ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Καμία αμαρτία δεν είναι τόσο σοβαρή ώστε να μην μπορεί να συγχωρεθεί

Μήνυμα 174 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 23 Αυγούστου του 2011, στις 23:45

 

Κόρη ΜΟΥ, αρχίζεις τώρα να καταλαβαίνεις την Αλήθεια για τον πόνο. Όταν ζητάω από τις επιλεγμένες ψυχές να υποφέρουν, υποφέρουν όπως κι ΕΓΩ κατά τη διάρκεια των βασάνων ΜΟΥ τη στιγμή της σταύρωσης ΜΟΥ. Όπως ο θάνατος ΜΟΥ λύτρωσε τον άνθρωπο από την αμαρτία, έτσι και τα βάσανά σας μπορούν να σώσουν τον άνθρωπο από την αιώνια καταδίκη. Προσφέροντας πρόθυμα τον πόνο σας κάνετε μια θυσία, έτσι ώστε στις ανθρώπινες ψυχές θα παρουσιαστεί το Θείο Έλεος.

Αν το ζητούσα από περισσότερες ψυχές, θα μπορούσαν να δείξουν φόβο και θα το αρνιούνταν. Ωστόσο πολλές ψυχές, που δεν γνωρίζουν, ότι είναι επιλεγμένες ψυχές, υποφέρουν. Πολλά από τα παιδιά ΜΟΥ μπορεί να ρωτήσουν, γιατί μερικοί άνθρωποι υποφέρουν, και άλλοι όχι; Η απάντησή ΜΟΥ είναι, ότι επιλέγω αυτό το είδος καρδιάς, που δείχνει ταπεινότητα στη ζωή, εκείνους, που βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους. Η ψυχή τρυφερής καρδιάς αναλαμβάνει το ρόλο του πόνου για ΜΕΝΑ. Αυτό είναι ένα δώρο από ΜΕΝΑ. Μπορεί να μην φαίνεται σαν δώρο, αλλά όταν σας δίνεται αυτό το δώρο, σώζετε χιλιάδες ψυχές κάθε μέρα στο Όνομά ΜΟΥ.

Θέλω τώρα να ζητήσω από τους πιστούς ΜΟΥ να κάνουν μια θυσία την ημέρα, σαν να υπέφεραν, για να ΜΕ βοηθήσουν να σώσω τις ψυχές, που είναι σε θανάσιμη αμαρτία, τη στιγμή θανάτου κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης. Ζητήστε ΜΟΥ, παρακαλώ, αυτό το δώρο. Από εκείνους με ταπεινή καρδιά επίσης θα ζητήσω να κάνουν μια προσωπική θυσία για τη Δόξα ΜΟΥ. Εκείνους, που αισθάνονται, ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να το κάνουν αυτό, θα ευλογήσω τότε με ειδικές Χάρες, γιατί ξέρω, ότι η υπάρχουσα αγάπη σας για ΜΕΝΑ και οι προσευχές σας ήδη σώζουν τις ψυχές των αδελφών σας.

Παιδιά ΜΟΥ, να ξέρετε, ότι ο στρατός ΜΟΥ των πιστών αυξάνεται καθημερινά λόγω αυτών των Μηνυμάτων. Σύντομα θα μεγαλώσει σε στρατό εκατομμυρίων. Καλώ μόνο εκείνους, που είναι αρκετά γενναίοι για να αποδεχθούν την πρόκλησή ΜΟΥ. Το θάρρος γεννιέται από αγάπη. Η ερμηνεία του θάρρους ενός ανθρώπου διαφέρει από του άλλου, γι’ αυτό απλά σας ζητάω να πείτε στον κόσμο για την Αγάπη ΜΟΥ. Θυμηθείτε την Αλήθεια, που περιέχεται στην Αγία Γραφή. Πείτε, ότι έρχομαι για να προσφέρω σύντομα το Μεγάλο Δώρο του Ελέους ΜΟΥ, γιατί εάν επρόκειτο να έρθω τόσο σύντομα για να κρίνω τον κόσμο σας, ο Ουρανός θα ήταν έρημος, τόσο διαδεδομένη είναι σήμερα η αμαρτία.

Διαδώστε τα καλά ΜΟΥ νέα. Υπενθυμίστε στους άλλους, πως όταν νιώθουν αγάπη σε κάποιον, αληθινή αγνή αγάπη, ακόμα κι αν είναι μόνο μια περαστική ματιά ή μια καλή πράξη, είναι μάρτυρες, ότι ΕΓΩ Είμαι τότε παρόν.

Πείτε τους, ότι χωρίς αγάπη θα μαραθούν και θα γίνουν ένα τίποτα.

Πείτε τους, ότι όταν τους βλέπω, είναι στα Μάτια ΜΟΥ γυμνοί, χωρίς κοσμικές κατοχές. ΕΓΩ βλέπω μόνο την καλοσύνη και την κακία τους στην ψυχή.

Σ’ αυτές  φτωχές, φοβισμένες ψυχές, που ντρέπονται τον τρόπο ζωής τους πείτε, ότι ΕΓΩ Είμαι επιεικής, για όλους φιλεύσπλαχνος και θα τους καλωσορίσω με ανοικτή και στοργική αγκαλιά. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να έρθουν προς ΕΜΕΝΑ και να ΜΟΥ ζητήσουν να τους βοηθήσω. Ποτέ δε θα αντιστραφώ από τις ικεσίες των αμαρτωλών, δεν έχει σημασία πόσο σκοτεινές είναι οι αμαρτίες τους. Θα συγχωρήσω όλους εκείνους, που είναι πραγματικά μετανοιωμένοι για τα αδικήματα, που διέπραξαν πριν.

Οι καρδιές τους θα γίνουν ελαφρύτερες και η Αγάπη ΜΟΥ θα φέρει πίσω το Φως στη ζωή τους. Παιδιά, θα έρθω και πάλι μέσα στη Δόξα, όχι για να σας τρομάξω, αλλά να σας φέρω τα Δώρα ΜΟΥ, τα ίδια δώρα που σας έχουν αρνηθεί από τα έργα του σατανά.

Ελάτε. Σκύψτε τα κεφάλια σας. Βάλτε στην άκρη τη ντροπή και ζητήστε ΜΟΥ τώρα τη συγχώρεση. Τίποτα δε θα ΜΕ σοκάρει, παιδιά. Καμία αμαρτία δεν είναι τόσο σοβαρή ώστε να μην μπορεί να συγχωρεθεί από ΜΕΝΑ, εάν θα δείξετε πραγματικές τύψεις. Μην καθυστερείτε. Αναζητήστε τη σωτηρία τώρα, πριν είναι πολύ αργά.

Ο Αγαπών Ιησούς Χριστός σας

Ο Σωτήρας της ανθρωπότητας

23/08/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.