ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Θα στέκεστε μπροστά ΜΟΥ μόνοι σας – χωρίς κανέναν δίπλα σας

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου του 2013, στις 20:00

 

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, με το Κύρος του Πατέρα ΜΟΥ, του Ύψιστου Θεού, επιθυμώ να ενημερώσω όλους όσους υποφέρουν στο Όνομα ΜΟΥ, ότι η ώρα που θα λάβει μέρος η Προειδοποίηση είναι κοντά.

Σύντομα εσείς, που σας δόθηκε η γνώση γι’ αυτήν τη Μεγάλη Ημέρα του Ελέους ΜΟΥ, θα δείτε τα σημάδια. Πρέπει να εξομολογείτε τις παραβάσεις σας μπροστά ΜΟΥ, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι επαρκώς γι’ αυτό το γεγονός, που θα σοκάρει τον κόσμο.

Θα το κάνω αυτό σύντομα, έτσι ώστε να μπορώ να σώσω αυτούς τους ανθρώπους που έχουν κόψει τον ομφάλιο λώρο που τους συνδέει με ΕΜΕΝΑ, προτού να είναι πολύ αργά. Πρέπει να ΜΕ εμπιστευτείτε και να συγκεντρώνεστε προσευχόμενοι, έτσι ώστε οι ψυχές στο σκοτάδι να μην χαθούν, προτού τους παραχωρήσω ασυλία για τις αμαρτίες τους. Κοιτάξτε τώρα μέσα στις καρδίες σας και στις ψυχές σας και δείτε τις όπως σας βλέπω ΕΓΩ. Τι βλέπετε; Θα είστε σε θέση να σταθείτε μπροστά ΜΟΥ και να πείτε «Ιησού, κάνω όλα όσα επιθυμείς για να ζήσω τη ζωή που προσδοκάς για μένα»; Θα πείτε «Ιησού, σε προσβάλλω επειδή δεν μπορώ να το ελέγξω, γι’ αυτό, παρααλώ, δείξε Έλεος στην ψυχή μου»; Ή θα πείτε «Ιησού, έχω αμαρτήσει αλλά μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»;
Θα στέεστε μπροστά ΜΟΥ μόνοι σας – χωρίς κανέναν δίπλα σας. Θα σας δείξω την ψυχή σας. Θα δείτε κάθε κηλίδα πάνω της. Θα ξαναζήσετε την αμαρτία και μετά θα σας δώσω το χρόνο να ΜΟΥ ζητήσετε να σας δείξω το Έλεός ΜΟΥ. Όχι επειδή αξίζετε το Έλεός ΜΟΥ, αλλά επειδή ΕΓΩ αποφάσισα να σας δώσω αυτό το Δώρο.

Η Μέρα ΜΟΥ θα ανατείλει, απρόσμενα, μέσα από τα σημάδια που θα σας δείξω νωρίτερα.

Έχω αφιερώσει τρία χρόνια προσπαθώντας να ανοίξω τα μάτια σας στην Αλήθεια. Κάποιοι από εσάς, Την έχετε δεχθεί. Κάποιοι άλλοι την έχετε πετάξει πίσω στο Πρόσωπό ΜΟΥ. Τώρα είναι η ώρα του Θείου ΜΟΥ Ελέους και μόνο σε όσους ανοίξουν τις καρδίες τους σε ΕΜΕΝΑ και θα αποδεχτουν ΕΜΕΝΑ, θα τους δοθεί η ευκαιρία να εξιλεωθούν.

Να είστε ευγνώμονες για την απεριόριστη Αγάπη ΜΟΥ.

Ο Ιησούς σας

15/11/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.