ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών

Μήνυμα 98 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου του 2011, στις 13:00

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, είναι η επιθυμία ΜΟΥ να αρχίσεις τώρα να νηστεύεις τουλάχιστον μία ημέρα την εβδομάδα. Αν το κάνεις, θα ευχαριστηθώ πάρα πολύ. Αυτή η θυσία θα ενισχύσει την αγνότητα της ψυχής σου και θα σε φέρει πιο κοντά στην Ιερή Καρδιά ΜΟΥ.

Τα παιδιά ΜΟΥ στον κόσμο στέκονται σ’ αυτούς τους καιρούς μπροστά σε πολλές προκλήσεις, τις οποίες δεν είχαν να αντιμετωπίσουν ποτέ πριν. Η μεγαλύτερη πρόκληση τώρα είναι να αντιμετωπίσουν την κατάσταση όπου λείπουν τα χρήματα. Για πολλούς, που τα χρειάζονται για να διατηρήσουν τα σπίτια τους και να θρέψουν της οικογένειές τους είναι πολύ τρομακτικό. Η δεύτερη δυσκολία είναι η έλλειψη οποιασδήποτε ουσιαστικής πνευματικής καθοδήγησης στη ζωή τους, την οποία, μέχρι τώρα, θεωρούσαν ως σημαντική.

Αν χάνετε το εισόδημά σας, χάνετε τις φιλοδοξίες για πολυτελή κοσμικά αγαθά. Ποια είναι η χρήση ενός πολυτελούς αυτοκίνητου, όταν δεν μπορείτε να ταΐσετε την οικογένειά σας; Σε τι χρησιμεύει ένα όμορφο φόρεμα, όταν δεν μπορείτε να διατηρήσετε τη ζέστη μέσα στο σπίτι, επειδή δεν έχετε την πολυτέλεια να το ζεσταίνετε σωστά; Μόνον όταν τα παιδιά ΜΟΥ θα διαπιστώσουν, ότι στερούνται τη υπερβολική αφθονία, την οποία συνήθησαν, θα κατανοήσουν την πραγματικότητα, στην οποία έχουν βυθιστεί τώρα.

Σήμερα η προτεραιότητά σας πρέπει να είναι οι βασικές ανάγκες. Στη συνέχεια πρέπει να αναρωτηθείτε, τι είναι σημαντικό τώρα; Όταν θα είστε χορτάτοι και ντυμένοι, τότε τι γίνεται; Η επίδειξη μπροστά σε άλλους δεν έχει πλέον νόημα, όταν αγωνίζεστε για τα βασικά πράγματα, για να επιβιώσετε. Δεν έχει σημασία πια ο φθόνος του πλούτου και της κατάστασης των γειτόνων σας. Τώρα θα αναζητάτε την πνευματική παρηγοριά, που για τόσο καιρό έλειπε από τη ζωή σας.

Στην προσπάθειά σας να βρείτε το κομφόρ του νου να στραφείτε σε ΜΕΝΑ και τον Αιώνιο Πατέρα ΜΟΥ, στο Θεό, το Δημιουργό των πάντων. Μην υποκύψετε στον πειρασμό να αναζητάτε θεραπεία στους πνευματικούς θεραπευτές, αν δεν αντιπροσωπεύουν ΕΜΕΝΑ. Μην ψάχνετε για παρηγοριά στα τεχνητά διεγερτικά για να απαλύνετε τον πόνο και τη θλίψη σας. Ο μόνος τρόπος για να γίνετε ελεύθεροι από τις ανησυχίες και βάσανα είναι να στραφείτε σε ΜΕΝΑ, τον Ιησού Χριστό, το Σωτήρα σας.

Περιμένω τώρα. Ζητήστε ΜΟΥ να βοηθήσω και θα καλύψω τις βασικές σας ανάγκες. Πάντα θα σας παρέχω ό, τι θέλετε. Αλλά πρώτα πρέπει να ΜΟΥ το ζητήσετε. Μην κρατάτε τους φόβους σας για τον εαυτό σας. Μοιραστείτε τους μαζί ΜΟΥ. Δώστε ΜΟΥ όλες τις ανησυχίες σας. Θα απαντήσω αμέσως, διότι η χαρά θα ΜΕ γεμίσει, αν θα ΜΕ εμπιστευτείτε εντελώς.

Σας αγαπάω όλους.

Ο αφοσιωμένος Σωτήρας σας

Ο Ιησούς Χριστός

Ο Βασιλιάς του Ελέους και της Συμπόνιας

27/05/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.