ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Όταν προσπαθείτε να ξαναγράψετε τον Λόγο του Θεού, τότε είστε ένοχοι για βλασφημία

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου του 2013, στις 20:06

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, όταν αμφισβητείτε το Κύρος ΜΟΥ, τότε αρνείστε την Αλήθεια. Όταν ο Λόγος ΜΟΥ, που είναι οριστικός, αμφισβητείται από εσάς, τότε δεν αποδέχεστε την Αλήθεια. Όταν προσπαθείτε να ξαναγράψετε τον Λόγο του Θεού, τότε είστε ένοχοι για βλασφημία. Ο κόσμος έλαβε προειδοποίηση ότι κανείς – ούτε χειροτονημένος υπηρέτης, ούτε επιλεγμένη ψυχή, κανένας προφίτης – δε θα μπορούσε ποτέ να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι από τον Λόγο καθορισμένο στο Βιβλίο του Πατέρα ΜΟΥ. Αλλά ακριβώς αυτό θα συμβεί, όταν αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι εκλεγμένοι ηγέτες στην Εκκλησία ΜΟΥ επί της Γης, θα πειράξουν την Αλήθεια. Αυτή η μέρα είναι πολύ κοντά. Είναι η ημέρα για την οποία έχετε προειδοποιηθεί. Όποιος τολμά να πειράξει τον Λόγο του Θεού, βάζει τον εαυτό του πάνω από τον Θεό. Αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι πάνω από τον Θεό – μέσα από τις ενέργες και τις πράξεις του – δεν μπορεί ποτέ να είναι αντιπρόσωπος ΜΟΥ.

Επειδή η πίστη του ανθρώπου είναι τόσο αδύναμη και επειδή υπάρχει λίγη γνώση της Καινής Διαθήκης, πολλοί θα εξαπατηθούν και θα αποδεχτούν την αίρεση ως Αλήθεια. Και αυτό θα είναι η πτώση τους.

Η Παρέμβασή ΜΟΥ θα είναι μέσα από την πλημμύρα του Αγίου Πνεύματος, για να φωτίσω εκείνους που παραμένουν πιστοί σε ΜΕΝΑ. Τώρα η δοιμασία θα είναι αυτή – αν πραγματικά πιστεύετε στην Ύπαρξή ΜΟΥ, στην Αποστολή ΜΟΥ, στη Σταύρωσή ΜΟΥ, στην Ανάστασή ΜΟΥ από τους νεκρούς και στην Υπόσχεση της Σωτηρίας – τότε ποτέ δε θα αμφισβητήσετε τον Λόγο ΜΟΥ, που σας έχει δοθεί στην Αγία Γραφή. Ωστόσο, αν πιστέψετε έστω και για ένα λεπτό ότι ΕΓΩ θα μπορούσα να ευλογήσω μια νέα ερμηνεία των Ευαγγελίων ΜΟΥ, των Εντολέων του Θεού και όλων αυτών που διδάχθηκαν από ΕΜΕΝΑ, έτσι ώστε να ταιριάζουν στη σύγχρονη κοινωνία – τότε κάνετε μεγάλο λάθος.

Την ημέρα που ο ηγέτης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οδηγεί την Εκκλησία ΜΟΥ πάνω στη Γη, θα σας πει ότι ορισμένες αμαρτίες δεν έχουν πλέον σημασία – θα είναι η αρχή του τέλους. Λόγω αυτής της ημέρας πρέπει να είστε σε εγρήορση. Θα είναι η μέρα που η Εκκλησία ΜΟΥ θα μπει στην εποχή του σκότους. Την ημέρα εκείνη δεν πρέπει ποτέ να μπείτε στον πειρασμό να αρνηθείτε ΕMΕΝΑ – να αρνηθείτε την Αλήθεια . Τα ψέματα δεν μπορούν ποτέ να αντικαταστήσουν την Αλήθεια.

Ο Ιησούς σας

30/12/2013 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.