ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Θεός Πατέρας: Δεν υπάρχει τίποτα που δε θα έκανα για τα παιδιά ΜΟΥ. Καμία θυσία δεν είναι πολύ μεγάλη

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου του 2014, στις 19:00

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, δεν υπάρχει τίποτα που δε θα έκανα για τα παιδιά ΜΟΥ. Καμία θυσία δεν είναι πολύ μεγάλη.

Υποβιβάζω τον Εαυτό ΜΟΥ, έτσι ώστε να μπορώ να τοποθετήσω την Καρδιά ΜΟΥ στα πόδια τους, και παρόλα αυτά θα συνεχίσουν να Την ποδοπατούν. Ταπεινώνομαι καλώντας τους μέσα από αυτά τα Μηνύματα, και εκείνοι ΜΕ χλευάζουν και περιφρονούν.

Τους επέτρεψα να μαστιγώσουν και να δολοφονήσουν τον ΥΙΟ ΜΟΥ, και αυτοί υποτιμούν τη Μεγάλη Θυσία που έκανα γι’ αυτούς, για να τους δώσω ζωή και να τους ελευθερώσω από τα δεσμά του πονηρού.

Τους ικετεύω να αλλάξουν τους δρόμους τους, και αυτοί ΜΕ αγνοούν. Έστειλα επιλεγμένες ψυχές για να μιλήσουν μαζί τους και να διακηρύξουν το Λόγο ΜΟΥ, και αυτοί έφτυσαν στα πρόσωπά τους.

Τους έστειλα τιμωρίες, και αυτοί δεν πήραν μάθημα από αυτό. Αντιθέτως, ισχυρίστηκαν πως ήταν απλώς μια συστροφή της μοίρας και δεν είχε τίποτα να κάνει με ΜΕΝΑ.

Τους έδωσα την Αγάπη ΜΟΥ μέσα από τα θαυμαστά Δώρα που δόθηκαν στους οραματιστές, βλέποντες, αγίους και προφήτες, και μόνο λίγοι τα χρησιμοποίησαν. Σημειώστε τώρα τα Λόγια ΜΟΥ: Το Βιβλίο της Αλήθειας είναι το μεγαλύτερο Δώρο, που προσφέρεται από ΕΜΕΝΑ στον κόσμο, από τότε που έστειλα τον ΥΙΟ ΜΟΥ για να σας λυτρώσει. Σας δίνω αυτό το Πολύτιμο Δώρο, για να ανοίξει την καρδιά σας, να ελευθερώσει την ψυχή σας από τη σύνδεση της με τους πειρασμούς του διαβόλου και να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τη Βασιλεία ΜΟΥ.

Η Ισχυρή Παρέμβασή ΜΟΥ αυτόν τον καιρό σημαίνει ότι η ταχύτητα με την οποία ο Λόγος ΜΟΥ θα εξαπλώνεται – ξεκινώντας από σήμερα – θα σοκάρει και θα εκπλήξει πολλούς. Όταν ακούσετε το Λόγο ΜΟΥ να λέγεται σε κάθε γλώσσα, όπου λίγη οργάνωση συμμετέχει από το ανθρώπινο χέρι, θα λάβετε απόδειξη της Δύναμης του Αγίου Πνεύματος.

Θα διασφαλίσω πως το Έργο ΜΟΥ θα επιβιώσει. θα ποδοπατήσω όλους εκείνους που προσπαθούν να σταματήσουν το Χέρι ΜΟΥ. Θα σπρώξω στην άκρη εκείνους, που οδηγούνται από το κακό πνεύμα και θα κουφαθώ τον ήχο των αξιοθρήνητων φωνών τους.

Με ένα ισχυρό κτύπημα του Χεριού ΜΟΥ θα φιμώσω όσους προσπαθούν να ΜΕ σταματήσουν, γιατί το μόνο που επιθυμώ είναι να σώσω την κάθε μια ψυχή. Αποφάσισα να μην επιτρέψω αυτό το Έργο να αγνοηθεί, γιατί όταν μια φορά έδωσα Αυθεντία σε μια Αποστολή, όπως αυτή, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ανθρώπινη δύναμη δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό.

Να είστε ήρεμοι, αγαπητά παιδιά, και να εμπιστεύεστε σε ΜΕΝΑ, τον αγαπημένο σας Πατέρα. Η Αγάπη ΜΟΥ είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να αραιωθεί, ανεξάρτητα από το πόσο φρικτή είναι η αμαρτία σας. Επιτρέπω σ’ αυτές τις δοκιμές, δεινά και τα πονηρά σχέδια να σβήσουν όλα τα ίχνη του ΥΙΟΥ ΜΟΥ, αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ποτέ μην φοβάστε τα Σχέδια ΜΟΥ, επειδή έχουν ένα σκοπό και αυτός είναι να εξαλείψουν όλο το κακό και να φέρουν σε όλους σας μια ζωή Δόξας, σύμφωνα με το Ιερό ΜΟΥ Θέλημα. Έχετε πολλά να προσβλέπετε. Το μόνο που ζητάω είναι να προσεύχεστε και να ακολουθείτε όλα αυτά που σας έχω δώσει, αυτόν τον καιρό, μέσω της Ιεραποστολής ΜΟΥ για να φέρω σε όλους σας το απόλυτο, ανεκτίμητο Δώρο που έχω δημιουργήσει για εσάς με τη μορφή του Νέου Ουρανού και της Νέας Γης – το Νέο MΟΥ Παράδεισο – όπως θα έπρεπε να είναι, όταν δημιούργησα τον Αδάμ και την Εύα.

Να θυμάστε πάντα την Αγάπη ΜΟΥ για όλους σας, όταν αισθάνεστε αδύναμοι ή ευάλωτοι, γιατί Αυτή είναι τόσο μεγάλη που είναι πέρα από την κατανόηση σας.

Ο Αγαπημένος Πατέρας σας

Ο Ύψιστος Θεός

09/02/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.