ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Πώς να ΜΟΥ ζητάτε να σας βοηθήσω να επιλύσετε τις ανησυχίες σας

Μήνυμα 169 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου του 2011, στις 23:00

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, Xάρες που χύθηκαν επάνω σου δόθηκαν για να σε κάνουν ακόμη πιο δυνατή σ’ αυτό το έργο, δίνοντας σου επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Παιδιά, η εμπιστοσύνη σε ΜΕΝΑ είναι πολύ σημαντική. Ναι, αυτό φέρνει πολλή χαρά στην Ιερή Καρδιά ΜΟΥ, όταν νιώθω την αγάπη σας για ΜΕΝΑ. Αλλά μόνο τότε, όταν πραγματικά εμπιστεύεστε ΕΜΕΝΑ και αφήνετε όλες τις ανησυχίες σας, δίνοντάς τις σε ΜΕΝΑ. Τότε μπορώ να σας φροντίσω, έτσι ώστε να μπορείτε να νιώσετε την αίσθηση της αληθινής ειρήνης.

Τόσα πολλά από τα παιδιά ΜΟΥ προσεύχονται για κάτι ειδικό. ΕΓΩ ακούω όλους σας. Αλλά όταν προσεύχεστε σε ΜΕΝΑ για κάτι πολύ σημαντικό για εσάς, πρέπει να αφήσετε τους φόβους σας. Ο φόβος δεν προέρχεται από ΜΕΝΑ. Σας δίνεταο από το σατανά ως ένα μέσο για να σας βασανίζει. Δεν το καταλαβαίνετε αυτό; Αν φοβάστε κάτι, που όπως αισθάνεστε έχει επιρροή στη ζωή σας, τότε όσο περισσότερο φοβάστε, τόσο πιο πολύ το πρόβλημα μεγαλώνει.

Μόνο όταν σταματήσετε και θα πείτε σε ΜΕΝΑ:

«Ιησού, με εμπιστοσύνη παραδίνω στα Χέρια ΣΟΥ όλες τις ανησυχίες μου σ’ αυτό το θέμα, έτσι ώστε αυτό το πρόβλημα είναι πλέον Δικό ΣΟΥ για την επίλυση σύμφωνα με το Άγιο Θέλημά ΣΟΥ»

το μυαλό σας μπορεί να είναι ήρεμο. Αυτό είναι τι εννοώ, παιδιά, λέγοντας: εμπιστοσύνη.

Η εμπιστοσύνη σε ΜΕΝΑ σημαίνει, ότι δείχνετε πλήρη εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη σε ΜΕΝΑ. ΕΓΩ πέθανα για τις αμαρτίες σας – για τον καθέναν από εσάς που ζείτε σήμερα, σ’ αυτόν τον αιώνα. Γιατί να μην ΜΕ εμπιστευτείτε;

Σας αγαπάω όπως κανείς άλλος σ’ αυτήν την Γη. Κανείς δε θα σας αγαπάει ή δεν μπορεί να σας αγαπάει όπως ΕΓΩ. Να το θυμάστε πάντα αυτό.

Πηγαίνετε τώρα στην αγάπη και ειρήνη. ΕΓΩ Είμαι μαζί σας το πρωί, μεσημέρι και βράδυ, απλά περιμένοντας την κλήση σας.

Ο Αγαπημένος Φίλος σας και Σωτήρας

Ο Βασιλιάς του Ελέους

Ο Ιησούς Χριστός

17/08/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.