ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Συνέχισε να διαδίνεις το Λόγο ΜΟΥ – Σου στέλνω πολλούς εθελοντές

Μήνυμα 127 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου του 2011, στις 19:30

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, τα εμπόδια, πάνω από τα οποία πρέπει να πηδήξεις, όταν υποφέρεις για ΜΕΝΑ, γίνονται όλο και υψηλότερα. Οι προσπάθειες του απατεώνα να σε τραβήξει από το έργο αυτό δεν ήταν ποτέ τόσο ισχυρές. Πρέπει να είσαι δυνατή και αποφασιστική ενώπιον τέτοιων επιθέσεων. Να ξέρεις, ότι αυτός, ο απατεώνας, ποτέ δε θα σε πάρει από ΜΕΝΑ, παρόλο που προσπαθεί και θα εξακολουθεί να προσπαθεί. Αυτή είναι μία από τις πιο δύσκολες φάσεις στην αποστολή σου. Μοναχική, δύσκολη και σου προκαλεί βαθύ σωματικό πόνο και πόνο της ψυχής. Πρέπει να ΜΕ εμπιστευτείς για να σε βοηθήσω να αντιμετωπίσεις αυτές τις επιθέσεις και να τις αναγνωρίσεις ως αυτό που είναι.

Άκουσέ ΜΕ τώρα Κόρη ΜΟΥ. Πρέπει να διαδίνεις το Λόγο ΜΟΥ γρήγορα σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας την κάθε βοήθεια που θα σου έχει σταλεί. Σου στέλνω πολλούς εθελοντές και η δουλειά τους ήδη αποδίδει καρπούς.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να συνεχίζεις να διαδίνεις το Λόγο ΜΟΥ για τη σωτηρία των ψυχών. Μην παραδίνεσαι ποτέ. Ξέρω ότι είναι πολύ δελεαστικό και ότι η ταπείνωση που πρέπει να αντέξεις δεν είναι εύκολο για σένα. Επίτρεψέ ΜΟΥ να σε κρατάω δυνατά από το χέρι και να σε οδηγήσω τώρα προς την κατεύθυνση της δύναμης, που χρειάζεσαι.

Οι Ευλογίες ΜΟΥ είναι διασκορπισμένες γύρω σου για την ενίσχυση της πανοπλίας σου έτσι, που τώρα δε θα σταθεί τίποτα στο δρόμο για την εξασφάληση να μπορεί ο κόσμος να ακούσει τη Φωνή ΜΟΥ.

Ο Αγαπών Σωτήρας σου ο Ιησούς Χριστός

28/06/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.