ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ναρκισσισμός – μια κακή επιδημία που υπάρχει στο σημερινό κόσμο

Μήνυμα 135 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου του 2011, στις 21:00

 

Πολυγαπημένη κόρη ΜΟΥ, θέλω να ξέρει ο κόσμος, ότι η Αγάπη ΜΟΥ γι’ αυτούς εμποτίζει όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη Μεγάλη Προειδοποίηση. Είμαι γεμάτος χαρά, γιατί ξέρω, ότι τα παιδιά ΜΟΥ, ειδικά εκείνα που δεν ΜΕ ξέρουν, μετά από αυτή τη Μεγάλη Πράξη Ελέους, θα αποδεχθούν τελικά, ότι Υπάρχω.

Ένα από τα πιο ανησυχητικά χαρακτηριστικά, που έχουν μολύνει τα παιδιά ΜΟΥ σ’ αυτόν τον κόσμο, είναι ο ναρκισσισμός, η φιλαυτία. Αυτή η κακή επιδημία κυριαρχεί σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας και είναι μια από τις αγαπημένες μεθόδους του σατανά για να εισάγει στις ψυχές των παιδιών ΜΟΥ τους δαίμονές του. Μπορείτε να δείτε πώς αυτοί οι άνθρωποι είναι περήφανοι και καυχιούνται έτσι, που οι άλλοι τους λατρεύουν. Στην πρώτη θέση είναι η αγάπη τους για τον εαυτό τους, και αν αυτό δεν είναι αρκετό, θέλουν την προσοχή και τη λατρεία από τους άλλους. Είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε, πόσο μεγάλη πίεση ασκεί ο σατανάς στις ψυχές τους. Η εμμονή με την εμφάνιση τους είναι τέτοια, που ακόμη μπορούν να φθάσουν στο να βλάψουν το σώμα τους κα να κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο, για να ικανοποιήσουν την αγάπη του εαυτού τους.

Δεν είναι εύκολο για αυτούς να εντοπίσουν την παρουσία του σατανά στις ψυχές τους. Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι γεμάτοι ματαιοδοξία και θα επιδιώκουν να εμφανίζονται σε θέσεις επιρροής. Η αμαρτία του ναρκισσισμού θα ενταθεί στους έσχατους καιρούς και για πολλούς η εμφάνιση, η υγεία και ο εγωκεντρισμός τους γίνεται προτεραιότητα εις βάρος των φίλων και ακόμη και της οικογένειας. Η φιλαυτία θεωρίται ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό στο σημερινό κόσμο. Ποτέ, όμως, δεν είναι πλήρως ικανοποιημένη, γιατί ο σατανάς θα διασφαλίσει, πως αυτοί οι άνθρωποι θα επιδιώκουν όλο και περισσότερο.

Παιδιά, η αμαρτία της υπερηφάνειας εντείνεται τώρα στον κόσμο. Μην δέχεστε αυτή τη μορφή της συμπεριφοράς ως μέρος της καθημερινής ύπαρξής σας. Τόσοι πολλοί νέοι άνθρωποι θεωρούν τη φυσική τελειότητα ως στόχο, τον οποίο πρέπει να επιδιώκουν. Ωστόσο η συμπεριφορά αυτή είναι να λυπάται κανείς, εάν ανοίξετε τα μάτια σας και θα δείτε τι είναι. Πρόκειται για την παραβίαση της Πρώτης Εντολής, κι αν αυτοί οι άνθρωποι εξακολουθούν να πηγαίνουν σ’ αυτό το δρόμο, ο απατεώνας θα οδηγήσει σε περαιτέρω σύγχυση.

Ο ναρκισσισμός παρατηρείται σήμερα σε όλους τους τομείς της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής, της μόδας, του κινηματογράφου και ακόμη και μέσα στην ίδια την Εκκλησία ΜΟΥ. Η ταπεινότητα δεν μπορεί να επιτευχθεί εάν πάσχετε από ναρκισσισμό. Χωρίς την ταπεινότητα δεν μπορείτε να μπείτε στη Βασιλεία του Πατέρα ΜΟΥ.

Ο Αγαπών Σωτήρας σας

Ιησούς Χριστός

07/07/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.