ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ποιο θα ήταν το όφελος για ΜΕΝΑ, αν έφερνε κανείς μπροστά ΜΟΥ έναν άνθρωπο με το ζόρι; Θα ήταν άσκοπο

 

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 23 Μαρτίου του 2014, στις 11:30

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, είναι σημαντικό να επεκτείνετε την αγάπη, που ο καθένας από εσάς έχει για την οικογένειά του, πέρα από το σπίτι σας. Καλώ όλους εσάς να βλέπετε τόσο αυτούς που γνωρίζετε όσο και εκείνους που δεν ξέρετε, τους εχθρούς σας, καθώς και εκείνους που είναι κοντά σας, ακριβώς όπως θα κάνατε αν ήταν πραγματικά αδέλφια σας. Τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ξεχάσει πώς να αγαπάνε τους άλλους, ακριβώς όπως ΕΓΩ σας έχω αγαπήσει. Δεν είναι εύκολο να αγαπάς τους ξένους, αλλά ΕΓΩ σας λέω – να είστε ευγενικοί με τους άλλους και να τους δείχνετε σεβασμό, ακόμα κι αν σας απορρίψουν. Πάνω απ’ όλα, πρέπει να τους δείξετε ελεημοσύνη. Πρέπει να φροντίζετε για τις ανάγκες των άλλων, σαν να τους είχα στείλει ΕΓΩ σε εσάς, να τους φροντίσετε άμεσα.

Όταν σας έδωσα τον Λόγο ΜΟΥ, ήταν η Επιθυμία ΜΟΥ να σωθούν όλες οι ψυχές. Αλλά για να σωθείτε, δεν πρέπει να είστε εγωιστές και να ασχολείστε μόνο με τις δικές σας ψυχές. Εσείς, αγαπημένοι ΜΟΥ ακόλουθοι, έχετε καθήκον να μοιράζεστε με άλλους τα Δώρα που σας φέρνω τώρα μέσω αυτών των Μηνυμάτων. Μοιραστείτε την Αγάπη ΜΟΥ με τους άλλους και ειδικά με τους εχθρούς σας. Προσευχηθείτε για όλους εκείνους που χρειάζονται την Παρέμβασή ΜΟΥ. Αντιμετωπίστε τους με υπομονή. Όταν τους δώσετε τα Δώρα ΜΟΥ, τις Προσευχές ΜΟΥ και την προστατευτική Σφραγίδα του Ζωντανού Θεού, θα πρέπει να αποσυρθείτε και να τους δώσετε χρόνο να στραφούν σε ΜΕΝΑ.

Δεν σας ζητάω να αναγκάζετε τους ανθρώπους να αποδεχθούν το Βιβλίο της Αλήθειας. Λόγω της ελεύθερης βούλησης τους, θα είναι δική τους επιλογή ως προς το αν επιθυμούν ή όχι να ακούσουν ΕΜΕΝΑ. Διαβεβαιώστε εκείνους τους ανθρώπους ότι θα γίνει κάθε Παρέμβαση από ΕΜΕΝΑ, τον Ιησού Χριστό, για να κερδίσω τις ψυχές τους. Ο πιο αδύναμος ανάμεσά τους θα ανταποκριθεί, κατά κάποιο τρόπο, στην Πρόσκλησή ΜΟΥ. Όσοι έχουν μίσος στις ψυχές τους για ΜΕΝΑ, σε κάποιο στάδιο, θα νιώσουν ότι οι καρδιές τους μαλακώνουν και δεν θα καταλαβαίνουν γιατί συμβαίνει αυτό. Γι’ αυτό λοιπόν, πρέπει πάντα να ΜΟΥ φέρνετε ψυχές μέσα από την αγάπη και υπομονή.

Ποιο θα ήταν το όφελος για ΜΕΝΑ, αν έφερνε κανείς μπροστά ΜΟΥ έναν άνθρωπο με το ζόρι; Θα ήταν άσκοπο. Οι Προσευχές Σταυροφορίας, τις οποίες έδωσα στον κόσμο, είναι τόσο ισχυρές, που χάρη στην Αγάπη του Θεού για όλες τις ψυχές, για τις οποίες προσεύχεστε, θα δείξω μεγάλη Αγάπη, Συμπόνια και Έλεος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους δώσετε τις Προσευχές και να ΜΟΥ ζητήσετε να τραβήξω αυτές τις ψυχές σε ΜΕΝΑ. Γιατί ΕΓΩ ποτέ δεν απορρίπτω τον αμαρτωλό που έχει μεγαλύτερη ανάγκη του Ελέους ΜΟΥ.

Ο Ιησούς σας

 

23/03/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.