ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Πρέπει να παρέμβω για να σώσω την ανθρωπότητα από την αυτοκαταστροφή ακόμη πριν από τη Μεγάλη Ημέρα του Κυρίου

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου του 2014, στις 15:00

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, μην κλαίτε για τον εαυτό σας, αλλά για ΜΕΝΑ, τον Ιησού σας, ο Οποίος κλαίει και υποφέρει λόγω του ρυθμού, με τον οποίο η ανθρώπινη φυλή πέφτει σε διεφθαρμένη και αμαρτολή ζωή.

Επειδή ο Λόγος ΜΟΥ απορριπτόταν από τόσους πολλούς, για τόσο πολύ καιρό, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καμία κατεύθυνση ή επαρκείς γνώσεις όταν πρόκειται για τις επιλογές που κάνουν στη ζωή τους. Ψυχές που έχουν παρασυρθεί μακριά από την Αλήθεια, έχουν μόνο υπόψη τον εαυτό τους και τις δικές τους επιθυμίες να τους οδηγούν. Αυτοεμμονή, σεξουαλική ανηθικότητα, αυτοαρέσκεια και αναζήτηση των υλικών αγαθών έχουν καταστροφικές συνέπειες για τις ψυχές τους. Τίποτα δεν τους ικανοποιεί ούτε μπορεί να τους ικανοποιήσει. Όταν φτάσουν τα βάθη της αμαρτίας, στη συνέχεια επιδιώκουν ενεργά να παγιδεύσουν άλλες ψυχές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο σατανάς έχει καταβροχθίσει τις ψυχές τους σε τέτοιο βαθμό, που τους χρησιμοποιεί για να παρασύρει και άλλες ψυχές στην άθλια παγίδα του.

Η ηθική της ανθρωπότητας έχει φτάσει σε τέτοια βάση πως το κακό πνεύμα καταπίνει καθημερινά εκατομμύρια ψυχές. Ωχ, πώς αυξήθηκε ο Πόνος ΜΟΥ και πόση δουλειά χρειάζεται για την εξάλειψη αυτής της μόλυνθης. Θα έρθει τέτοιος καιρός που μόνο στο ένα τρίτο της ανθρώπινης φύλης θα δοθεί η Χάρη για να αποκρυπτογραφήσουν τη διαφορά ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Εκείνοι που καλωσορίζουν το κακό, σε οποιαδήποτε μορφή, θα το παρουσιάζουν ως ένα καλό πράγμα. Σύντομα, για κάθε άνθρωπο θα είναι πολύ θαρραλέα πράξη να μιλήσει και να δηλώσει: «αυτό είναι κακό», διότι θα γίνει αντικείμενο της δαιμονοποίησης και περιφρόνησης, γιατί η συμπεριφορά του θα θεωρηθεί ως παράλογο ξέσπασμα.

Ωχ, πώς τα παιδιά του Θεού θα βυθίζονται. Θα αυξηθεί ο αριθμός των ψυχών με σκληρές καρδιές, με μίσος για τους άλλους, με έλλειψη συμπόνιας, με απληστία και λαγνεία για τη βία. Ο κόσμος θα τους θαυμάζει, ενώ πριν από μερικές δεκαετίες θα προκαλούσαν τρόμο στον κόσμο. Γι αυτό πρέπει να παρέμβω για να σώσω την ανθρωπότητα από την αυτοκαταστροφή, ακόμη πριν από τη Μεγάλη Ημέρα του Κυρίου.

Το σχέδιο του σατανά είναι να καταστρέψει όσες πολλές ψυχές είναι δυνατόν. Το Δικό ΜΟΥ Σχέδιο είναι να σταματήσω αυτή τη μάστιγα – και δε θα διστάσω να προσφέρω σημάδια που θα είναι αναγκαία για να σας ξυπνήσουν για την Αγάπη του Θεού και για την ανάγκη να προετοιμαστείτε για έναν κόσμο που έρχεται.

Μην απορρίπτετε ποτέ το Χέρι του Θεού. Ποτέ μην αγνοείτε το Λόγο του Θεού, γιατί χωρίς αυτά τα πράγματα είστε ένα τίποτα.

Ο Ιησούς σας

29/01/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.