ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Τα χρήματα και το πλεόνασμά τους διεφθείρουν την ψυχή

Μήνυμα 172 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 21 Αυγούστου του 2011, στις 23:00

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, σε επισκέπτομαι απόψε, όταν ο κόσμος αρχίζει να εκραγεί με τη συνεχιζόμενη βία, όταν ένα έθνος μετά το άλλο βομβαρδίζονται στην αναζήτηση της δύναμης και της δόξας. Προσευχηθείτε για όλες εκείνες τις ψυχές, που θα χαθούν σ’ αυτήν τη βία, ώστε να μπορούν να βρουν τη Χάρη στο Βασίλειο του Πατέρα ΜΟΥ.

Κόρη ΜΟΥ, ο κόσμος θα υποβληθεί τώρα στις αλλαγές, που προειπώθηκαν, για την κάθαρση, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μπορεί να γίνει αντάξιος της Υπόσχεσής ΜΟΥ. Ακόμη θα είναι δυνατό να στερούνται οι άνθρωποι τα υλικά πράγματα από εκείνα τα άπληστα άτομα, που είναι υπεύθυνα για το ξαφνικό τους πέσιμο. Όταν οι δοκιμασίες αυτές θα εντείνονται, τα παιδιά θα απελευθερωθούν από τα δεσμά, που τα δεσμεύουν με άδειες υποσχέσεις του σατανά. Αυτός, που παραπλανεί τους πλούσιους, υπόσχοντας τους ακόμα περισσότερο, θα συνεχίσει τώρα την άσεμνη παρέλαση της επιδεικτικής χυδαιότητας ορατής για όλο τον κόσμο. Θα το κάνει αυτό έτσι, ώστε τα παιδιά ΜΟΥ όχι μόνο που θα ζηλεύουν τους πλούσιους και διάσημους, αλλά θα κάνουν ό, τι μπορούν για να τους μιμηθούν. Τραβώντας τα παιδιά ΜΟΥ σ’ αυτήν τη φωλιά, όπου τα σημάδια του σημαντικού πλούτου θα φαίνονται να είναι σημαντικός στόχος για απόχτηση, θα καταφέρνει να τα τραβήξει μακριά από την Αλήθεια.

Χωρίς τίποτα και γυμνά, θα σας ντύσω παιδιά και πάλι, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι ένας μανδύας από πανοπλία, σχεδιασμένος για την προστασία από την κακία των πονηρών. Έτσι τεθωρακισμένοι θα είστε έτοιμοι να εισέλθετε στον κόσμο ξανά με διαφορετική άποψη για τη ζωή. Μια ζωή, όπου ως πρώτος σας στόχος θα είναι η αγάπη προς τον πλησίον. Όταν θαα δείξετε την αμοιβαία αγάπη, θα αποδείξετε την αληθινή αγάπη σας για ΜΕΝΑ.

Η πρόσοψη της ευημερίας και του πλούτου, στο οποίο έχουν την πρόσβαση λίγα από τα παιδιά ΜΟΥ στον κόσμο, είναι ακριβώς αυτό – μια πρόσοψη. Επειδή πίσω από αυτή δεν υπάρχει ουσία. Λόγω χλευασμού θα αναζητάτε παρόμοιο πλούτο, και ο απατεώνας θα σας πείσει, ότι πρέπει να επιδιώκετε μεγάλα πλούτη και φήμη. Η Αλήθεια είναι, πως όταν θα είστε απασχολημένοι κυνηγώντας άδειες και χωρίς νόημα επιθυμίες, θα αγνοείτε τα καθήκοντά σας απέναντί ​ΜΟΥ.

Μην επιτρέψετε ποτέ να σας παρασύρει η επίδειξη του πλούτου και η φήμη, παιδιά, να ξέρετε, πως τα χρήματα και το πλεόνασμά τους διαφθείρουν την ψυχή. Εκείνοι, που έχουν τόσα πολλά χρήματα, που είναι απίθανο να είναι ποτέ σε θέση να τα ξοδέψουν σ’ αυτή τη ζωή, πρέπει να τα δώσουν σ’ αυτούς τους άτυχους ανθρώπους, που έχουν λίγα να φάνε. Κάντε το και τότε θα μπορείτε να σώσετε τις ψυχές σας. Εάν είστε πεινασμένοι για υπερβολές, όταν έχετε ήδη αρκετά για να θρέψετε και να ντύσετε ένα έθνος, τότε θα λιμοκτονήσετε. Η τρόφη της ζωής είναι η ταπεινή σας αποδοχή, ότι η αμοιβαία αγάπη είναι αυτό που σας δίδασκα. Η αγάπη προς τον πλησίον σημαίνει η φροντίδα για εκείνους, που δεν έχουν τίποτα.

Ξυπνήστε και αποδεχθείτε την Αλήθεια, πριν είναι πολύ αργά για σας. Είναι πολύ πιο δύσκολο για τους ανθρώπους με τεράστιο υλικό πλούτο να βρουν την εύνοια του Πατέρα ΜΟΥ, αν δε θα μοιραστούν με άλλους. Να το θυμάστε αυτό. Όσοι έχουν λίγο και ζηλεύουν αυτούς, που φαίνεται να έχουν όλες τις υλικές ανέσεις, και τις οποίες θα επιθυμούσαν για τους εαυτούς τους, πρέπει να είναι προσεκτικοί. Υπάρχει μόνο μια κατοικία, στην οποία θα έπρεπε να προσπαθείτε να αποκτήσετε την πρόσβαση και αυτό είναι το Σπίτι, που σας περιμένει στο Νέο Παράδεισο στη Γη. Μόνο στους ταπεινούς στην καρδιά, στο μυαλό και στην ψυχή θα δοθεί το κλειδί.

Ο Αγαπημένος Σωτήρας σας, ο Ιησούς Χριστός

21/08/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.