ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ποτέ στο παρελθόν η πιστή τους δεν τέθηκε σε τέτοια δοκιμασία

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου του 2013, στις 12:00

 

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, το Φως του Θεού λάμπει επάνω σε όλα ΤΟΥ τα παιδιά, που είναι ενωμένα με ΕΜΕΝΑ , τον Ιησού Χριστό, αυτή τη στιγμή. Όλοι αυτοί οι Χριστιανοί στον κόσμο που ζουν σύμφωνα με το Λόγο ΜΟΥ, που τρώνε το Σώμα ΜΟΥ και πίνουν το Αίμα ΜΟΥ, θα βιώσουν ένα πνευματικό μαρτύριο όπως κανένας άλλος, εξαιτίας της πίστης τους σε ΜΕΝΑ. Αναφέρομαι σε όλους τους Χριστιανούς που ζούν με την Αλήθεια, που συμπεριφέρονται όπως τους δίδαξα και που ακολουθούν τις Διδασκαλίες ΜΟΥ λέξη προς λέξη.

Όλοι αυτοί, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν έχουν ακούσει ποτέ γι’ αυτά τα Μηνύματα ΜΟΥ για τον κόσμο, σύντομα θα καταλάβουν τι σημαίνει να ζεις μέσα σε ΜΕΝΑ και με ΜΕΝΑ. Ποτέ στο παρελθόν η πιστή τους δεν τέθηκε σε τέτοια δοκιμασία και δυστυχώς πολλοί δεν θα είναι σε θέση να αντέξουν τις πιέσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν, λόγω του μίσους που θα τους δείξουν οι άλλοι. Θα κάνουν ότι μπορούν για να παραμείνουν πιστοί στα Ιερά Ευαγγέλια, αλλά μ’ αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσουν τρομερό μίσος και θα τους αποκαλούν ψεύτες. Δε θα πάρει πολύ καιρό μέχρι ωσότου οι Χριστιανοί που κηρύττουν ανοιχτά το Λόγο ΜΟΥ, θα χαρακτηρίζονται ως ακραίοι θρασύδειλοι όταν οι πραγματικοί ένοχοι θα είναι αυτοί που θα εξαπολύουν επίθεση εναντίον τους.

Σας καλώ όλους να παραμείνετε σιωπηλοί και ποτέ να μην ανταπαντάτε σε θρασύδειλους που προσπαθούν να καταστρέψουν την πίστη και την αγάπη σας για ΜΕΝΑ. Αυτοί που θα σας φτύνουν με δηλητήριο και θα ουρλιάζουν προς εσάς, χρειάζονται τις προσευχές και τη συγχώρεσή σας. Με το να προσεύχεστε για τέτοιες ψυχές, θα καταστρέψετε την επιρροή του σατανά και αυτός θα δυσκολευτεί να στρέψει το θυμό του σε εσάς.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε για όλους όσους θα χρησιμοποιηθούν ως πιόνια στην τρομερή μάχη για να διαλύσουν την Εκκλησία ΜΟΥ στη Γη.

Σταυροφορία της Προσευχής (126) Για την αντοχή θρησκευτικών διώξεων:

«Αγαπημένε Ιησού, βοήθησέ με να αντέξω κάθε είδους δίωξη στο Άγιο Όνόμα ΣΟΥ.

Βοήθησε αυτούς που πέφτουν σε λάθη με την πεποίθηση ότι μαρτυρούν για το Έργο ΣΟΥ.

Άνοιξε τα μάτια όλων εκείνων που μπορεί να μπουν στον πειρασμό να καταστρέφουν τους άλλους μέσω κακών πράξεων, έργων και χειρονομιών.

Προστάτεψέ με από τους εχθρούς του Θεού που θα ξεσηκωθούν για να προσπαθήσουν να αποσιωπήσουν το Λόγο ΣΟΥ και να ΣΕ διώξουν.

Βοήθησέ με να συγχωρήσω αυτούς που ΣΕ προδίδουν και δώσε μου τη Χάρη να παραμείνω σταθερός/η στην αγάπη μου για ΕΣΕΝΑ.

Βοήθησε με να ζήσω την Αλήθεια, που μας δίδαξες και να παραμείνω υπό την Προστασία ΣΟΥ για πάντα.

Αμήν»

Πηγαίνετε, όλοι όσοι αληθινά ΜΕ αγαπάτε και ακολουθείτε όλα όσα σας έχω διδάξει. Να αγαπάτε ο ένας τον άλλο όπως σας έχω πει. Ποτέ μην δείχνετε το μίσος στους άλλους. Αντίθετα, προσευχηθείτε γι’ αυτούς που σας καταδιώκουν. Δείξτε αγάπη όταν σας δείξουν μίσος, γιατί αυτό θα είναι το όπλο σας ενάντια στις δυνάμεις του κακού.

Ο Ιησούς σας

14/11/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.