ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο διανοητικός θρησκευτικός σνομπισμός ΜΕ προσβάλλει

Μήνυμα 117 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου του 2011, στις 10:00

 

Κόρη ΜΟΥ, σήμερα θέλω να προειδοποιήσω εκείνους τους πιστύς ΜΟΥ, που διακηρύττουν δημοσίως το Όνομά ΜΟΥ, να σέβονται την Αλήθεια των Διδασκαλιών ΜΟΥ και να ενεργούν προσεκτικά.

Αγαπάω όλους τους πιστούς ΜΟΥ, και ειδικά εκείνους, που δείχνουν πάντα την ταπεινότητα. Ωστόσο είμαι απογοητευμένος, όταν σοβαροί και ένθερμοι Χριστιανοί, που κηρύττουν το Λόγο ΜΟΥ προσπαθούν να αναλύουν τις Διδασκαλίες ΜΟΥ με δυνατό και δικτατορικό τρόπο. Δεν τους φτάνει να διαδίδουν το Λόγο ΜΟΥ, θεωρούν, ότι πρέπει να μεταφέρουν τις Διδασκαλίες ΜΟΥ σε μια ανθρώπινη διανοητική συζήτηση, η οποία εξυπηρετεί μόνο ένα σκοπό. Να αποδείξουν στους άλλους, ότι είναι πιο ειδικευμένοι για την κατανόηση του Υπεραγίου Λόγου ΜΟΥ. Είναι τόσο αφωσιωμένοι στο να αποδείξουν, ότι έχουν δίκιο στη διάκριση τους, που χωρίζουν τους αληθινούς πιστούς ΜΟΥ. Η σοβαρή και βαθιά αφοσίωση τους σε ΜΕΝΑ συχνά τους κάνει ανίκανους στην πραγματική τους αγάπη για ΜΕΝΑ, η οποία πρέπει πάντα να προκύπτει από την ταπεινότητα.

Πρέπει να χαμηλώσουν τις δυνατές φωνές τους, γεμάτες από διανοητική κριτική. Πρέπει να σταματήσουν, να ακούνε τη Φωνή ΜΟΥ και να αντισταθούν στον πειρασμό να αποδείξουν στους άλλους τη γνώση τους για τα πνευματικά θέματα. Γιατί όταν το κάνουν, είναι ένοχοι της αμαρτίας της υπερηφάνειας. Δε ΜΕ ξέρουν καθόλου, επειδή δε βρίσκουν το χρόνο για να παραμείνουν σιωπηλοί και ταπεινοί στα Μάτια ΜΟΥ, που βλέπουν τα πάντα. Αν αυτοί οι σοβαροί ΜΟΥ πιστοί δε θα γίνουν πιο μικροί στα Μάτια ΜΟΥ και αν δε θα ταπεινωθούν μπροστά ΜΟΥ, δε θα είμαι σε θέση να τους τραβήξω σε ΜΕΝΑ.

Να δοξάζετε ΕΜΕΝΑ. Να τιμάτε το Λόγο ΜΟΥ. Να ακολουθείτε το παράδειγμά ΜΟΥ. Ποτέ μην καταδιώκετε τους άλλους στο Όνομά ΜΟΥ, ειδικά τους συγχριστιανούς σας.

Ο Αγαπημένος Διδάσκαλος σας και Σωτήρας

Ο Ιησούς Χριστός

15/06/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.