ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Θεός Πατέρας: Περίμενα υπομονετικά πολύ καιρό για να συγκεντρώσω τα παιδιά ΜΟΥ, και πάλι, στην Αγία Βούλησή ΜΟΥ

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου του 2014, στις 17:18

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, πόσο φοβάστε, όταν αυτό είναι τόσο περιττό. Όταν ΕΓΩ δίνω στον κόσμο ένα Δώρο αυτού του μεγέθους, αυτό γίνεται από μια αίσθηση του καθήκοντος, η οποία προέρχεται από τη Μεγάλη Αγάπη ΜΟΥ για όλα τα παιδιά ΜΟΥ.

Σας προειδοποιώ για να σας προστατέψω όλους. Σας αποκαλύπτω ένα κομμάτι του Εαυτού ΜΟΥ σε κάθε Μήνυμα που σας δίνω για τον κόσμο. Σε σένα, κόρη ΜΟΥ, δείχνω τη μεγάλη ΜΟΥ λαχτάρα να έρθω πιο κοντά στα παιδιά ΜΟΥ. Σας δείχνω τη Συμπόνια ΜΟΥ, τη Χαρά ΜΟΥ, την Αποδοκιμασία ΜΟΥ, το Θυμό ΜΟΥ, την Αγάπη ΜΟΥ και το Έλεος ΜΟΥ. Γιατί λοιπόν MΕ φοβάστε όταν σας προσεγγίζω έτσι; Ποτέ δεν πρέπει να φοβάστε Πατέρα που αγαπά όλους τους απογόνους ΤΟΥ και ιδιαίτερα τους αμαρτωλούς, οι οποίοι ανοιχτά βεβηλώνουν κάθε Νόμο που σας δόθηκαν από ΕΜΕΝΑ προκειμένου να προσελκύσω την ανθρωπότητα μέσα στη Στοργή ΜΟΥ.

Παιδιά, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε το Μεγάλο Έλεός ΜΟΥ. Ανοίξτε τις καρδιές σας για να καλωσορίσετε ΕΜΕΝΑ, τον αγαπημένο Πατέρα σας. Ετοιμαστείτε για να ΜΕ καλωσορίσετε και να ΜΕ καλείτε κάθε φορά που ο φόβος σέρνεται στις σκέψεις σας, όταν προσπαθείτε να συμφιλιωθείτε μ’ αυτά τα Μηνύματα. Αυτά τα Μηνύματα είναι μοναδικά. Παρουσιάζονται στον κόσμο από την Αγία Τριάδα. Θεωρούνται από ΕΜΕΝΑ ως η πιο σημαντική Αποστολή πάνω στη ΓΗ από τότε που έστειλα τον ΥΙΟ ΜΟΥ για να σας λυτρώσει.

Αυτός ο Λόγος ΜΟΥ πρέπει να γίνει δεκτός με ευγενική και ευγνώμων καρδιά. Καλωσορίστε τα Λόγια ΜΟΥ. Να είστε ευτυχισμένοι γνωρίζοντας πως όλα είναι, παραμένουν και πάντα θα παραμείνουν υπό τις Εντολές ΜΟΥ. ΕΓΩ Είμαι ό, τι Είναι και θα Είναι. Όλες οι αποφάσεις ως προς το μέλλον της ανθρωπότητας και το πεπρωμένο του επερχόμενου κόσμου εξαρτούνται από ΜΕΝΑ. ΕΓΩ ποτέ δε θα σας τρόμαζα σκόπιμα, παιδιά. Αυτό που θα κάνω είναι να σας προετοιμάσω για το Νέο ΜΟΥ Βασίλειο, έτσι ώστε να είστε σε θέση να εισέλθετε, όταν όλος ο πόνος και η θλίψη δε θα υπάρχουν πια.

Να είστε σε ειρήνη, όμορφα, επιθυμητά παιδιά ΜΟΥ. Είστε για ΜΕΝΑ τα πάντα. Λαμβάνω υπόψη όλους σας . Όλους τους αμαρτωλούς . Όλους όσους δε θα ΜΕ αναγνωρίζουν. Όλους εκείνους που ειδωλοποιούν το σατανά . Όλα τα πιστά τέκνα ΜΟΥ. Εκείνους, των οποίων οι ψυχές αρπάχτηκαν. Ανήκετε μόνο σε ΜΕΝΑ. Δε θα αφήσω ούτε μια ψυχή να αγνοηθεί σ’ αυτές τις τελευταίες προσπάθειες ΜΟΥ να προετοιμάσω τον κόσμο για τη Δευτέρα Παρουσία του αγαπημένου ΥΙΟΥ ΜΟΥ.

Κανένας δε θα μείνει ανέγγιχτος από το Δικό ΜΟΥ Χέρι του Ελέους. Επιτρέψτε ΜΟΥ να ανοίξω τις καρδιές σας, έτσι ώστε να ευλογηθείτε από το Χέρι ΜΟΥ.

Πείτε σε ΜΕΝΑ: «Αγαπητέ Πατέρα, προσέγγισε και άγγιξε το σώμα μου και την ψυχή μου με το Δικό ΣΟΥ Χέρι του Ελέους. Αμήν.» Θα απαντήσω αμέσως στην κλήση σας.

Προχωρήστε, μικρά ΜΟΥ, και να είστε εν ειρήνη, γιατί η Παρέμβασή ΜΟΥ θα είναι η Χάρη σωτηρίας σας, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη θα είναι η προσεχής περίοδος. Θα περιμένω για να ανοίξω την Πόρτα του Νέου ΜΟΥ Παραδείσου, με Αγάπη στην Καρδιά ΜΟΥ, προσκαλώντας σας να έρθετε σε ΜΕΝΑ, τον Πατέρα σας.

Περίμενα υπομονετικά πολύ καιρό για να συγκεντρώσω τα παιδιά ΜΟΥ, και πάλι, στην Αγία Βούλησή ΜΟΥ. Αυτή η μέρα είναι κοντά και η Καρδιά ΜΟΥ χαίρεται περιμένοντας τη στιγμή που ο άνθρωπος θα επιστρέψει στη δικαιωματική θέση του δίπλα ΜΟΥ.

Ο Στοργικός Πατέρας σας

Ο Ύψιστος Θεός

27/01/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.