ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Όταν ο Θεός επιτρέπει τον διωγμό των Χριστιανών και των Εβραίων, είναι για καλό λόγο

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου του 2014, στις  18:00

Πολυαγαπημένη MOY κόρη, ο άνθρωπος είναι ευάλωτο και αδύναμο πλάσμα, αλλά είναι παιδί του Θεού. Λόγω της βαθιάς ριζωμένης αίσθησης της διατήρησης, ο άνθρωπος θα κάνει ό, τι χρειάζεται προκειμένου να επιβιώσει. Σε περιόδους μεγάλης σωματικής ταλαιπωρίας τα θραύσματα της δύναμης μέσα του θα γίνουν πιο έντονα. Μεγάλη δύναμη θα φαίνεται συνήθως στους αδύναμους, στους πεινασμένους, στους σωματικά πληγωμένους, στους διωκόμενους και σε όσους υποφέρουν στα χέρια των φανατικών. Είναι ο πιο αδύναμος ανάμεσά σας, ο οποίος θα γίνει ο ισχυρότερος και αυτοί που νομίζουν ότι είναι οι ισχυρότεροι θα γίνουν οι πιο αδύναμοι.

Ξεχωρίζω τον αδύναμο, τον πράο, τον ταπεινό και τον δίκαιο από εκείνους που εξυψώνουν τον εαυτό τους και αυτούς που προσφέρουν τα λόγια των Διδασκαλιών ΜΟΥ με αυτούς που καταριούνται τις καρδιές των άλλων. Ξεχωρίζω τώρα το σιτάρι από το άχυρο, και εξαιτίας αυτού, κάθε άνθρωπος θα δοκιμαστεί μέχρι αυτός ή αυτή φθάσει στα όρια του. Συμπεριλαμβάνω και όλους εκείνους που δεν πιστεύουν στο Θεό, εκείνους που απορρίπτουν τον αληθινό Θεό και εκείνους που έχουν δώσει την καρδιά τους στον εχθρό ΜΟΥ – το διάβολο. Σε κάθε ψυχή θα δοθεί ισότιμη θέση ενώπιον ΜΟΥ και κάθε Eυλογία θα δοθεί και σε αυτούς που δεν ΜΕ αγκαλιάζουν αυτή τη στιγμή.

Ο κόσμος θα δοκιμαστεί από την κατάσταση της αγάπης που κάθε άνθρωπος έχει για τους άλλους, η οποία είναι μια αληθινή αντανάκλαση και μέτρηση της αγάπης τους για το Θεό. Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και για να σας δοθεί η δυνατότητα να αντέξετε αυτό το ταξίδι της μετάνοιας, θα πρέπει να αποδεχθείτε ότι οι Προφήτες του Θεού απλά αναγγέλουν το Θέλημα ΤΟΥ, μόνο για να γίνετε Δικοί ΤΟΥ στο σώμα και στο πνεύμα. Μην αντιστέκεστε στο Χέρι του Θεού. Χαίρομαι, επειδή αυτές οι δοκιμασίες, οι οποίες επιτρέπονται από τον Πατέρα ΜΟΥ θα επιφέρουν μια μεγάλη ενοποίηση των Δύο Μαρτύρων ΤΟΥ επάνω στη Γη – τους Χριστιανούς και τους Εβραίους – και από αυτά τα δύο, θα αποφέρει μια μεγάλη μετατροπή. Όταν ο Θεός επιτρέπει τον διωγμό των Χριστιανών και των Εβραίων, είναι για καλό λόγο. Λόγω αυτού που θα πρέπει να υπομείνουν, η μεγάλη μετάνοια θα έχει αποτέλεσμα και δισεκατομμύρια άνθρωποι θα δουν τη Δόξα του Θεού, με καθαρό μυαλό, όπου καμία σύγχυση δε θα χαλάσει τη χαρά τους, όταν επιτέλους αναγνωρίσουν την Αλήθεια.

Η ώρα της Αλήθειας, που πρέπει να βλέπεται όπως είναι, συμπεριλαμβάνοντας το καλό και το κακό, είναι κοντά. Και τότε τίποτα δε θα σας πληγώσει ξανά. Δε θα υπάρξει άλλος διαχωρισμός από το Θεό. Η Αγάπη θα υπερνικήσει τελικά όλους. Η Αγάπη είναι ο Θεός και η Βασιλεία ΤΟΥ είναι αιώνια. Δε θα υπάρξει άλλο μίσος διότι αυτό θα είναι νεκρό.

Ο Ιησούς σας

21/02/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.