ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Θεός Πατέρας: Η πείνα, που θα πιάσει τον κόσμο όταν ανοίξει η Τρίτη Σφραγίδα, δεν θα περιορίζεται στην έλλειψη τροφής

Μήνυμα της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 24 Μαρτίου του 2014, στις 15:33

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, η πείνα, που θα πιάσει τον κόσμο όταν ανοίξει η Τρίτη Σφραγίδα, δεν θα περιορίζεται στην έλλειψη τροφής για το σώμα. Η πείνα, για την οποία μιλώ, θα είναι μια πνευματική πείνα, καθώς κάθε ίχνος της Αλήθειας θα σβηστεί από τους εχθρούς που έχουν διεισδύσει στην Εκκλησία, η οποία δημιουργήθηκε στη Γη από τον ΥΙΟ ΜΟΥ, τον Ιησού Χριστό, στην ένωση με το Σώμα ΤΟΥ.

Σύντομα η Αλήθεια θα είναι μπερδεμένη, και το Άγιο Πνεύμα θα αντικατασταθεί από το πνεύμα του κακού. Εκείνοι που θα διαδίδουν τη νέα μορφή του ψεύτικου ευαγγελισμού, θα είναι υπεύθυνοι για την παρακράτηση της Τροφής της Ζωής από τα παιδιά ΜΟΥ. Όταν στερείστε την Αλήθεια, θα έχετε λίγο για να θρέψετε την ψυχή σας και έπειτα, με τον καιρό, θα πέσετε σε παγανισμό. ΕΓΩ θα παρεμβαίνω σε κάθε βήμα της διαδικασίας, μέσω της οποίας θα σας οδηγούν σε πλάνη. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια και, μέσω του Ελέους του ΥΙΟΥ ΜΟΥ, θα φέρω σε πολλούς από τους χειροτονημένους υπηρέτες ΤΟΥ Χάρες που χρειάζονται για να διακρίνουν την Αλήθεια από το ψέμα.

Καθώς θα σας τραβάω μακριά από τον εχθρό, πολλοί από εσάς θα το βρουν δύσκολο να παραμείνουν πιστοί στον Λόγο του Θεού. Θα σας βασανίζουν αμφιβολίες, η έλλειψη θάρρους να τηρείτε τον Άγιο Λόγο, και ο τρόμος του να κηρυχθείτε προδότης της Εκκλησίας. Η μάχη για τις ψυχές θα είναι τόσο έντονη όσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του ΥΙΟΥ ΜΟΥ πάνω στη Γη. Η μεγαλύτερη δυσκολία θα επέλθει λόγω της αποτυχίας από την πλευρά των αγίων υπηρετών του ΥΙΟΥ ΜΟΥ να αναγνωρίσουν την εξαπάτηση μέσα στις δικές τους τάξεις. Και έτσι, λόγω της χλιαρής πίστης τους και της έλλειψης διάκρισης, θα οδηγήσουν πολλούς από τους πνευματικούς συναδέλφους τους σε σοβαρό σφάλμα, όπως προειπώθηκε.

Σας δηλώνω ότι ο χρόνος είναι λίγος. Δεν θα έχετε στη διάθεσή σας επαρκή χρόνο για να τραβήξετε όλα παιδιά ΜΟΥ στα Εύσπλαχνα Χέρια του ΥΙΟΥ ΜΟΥ. Εσείς έχετε το προνόμιο που σας δόθηκε η Χάρη να αναγνωρίσετε το Δώρο του Βιβλίου της Αλήθειας – και ως εκ τούτου πολλά θα αναμένονται από εσάς. Μέσω της πίστης και της εμπιστοσύνης σας σε ΜΕΝΑ, τον αγαπημένο σας Πατέρα, θα βοηθήσετε στην οδήγηση των παιδιών ΜΟΥ πίσω, έτσι ώστε να δεχθούν πρόθυμα την Παρέμβαση της Προειδοποίησης, όταν ο ΥΙΟΣ ΜΟΥ θα αγκαλιάσει τον κόσμο με τις Ακτίνες του Μεγάλου ΤΟΥ Ελέους.

Αυτοί οι καιροί είναι επάνω σας και ήρθε η ώρα να ντυθείτε την πανοπλία σας και να αγωνιστείτε να διατηρηθεί ο Αληθινός Λόγος – η Αλήθεια. Χωρίς την Αλήθεια δεν υπάρχει ζωή.

Ο Πατέρας σας

Ο Ύψιστος Θεός

24/03/2014 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.