ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Σε όλους εσάς δόθηκε η Αλήθεια, αλλά πολλοί από σας Την έχουν ξεχάσει. Είναι ανιαρή για σας. Είναι πολύ ενοχλητική.

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου του 2013, στις 19:48 

 

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ Κόρη, όταν αποκάλυψα τα μυστικά του Βιβλίου της Αλήθειας, από την αρχή σας έλεγα ότι το Βιβλίο αυτό έχει προλεχθεί στους Προφήτες – συνολικά σε τρείς – που αντιπροσωπεύουν την Υπεραγία Τριάδα. Δε σου λέω αυτά τα πράγματα για να σε φοβίσω. Σου τα λέω για να ΜΟΥ έχεις εμπιστοσύνη απόλυτα.

Κόρη ΜΟΥ, το Σχέδιο του Πατέρα ΜΟΥ να εξαπλωθεί η μετάνοια ξεκίνησε τη στιγμή, που ξεκίνησε αυτή η Αποστολή. Αυτή η μετάνοια, σε μια εποχή μεγάλης αποστασίας, απάθειας και επαίσχυντης αδιαφορίας για το Λόγο του Θεού, είναι τόσο αναγκαία. Στα παιδιά του Θεού έχει δοθεί η Αλήθεια στο Πιο Ιερό Βίβλο, αλλά πολλά από αυτά που περιέχει έχουν λίγη σημασία για τους ανθρώπους του σημερινού κόσμου. Πώς θα μπορούσε άλλωστε; Tόσοι πολλοί έχουν αναλώσει την προσοχή τους στην ψυχαγωγία και εύκολα ενθουσιάζονται και δέχονται οτιδήποτε τους διεγείρει. Ακόμη και η Αλήθεια της Δημιουργίας του ανθρώπου έχει απορριφθεί. Αντ’ αυτού, αντικατέστησαν την Αλήθεια με παράλογες πεποιθήσεις σε πολλούς ψεύτικους θεούς της δικής τους επινόησης. Οι πρακτικές της μαγείας και της κακής ανάμειξης με τον αποκρυφισμό έχουν προσελκύσει την προσοχή πολλών και εξάπτουν τη φαντασία όσων αποζητούν αισθητηριακές εμπειρίες στη ζωή τους.

Έπειτα υπάρχουν και αυτοί που καταχρώνται τη γνώση τους για τον πνευματικό κόσμο και έχουν οδηγήσει πολλές ψυχές στο να απομακρυνθούν από κοντά ΜΟΥ. Ούτος ώστε να ενδυναμωθούν με πνευματικά χαρίσματα, αυτές οι φτωχές ψυχές, σε αντικατάσταση, προσκαλούν το πνεύμα του κακού – καλώντας τα πνεύματα όσων έχουν πάει στην κόλαση. Αυτά τα πνεύματα μονάχα θα τους παρασύρουν σε έναν ιστό, από τον οποίο δε θα μπορέσουν ποτέ να απελευθερωθούν από μόνοι τους. Αυτοί που ασχολούνται με πρακτικές της «νέας εποχής», με μαγεία, κάρτες ταρώ και μαντεία, γίνονται για τους άλλους η αιτία μεγάλων μαρτυρίων, αν και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν τη γνώση της ζημίας που κάνουν. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που βάζουν ψεύτικους θεούς πάνω από τον Έναν Αληθινό Θεό είναι ένοχοι για παγανισμό – ένα αποτρόπαιο έγκλημα – γιατί γνώριζαν την Αλήθεια προτού απομακρυνθούν από Αυτή.

Έπειτα υπάρχουν και αυτοί που καταριούνται τους άλλους όταν εμπλέκονται με το σατανισμό. Τόσο διεφθαρμένοι είναι αυτοί, που ΜΕ προσβάλλουν συνεχώς και κάνουν τόσες πονηρές πράξεις γιατί έχουν ήδη κάνει συμβόλαιο με το σατανά. Ό, τι και να κάνω, δεν μπορεί να τους αλλάξει. Ωχ, πόσο κλαίω με τόσο πικρά Δάκρυα γι’ αυτές τις φτωχές παραπλανημένες ψυχές.

Μετά υπάρχουν και αυτοί που ΜΕ γνωρίζουν αλλά περνούν λίγο χρόνο στη Συντροφιά ΜΟΥ. ΜΟΥ προκαλούν μεγάλη θλίψη γιατί θεωρούν τις ψυχές τους ως κερδισμένες. Πιστεύουν πως έχουν φυσικό δικαίωμα για την Αιώνια Ζωή, αλλά δεν πιστεύουν ότι πρέπει να Την κερδίσουν. Πολλοί είναι τόσο αδιάφοροι που δεν ασχολούνται με τα Μυστήρια και σπάνια δίνουν προσοχή στις Δέκα Εντολές, επειδή δεν πιστεύουν ότι ισχύουν γι’ αυτούς σήμερα. Οι περισσότεροι δεν πιστεύουν ούτε στην Κόλαση, ούτε στο Καθαρτήριο. Βαδίζουν σ’ ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι. Σύντομα θα παραπλανηθούν ακόμα περισσότερο, όταν θα τους πλασάρουν ένα αραιωμένο δόγμα το οποίο θα εισαχθεί από τους εχθρούς ΜΟΥ. Αυτοί χρειάζονται περισσότερη προσευχή τώρα.

Τέλος, υπάρχουν και αυτοί που είναι πολύ κοντά ΜΟΥ και έχουν μάθει όλα τα Ιερά πράγματα. Αυτές είναι οι ψυχές που ΜΟΥ προκαλούν μεγάλη ανακούφιση και που σε αυτές στηρίζομαι. Όμως, υπάρχουν και αυτοί ανάμεσα τους που δε ζουν την Αλήθεια. Κηρύττουν την Αλήθεια, αλλά δεν εφαρμόζουν οι ίδιοι τις αρχές της Διδασκαλίας ΜΟΥ. Δεν αγαπούν τους άλλους όπως θα έπρεπε. Βλέπουν όσους θεωρούν ότι δεν ξέρουν την Αλήθεια για τα Μυστήρια ως κατώτερους από εκείνους. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι πάνω από τους άλλους και ότι έχουν περισσότερη εύνοια από το Θεό. Αυτοί οι υποκριτές ΜΕ εξοργίζουν περισσότερο γιατί αποτυγχάνουν να δουν πόσο αμαρτάνουν στα Μάτια ΜΟΥ.

Βλέπετε, λοιπόν, ότι η Αλήθεια δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη. Σε όλους εσάς δόθηκε η Αλήθεια, αλλά πολλοί από σας Την έχουν ξεχάσει. Είναι ανιαρή για σας. Είναι πολύ ενοχλητική – πολύ χρονοβόρα – γιατί πολλοί από εσάς βλέπετε την Αλήθεια ως κάτι που δεν έχει σημασία στις απασχολημένες ζωές σας σήμερα. Πολλοί από εσάς θα ΜΕ απαρνηθούν και μετά, στο τέλος θα ΜΕ απορρίψουν τελείως, όταν θα σας ταΐσουν με ψέματα αυτοί που θέλουν να σας οδηγήσουν μακριά από τη σωτηρία. Γι’ αυτό πρέπει να μάθετε όλη την Αλήθεια από την αρχή.

Μπορεί να υπάρχει μόνο μια Αλήθεια και αυτή είναι η Αλήθεια που έχει δοθεί από το Θεό από την αρχή.

Ο Ιησούς σας

29/12/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.