδύσει, η φωτιά θα τον περικυκλώσει, και αυτός και όλοι εκείνοι που υποσχέθηκαν την πίστη τους σ’ αυτόν θα ριχτούν στην άβυσσο. Και τότε θα έρθω, όπως σας έχω πει. Θα αναγείρω την Εκκλησία ΜΟΥ και θα φέρω τον κόσμο σε ενότητα με την Αγία Βούληση του Πατέρα ΜΟΥ και η ειρήνη επιτέλους θα βασιλέψει.

Ό, τι σας έχω πει είναι Αλήθεια. Ό, τι έχει να συμβεί, θα συμβεί όπως σας έχω πει. Θα συμβεί γρήγορα γιατί παρά την Οργή ΜΟΥ, που προκαλείται από την υποκρισία και την αχαριστία του ανθρώπου, ΕΓΩ έρχομαι για να δώσω μόνο ένα τέλος σ’ αυτό το μαρτύριο. Έρχομαι για να σώσω όλους τους αμαρτωλούς, αλλά πολλοί δε θέλουν να σωθούν.
Να είστε δυνατοί, αγαπημένοι ΜΟΥ πιστοί, γιατί θα προστατεύω όλους τους αμαρτωλούς που δέχονται το Χέρι του Ελέους ΜΟΥ κατά την διάρκεια της Μεγάλης Προειδοποίησης. Έτσι, κάθε παιδί του Θεού, πιστοί και μη πιστοί, θα συμπεριληφθούν σε αυτήν τη Μεγάλη Παρέμβαση από τον Ουρανό. Αλλά μετά από αυτή την περίοδο, ο Άγγελος του Θεού θα ξεχωρίσει τους καλούς από τους κακούς. Ο χρόνος είναι λίγος.

Ο Ιησούς σας

12/11/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.