ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Προσευχηθείτε για τις ψυχές εκείνων, που θα είχαν καταδικαστεί και δε θα επιβιώσουν την Προειδοποίηση

Μήνυμα 152 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 28 Ιουλίου του 2011, στις 15:30

 

Κόρη ΜΟΥ, η πνευματική ξηρότητα, την οποία βίωνες τις τελευταίες ημέρες, όταν δεν ήσουν σε θέση να επικεντρωθείς στην προσευχή, προκαλείται από τον απατεώνα, που προσπαθεί να σε απομακρύνει από ΜΕΝΑ.

Τώρα, που έχεις δώσει την οριστική δέσμευση να γίνεις ψυχή – θυσία, για να βοηθήσεις τον Αιώνιο Πατέρα ΜΟΥ στην σωρηρία των ψυχών, θα λάβεις επιπλέον προστασία, για να μην μπορεί ο απατεώνας να σου αποσπάει την προσοχή.

Παιδιά, ήρθε η ώρα να πολλαπλασιάσετε τις προσευχές στην τελική ευκαιρία για βοηθεία για ψυχές, που δε θα επιβιώσουν την Προειδοποίηση. Παρακαλώ, πάρτε στην καρδιά σας την έκκλησή ΜΟΥ για να προσεύχεστε δυνατά γι’ αυτά τα χαμένα φτωχά παιδιά κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, που έχει οριστεί ως Μήνας Σωτηρίας των Ψυχών.

Διαδώστε αυτό το Μήνυμα σε ομάδες προσευχής παντού να ακολουθήσουν τη σύστασή ΜΟΥ – καθημερινή Θεία Λειτουργία, Θεία Ευχαριστία και μια μέρα την εβδομάδα νηστεία όλο το μήνα. Μην υποτιμάτε τη δύναμη που έχουν οι προσευχές σας, όταν πρόκειται για τη σωτηρία των ψυχών. Αρχίστε με την προσευχή για εκείνα τα μέλη της οικογένειάς σας, που επιμένουν στην αμαρτία ή είναι μη-πιστοί. Περιληφθείτε στενούς φίλους και γνωστούς, που έχουν γυρίσει την πλάτη τους στισ Διδασκαλίες ΜΟΥ πρόθυμα και οι οποίοι διαπράττουν αδικία απέναντι στους άλλους. Αυτοί χρειάζονται τις προσευχές σας τώρα.

Τώρα είναι η ώρα για ήρεμη σκέψη, επειδή πλησίασε η στιγμή της Προειδοποίησης. Απαιτώ ήσυχη αδιάκοπη προσευχή, ευσέβεια και την αφοσίωση. Καλώ και δίνω την εντολή στους χειροτονημένους υπηρέτες ΜΟΥ, να οδηγήσουν παντού τα παιδιά ΜΟΥ να προσεύχονται για ψυχές εκείνων, που αλλιώς θα καταδικαστούν. Μόνο η προσευχή μπορεί να τους βοηθήσει, και ειδικά το Ροζάριο προς το Θείο Έλεός ΜΟΥ. Ενωθείτε στην αγάπη για ΜΕΝΑ.

Ο Αγαπημένος Σωτήρας σας Ιησούς Χριστός

28/07/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.