ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Σεισμοί θα είναι τέτοιου μεγέθους που θα είναι αισθητοί σε πολλές χώρες ταυτόχρονα

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου του 2014, στις 18:39

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, όταν έρθει για ΜΕΝΑ η στιγμή για να κάνω γνωστό τον Εαυτό ΜΟΥ στη Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ, δε θα αναγνωρίσεις τον κόσμο, γιατί τόσο πολύ θα αλλάξει.

Η ταχύτητα με την οποία η ανθρωπότητα θα πέφτει στα βάθη της αμαρτίας θα σε σοκάρει. Κάθε απεχθής αμαρτία της σάρκας θα είναι ορατή και πολλοί θα πρέπει να παρακολουθούν αυτές τις αμαρτίες να διαπράττονται σε δημόσιους χώρους. Οι δράστες θα δείχνουν πολύ λίγη ντροπή και, σαν τα λιοντάρια που με μανία ορμάνε στο θήραμα, θα βυθίζονται στα χαμηλότερα βάθη εξαχρείωσης, που δεν έχει παρατηρηθεί από τις ημέρες της Σόδομα και της Γόμορρα. Αυτή η μόλυνση της ανθρωπότητας, πίσω από την οποία βρίσκεται ο πονηρός, θα είναι τέτοια, που παντού θα διαπράττονται δολοφονίες και αυτοκτονίες θα είναι ανεξέλεγκτες. Ενώ ο σατανάς θα καταβροχθίζει τις ψυχές, θα διασφαλίσει αυτός να παραβιαστεί κάθε Νόμος που καθορίστηκε από τον Πατέρα ΜΟΥ. Κρύες καρδιές, άγονες ψυχές και η εμμονή με τους ψεύτικους θεούς και τα κακά πνεύματα θα αντικαταστήσουν την αγάπη, η οποία εξακολουθεί να υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Το Όνομά ΜΟΥ θα χρησιμοποιείται για να λένε αισχρολογίες και θα βρίζει ο ένας τον άλλο στις καρδιές τους. Κόρη ΜΟΥ, η Αλήθεια μπορεί μερικές φορές να είναι αφόρητη, αλλά ο Πατέρας ΜΟΥ θα απονείμει τη Δικαιοσύνη σ’ εκείνα τα κράτη που βεβηλώνουν το Λόγο ΤΟΥ. Όλες οι ποινές που θα εκδοθούν από τον Πατέρα ΜΟΥ, θα λάβουν χώρα πριν τη Δευτέρα Παρουσία ΜΟΥ. Οι πόλεις θα εξαφανιστούν, οι χώρες θα πλημμυρίσουν από τα κύματα της Οργής του Πατέρα ΜΟΥ, και οι σεισμοί θα είναι τέτοιου μεγέθους που θα είναι αισθητοί σε πολλές χώρες ταυτόχρονα.

Κόρη ΜΟΥ, πληροφορίες για τις πόλεις που θα υποφέρουν πολύ, σου δόθηκαν ήδη. Πρέπει να ΜΟΥ προσφέρεις τα δάκρυά σου ως εξιλέωση για τις αμαρτίες εκείνων, των οποίων τη μοίρα τυλίγει το σκοτάδι. Χωρίς την ταλαιπωρία σου δεν μπορώ να κάνω ό, τι χρειάζεται για να σώσω αυτές τις ψυχές. Επομένως, σε παρακαλώ, να είσαι γενναιόδωρη στον πόνο σου και ΕΓΩ θα δείξω Έλεος σε όσους θα τοποθετήσεις μπροστά ΜΟΥ.

Τα βουνά θα βουλιάξουν, οι λίμνες θα συγχωνευθούν με τις θάλασσες και οι στεριές θα μειωθούν κατά το ένα τρίτο. Οι βροχοπτώσεις – οι οποίες θα είναι ανάλογες με τα Δικά ΜΟΥ Δάκρυα της Λύπης προκαλούμενα από το μίσος στις καρδιές των ανθρώπων – θα είναι συνεχείς, μέχρι που τα Δάκρυά ΜΟΥ δε θα σκουπιστούν μέσω της συμφιλίωσης των αμαρτωλών που θα μετανοήσουν.

Μάθετε τώρα πως τα Δώρα που δόθηκαν στον κόσμο από τη Μητέρα ΜΟΥ, κατά τη διάρκεια των αιώνων, πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την προστασία σας. Μάθετε επίσης, ότι το Μεταγιόν της Σωτηρίας – που είναι πιο ισχυρό από οποιοδήποτε άλλο – θα είναι η υπεράσπισή σας ενάντια στους πειρασμούς του αντίχριστου. Θα γίνει κάθε προσπάθεια για να σταματήσει η εξάπλωση του Μεταγιόν της Σωτηρίας, αλλά τίποτα δε θα σταματήσει τις Δυνάμεις που συνδέονται μ’ αυτό το Δώρο.

Αγαπημένοι ΜΟΥ ακόλουθοι, πρέπει να επικεντρωθείτε στην προσευχή αυτές τις ημέρες και να τοποθετήσετε όλη την εμπιστοσύνη σας σε ΜΕΝΑ, επειδή εκείνοι που είναι Δικοί ΜΟΥ θα προστατεύονται και εσείς θα γίνετε για ΜΕΝΑ ο λόγος για να δείξω Έλεος σε όσους θα υποφέρουν και στους ειδωλολάτρες. Δεν πρέπει ποτέ να αποδυναμωθείτε ή να παραιτηθείτε, γιατί αν το κάνετε αυτό, τότε αυτό το μονοπάτι προς ΕΜΕΝΑ θα βρείτε αδύνατο να το βαδίσετε χωρίς το Φως ΜΟΥ, το Οποίο θα είναι απαραίτητο σε κάθε βήμα του δρόμου, εάν πρόκειται να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι.

Ο Ιησούς σας

20/02/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.