ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Προειδοποίηση είναι μια εκδήλωση του Θείου Ελέους ΜΟΥ, που δόθηκε στην Αδελφή Φαουστίνα

Μήνυμα 126 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου του 2011, στις 18:00

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, η ώρα είναι κοντά. Υπάρχει πολύ λίγος χρόνος για την προειδοποίηση και την προετοιμασία όλων εκείνων των φτωχών ψυχών, που θα είναι τόσο συγκλονισμένες κατά την Προειδοποίηση, που δε θα συνειδητοποιούν το τι βιώνουν. Πρέπει να ενημερωθούν έτσι ώστε να γνωρίζουν τι να περιμένουν. Αν ανοίξουν τις καρδιές τους γι’ αυτήν τη μεγάλη στιγμή του Θείου Ελέους, θα τους δοθεί η ευκαιρία για Αιώνια Ζωή.

Η Μεγάλη Προειδοποίηση είναι μια εκδήλωση του Θείου Ελέους ΜΟΥ, που δόθηκε στην Αδελφή Φαουστίνα. Αυτή η Μεγάλη Πράξη του Ελέους έχει προβλεφθεί και θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης, όταν το Μεγάλο Έλεός ΜΟΥ θα αγκαλιάσει ολόκληρο τον κόσμο. Το Αίμα και το Νερό ΜΟΥ θα εκχυθούν έτσι ώστε επιτέλους όλοι θα γνωρίσουν την Αλήθεια. Πείτε σ’ εκείνους, που δεν πιστεύουν σε ΜΕΝΑ και τον Αιώνιο Πατέρα ΜΟΥ, ότι αυτό το γεγονός θα συμβεί. Τότε θα είναι σε θέση να αντέξουν το σοκ του Ελέους ΜΟΥ, που κατά την Προειδοποίηση θα σώσει εκατομμύρια ψυχές από τη λαβή του σατανά. Η Αλήθεια, όταν αποκαλυφθεί, θα σώσει πολλούς από τις φλόγες της Κολάσεως.

Το Άγιο Πνεύμα, το οποίο στη συνέχεια θα είναι παρόν παντού στα Παιδιά ΜΟΥ, θα βοηθήσει στη ματαίωση των έργων του κακού. Όλοι πρέπει να διαδίνετε το Λόγο για το πώς η ανθρωπότητα πρέπει πρώτα να προετοιμάσει τις ψυχές τους. Διότι ακόμη και οι πιστοί πρέπει να καταλάβουν, ότι και αυτοί θα είναι συναισθηματικά διαταραγμένοι, όταν θα δουν τη δική τους αμαρτωλή συμπεριφορά στο παρελθόν, όπως εμφανίζεται σε ΜΕΝΑ.

Σας καλώ τώρα όλους να αναζητήσετε την εξομολόγηση. Όλοι οι άλλοι Χριστιανοί, πρέπει να γονατίσετε και να προσεύχεστε για τη συγχώρεση των αμαρτιών. Όσους δεν είναι σίγουροι γι’ αυτήν την Προφητεία παρακαλώ, να έχετε τις καρδιές σας ανοικτές, γιατί όταν θα είστε μάρτυρες αυτού του οικολογικού, αλλά υπερφυσικού Γεγονότος είναι σημαντικό να καταλάβετε, ότι αυτό είναι το Μεγαλύτερο Θαύμα, που θα δείτε ποτέ, και ότι είναι το Μεγάλο Δώρο ΜΟΥ για όλους σας . Σκεφτείτε το. Αυτό είναι πώς θα ξεδιπλωθεί η Τελική Ημέρα της Κρίσεως, μόνο που αυτή τη φορά δε θα καταδικαστείτε. Θα σας δοθεί μια νέα ευκαιρία για ζωή, όταν οι ψυχές σας θα σωθούν, για να σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο επίπεδο, που επιθυμώ.

Πιστοί, προσευχηθείτε τώρα με όλη την καρδιά για τους άλλους για να σωθούν.

Ο Σωτήρας σας
Ο Ιησούς Χριστός

26/06/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.