ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Πολλές ψυχές θα χαθούν στην κόλαση εξαιτίας της αμαρτίας της πορνογραφίας

Μήνυμα 178 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου του 2011, στις 17:00

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, ακούστε τον πιο Ιερό Λόγο ΜΟΥ, όταν προειδοποιώ την ανθρωπότητα για την επείγουσα ανάγκη να ικετεύετε τον Πατέρα ΜΟΥ για τη συγχώρεση των αμαρτιών σας.

Ο χρόνος είναι λίγος, διότι η Προειδοποίηση είναι σχεδόν επάνω σας. Ποτέ μην αναβάλετε μέχρι αύριο αυτό, που χρειάζεται να κάνετε σήμερα. Προτού ζητήσετε τη συγχώρεση των αμαρτιών σας, είναι απαραίτητη η μετάνοια, γιατί χωρίς αληθινή μετάνοια, αυτό δε θα έχει νόημα.

Βλέπω τόσες πολλές μαυρισμένες ψυχές στον κόσμο σας, κόρη ΜΟΥ. Υπάρχει τόσο λίγο Φως και θα είσασταν συγκλονισμένοι όντας μάρτυρες του βάθους, στο οποίο έπεσε ο άνθρωπος. Τόσα πολλά εκατομμύρια από τα παιδιά ΜΟΥ βυθίζονται καθημερινά στην άβυσσο της αμαρτωλής διαφθοράς, από την οποία αδυνατούν να βγουν, εκτός και αν θα προσεύχεστε γι’ αυτά. Τυφλά στην Αλήθεια, ακόμη κι αν θα τους είχε δείξει τώρα το Φως ΜΟΥ, θα συστρέφονταν και θα κρύβονταν από ΜΕΝΑ. Προσευχηθείτε γι’ αυτά.

Αυτά τα παιδιά ΜΟΥ, που είναι ένοχα για την αμαρτία του μίσους, απολαμβάνουν το γεγονός, ότι η κακή συμπεριφορά τους χειροκροτείται ως διασκεδαστική αξία. Η πορνογραφία διαρρέει σε τόσα πολλά σπίτια σε όλο τον κόσμο μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια, που παρουσιάζουν τις κακές Θηριωδίες ως ακίνδυνη, χιουμοριστική διασκέδαση. Τα ίδια κανάλια, που δεν είναι πρόθυμα να προφέρουν το Όνομά ΜΟΥ. Επίσης και η βία δοξάζεται, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στα παιχνίδια, κάτι που την κάνει τόσο αποδεκτή, που μια πράξη βίας οι άνθρωποι θεωρούν τώρα ως ένα φυσικό πράγμα.

Οι δαίμονες του σατανά, όταν εισέρχονται στις ψυχές, εκδηλώνονται στο ανθρώπινο σώμα, έτσι ώστε οι πράξεις τους είναι ευδιάκριτες για τους πιστούς ΜΟΥ, που ανατριχιάζουν από τρόμο μπροστά σ’ αυτό που βλέπουν. Το ανθρώπινο σώμα, μολυσμένο με τους σατανικούς δαίμονες, θα συμπεριφέρεται με γκροτέσκο τρόπο. Οι κινήσεις του θα είναι διαστρεβλωμένες και θα μιμηθεί σατανικά μηνύματα, βεβιασμένα από τον πονηρό, για να αποπλανήσει ομοϊδεάτα, αδύναμα άτομα. Αδύναμες ψυχές, χωρίς την αγάπη για το Θεό, θα προσελκύονται σ’ αυτούς και τελικά θα τους μιμούνται, έτσι που και αυτές, επίσης μέσα από τον τρόπο συμπεριφοράς, θα τιμάνε το σατανά και όλα όσα αντιπροσωπεύει.

Παιδιά, δεν μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί ο σατανάς; Πιστοί ΜΟΥ, πρέπει να πείτε σ’ αυτούς, που δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί αυτός στην πορνογραφική επιχείρηση. Αυτό συμβαίνει, επειδή ο σατανάς έχει ως στόχο να καταστρέψει τις ψυχές και να ρουφήξει τους συμμετάσχοντες στην αιώνια φωτιά. Οι ένοχοι της ανώμαλης σεξουαλικής συμπεριφοράς και εκείνοι, που επιδεικνύουν τα σώματά τους με άσεμνο, ανήθικο τρόπο, θα υποφέρουν βασανιστικό πόνο για την αιωνιότητα.

Παιδιά, βοηθήστε να τους σώσω τώρα, διότι δεν έχουν ιδέα πώς ΜΕ αηδιάζει η ανήθικη τους πρόσμιξη. Τους καλύπτει σκοτάδι. Φέρτε τους σε ΜΕΝΑ έτσι ώστε να μπορεί το Φως ΜΟΥ να τους αγκαλιάσει και να τους σώσει από τις φλόγιες της κόλασης.

Αμαρτίες της σάρκας είναι απεχθείς για ΜΕΝΑ. Τόσες πολλές ψυχές χάνονται στην κόλαση εξαιτίας της αμαρτίας της πορνογραφίας και των πράξεων σεξουαλικής διαστροφής. Ενημερώστε τους, ποια θα είναι η μοίρα τους, εάν δε θα μετανοήσουν.

Ο Αγαπημένος Σωτήρας σας

Ο Ιησούς Χριστός

28/08/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.