ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η ευθύνη των γονέων στο σημερινό κόσμο

Μήνυμα 89 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου του 2011, στις 18:15

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, ο κόσμος έπεσε τώρα στα βάθη της απόλυτης απόγνωσης στην έλλειψη της πίστης του στην Ύπαρξη του Θεού, του Παντοδύναμου Πατέρα. Τώρα ακόμη και μικρά παιδιά με χαμόγελο αρνούνται την Ύπαρξή ΤΟΥ. Άδειες, σκληρυμένες ψυχές όχι μόνο που προσβάλλουν τον Αιώνιο Πατέρα ΜΟΥ, αλλά προκαλούν βαθιά ανησυχία σε ΜΕΝΑ.

Έχετε πέσει τόσο χαμηλά, παιδιά, που έχετε απορρίψει τελείως κάθε αίσθηση της πνευματικότητας, με την οποία γεννηθήκατε. Πόσο μακριά, κατά τη γνώμη σας, θα σας πάει η αγάπη σας για τον κόσμο και τον υλισμό του; Εκείνοι από εσάς, που είναι βυθισμένοι στον πλούτο και στις ανέσεις όλων των κοσμικών πραγμάτων, πρέπει να ξέρετε, ότι σύντομα αυτά θα παρθούν από εσάς ως μέρος της ερχόμενης κάθαρσης.

Η ευθύνη των γονέων

Γιατί διδάσκετε τα παιδιά σας τη σημασία του ανθρώπινου υλισμού εις βάρος των φτωχών, μικρών ψυχών τους; Ο κύριος στόχος σας είναι να διδάξετε στα παιδιά σας τη σημασία της δημιουργίας και της οικοδόμησης του πλούτου. Σπάνια τα διδάσκετε τις ηθικές αρχές, που θα χρειαστούν στις ευθύνες τους ως ενήλικοι, το πώς πρέπει να δείχνουν το σεβασμό για τους άλλους, την κατανόηση της σημασίας της τιμιότητας και την ανάγκη να δείχνουν την κατανόηση για τους αδελφούς και τις αδελφές τους. Δυστυχώς, τα παιδιά ΜΟΥ εντλώς χάθηκαν στον πνευματικό δρόμο, που είναι απαραίτητος για την επίτευξη του τελικού στόχου. δεν αισθάνεστε ντροπή; Πότε θα μάθετε, ότι η έμμονη αγάπη σας για τα χρήματα και όλα αυτά που προσφέρουν θα τελειώσει με καταστροφή; Μόνο τότε, όταν θα σας αφαιρεθούν εντελώς όλες αυτές οι ανέσεις, τις οποίες ποθείτε, θα συνειδητοποιήσετε πόσο μόνη είστε.

Ακούστε ΜΕ τώρα, ενώ μπορείτε. Τοποθετήστε στην πρώτη θέση τις ανάγκες της οικογένειάς σας, γιατί είναι το σωστό. Φροντίστε την. Αλλά σας παρακαλώ, μην παροτρύνετε τα παιδιά σας να γίνουν σκλάβοι του πλούτου και της επιθυμίας της φήμης, επειδή θα τα σπρώξετε στην αγκαλιά του σατανά. Τα παιδιά σας γεννήθηκαν και από σας τους έχει δοθεί η ζωή φυσικώς. Όμως δημιουργήθηκαν από το Θεό, τον Αιώνιο Πατέρα, όταν τους δόθηκαν οι ψυχές τους. Φυσικά, δείχνετε την ευθύνη ως γονείς, καλύπτοντας τις φυσικές ανάγκες των παιδιών σας. Να θυμάστε ωστόσο, ότι οι ψυχές τους επίσης χρειάζονται τρόφιμα. Διδάξτε τα την Αλήθεια των Διδασκαλιών ΜΟΥ και τη σημασία της φροντίδας των ψυχών τους. Μόνο τότε θα δώσετε στα παιδιά σας την αληθινή τροφή για το σώμα και το μυαλό, το οποίο χρειάζονται, για να μπορούν να χαίρονται την Αιώνια Ζωή.

Ο Αγαπών Θείος Σωτήρας σας

Ιησούς Χριστός

19/05/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.