ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Μητέρα της Σωτηρίας: Ο Πατέρας Mου θα ταρακουνήσει τον κόσμο, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου του 2014, στις 16:00

 

Αγαπημένο Μου παιδί, έτσι όπως το Άγιο Πνεύμα, ως Δώρο από το Θεό, κατέβηκε πάνω στους Αποστόλους του ΥIΟΥ Μου, το ίδιο θα χυθεί επάνω σε όλους εκείνους που αγαπούν τον ΥΙΟ Μου σε αυτούς τους καιρούς.

Ο Πατέρας Μου έχει πολλά σχέδια, τα οποία ΕΚΕΙΝΟΣ θα εφαρμόσει, προκειμένου να σώσει κάθε παιδί ΤΟΥ.  Τα σχέδια αυτά περιέχουν πολλά γεγονότα θαύματα, συμπεριλαμβανομένων της διάχυσης ειδικής Χάρης, αποκαλύψεων που θα σας δοθούν δια μέσου αυτών των Μηνυμάτων, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά του Θεού δε θα λοξοδρομήσουν σε λανθασμένο μονοπάτι, καθώς και πολλές άλλες παρεμβάσεις. Μερικές από τις παρεμβάσεις αυτές θα έχουν τη μορφή οικολογικών τιμωριών. Όταν αυτές γίνουν συνεχείς και μόνιμες,  τότε ο άνθρωπος δε θα είναι πλέον σε θέση να ισχυρίζεται ότι οι πλημμύρες, οι σεισμοί, τα τσουνάμια, τα ηφαίστεια και οι τυφώνες προκαλούνται από την συμπεριφορά αμέλειας του ανθρώπου προς τη Γη.

Ο Θεός έχει τον έλεγχο της Γης, γιατί ακριβώς ΑΥΤΟΣ την δημιούργησε. ΑΥΤΟΣ θα αποφασίσει την τύχη της – κανένας άλλος – γιατί όλη η Εξουσία ανήκει σε ΑΥΤΟΝ.

Ο Πατέρας Μου θα ταρακουνήσει τον κόσμο, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, ενώ τα σχέδια και τα κακά έργα του πονηρού ευδοκιμούν μέσα σε κάθε έθνος. Κάθε πράξη βεβήλωσης κατά του Θεού θα ακολουθείται από τα αντίποινα ΤΟΥ, που θα επιφέρουν μια αφόρητη τιμωρία. Η αμαρτία του ανθρώπου θα καταπολεμηθεί αποφασιστικά από τον Πατέρα Μου και ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να υποτιμά τη Δύναμη του Θεού.

Η Αγάπη του Θεού δεν πρέπει ποτέ να θεωρείται δεδομένη.  Ποτέ δεν πρέπει να ΤΟΝ βλέπουν ως αδύναμο, μόνο και μόνο επειδή η Αγάπη ΤΟΥ για τα παιδιά ΤΟΥ είναι απροσμέτρητη. Το  Έλεος ΤΟΥ είναι μεγάλο και όλοι όσοι αγαπούν το Θεό, θα γλιτώσουν κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, που θα εξαπολυθούν ενάντια στην ανθρωπότητα, καθώς ο Θεός παραμερίζεται, υπέρ των ψεύτικων θεών και υπέρ της εμμονής που έχει η ανθρωπότητα με τον εαυτό της.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, διότι όλα τα πράγματα που προλέχθηκαν, στα πλαίσια της προετοιμασίας για την Δευτέρα Παρουσία του ΥΙΟΥ Μου, θα αρχίσουν τώρα. Τα γεγονότα θα συμβαίνουν ταχύτατα και ο στρατός του σατανά θα κατακλύσει τις Εκκλησίες του ΥΙΟΥ Μου με προσοχή και μετρημένα βήματα, έτσι που λίγοι θα το προσέξουν. Ύστερα όμως δε θα τους νοιάζει, γιατί όχι πολύ καιρό μετά, θα έχουν εξαπατήσει και παρασύρει τόσους πολλούς στα γρανάζια τους, που δε θα χρειάζεται πλέον να αποκρύβουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

Εσείς, αγαπημένα Μου παιδιά, θα πρέπει να προετοιμαστείτε τώρα, να παραμείνετε ήρεμοι, να κάνετε όσα έχουν ζητηθεί από εσάς και να προσεύχεστε. Να μείνετε ενωμένοι. Να μεταφέρετε την Αλήθεια σε άλλες ψυχές,  να προσεύχεστε σκληρά για τη μετανόηση εκείνων που δεν πιστεύουν στο Θεό και για όλους εκείνους που προσβάλλουν τη μνήμη του ΥΙΟΥ Μου, του Ιησού Χριστού.

Η Αγαπημένη σας Μητέρα

Η Μητέρα της Σωτηρίας

08/02/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.