ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκείνους, που βοηθούν στη διάδοση του Αγίου Λόγου ΜΟΥ

Μήνυμα 96 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 25 Μαΐου του 2011, στις 16:00

 

Έρχομαι τώρα για να δώσω το κουράγιο σε όλους τους πιστούς ΜΟΥ, οι οποίοι, μετά την αναγνώριση της Αληθινής Φωνής ΜΟΥ, απάντησαν με τα μεγάλα έργα γενναιοδωρίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς από εσάς, που απλόχερα δίνουν το χρόνο τους για την προώθηση και τη διάδοση των Μηνυμάτων ΜΟΥ. Εσείς, πολύτιμα παιδιά ΜΟΥ, φέρνετε μεγάλη χαρά στη θλιμμένη Καρδιά ΜΟΥ σ’ αυτήν την περίοδο της ιστορίας. Εσείς, παιδιά ΜΟΥ, είστε γενναία, θαρραλέα και διαποτισμένα με το Δώρο του Αγίου Πνεύματος. Η αφοσίωση σας και το δώρο του χρόνου σας για ΜΕΝΑ και η αφοσίωση με αγάπη στην Αλήθεια θα φέρουν μεγάλες χάρες στο Νέο Παράδεισο, τον οποίο είχα υποσχεθεί στα παιδιά ΜΟΥ.

Θα οδηγήσω το χέρι σας κατά τη διάρκεια αυτού του Ιερού Έργου, και νιώθετε την Αγάπη ΜΟΥ. Μη φοβάστε ποτέ να κηρύξετε το Λόγο ΜΟΥ, διότι η κάθε μικρή προσπάθεια του καθενός, που προωθεί αυτά τα Μηνύματα, θα ανταμειφθεί.

Πηγαίνετε τώρα, πολύτιμοι πιστοί ΜΟΥ. Διαδώστε το Άγιο Λόγο ΜΟΥ και βοηθήστε τους αδελφούς και τις αδελφές σας, που χρειάζονται καθοδήγηση.

Ο Στοργικός Σωτήρας σας

Ιησούς Χριστός

25/05/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.