ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Επιλέξτε τους ανθρώπους που γνωρίζετε και ελάτε μπροστά στο Θρόνο του Πατέρα ΜΟΥ για να σωθούν

Μήνυμα 181 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 30 Αυγούστου του 2011, στις 14:30

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, η Καρδιά ΜΟΥ πάλλεται με θλίψη όταν βλέπω τα πολύτιμα παιδιά ΜΟΥ, τα οποία αδιαφορούν για αλλαγές, που βρίσκονται μπροστά τους.

Τους αγαπώ τόσο πολύ, που κλαίω με βαθιά θλίψη, όταν τους βλέπω να περιφέρονται γύρω αναζητώντας ΕΜΕΝΑ, αλλά αδυνατούν να το πράξουν. Ξέρουν ότι υπάρχει ένας λείπων κρίκος στη ζωή τους, αλλά δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι είναι αυτό. Αυτός ο κρίκος είναι η Αγάπη. ΕΓΩ Είμαι η Αγάπη. ΕΓΩ Είμαι αυτό που ψάχνουν, αλλά δεν ξέρουν πού να ψάξουν. Ωστόσο ΕΓΩ στέκομαι εκεί και περιμένω, τους περιμένω υπομονετικά για να στραφούν σε ΜΕΝΑ.

Κόρη ΜΟΥ, τόσος πολύ χρόνος σπαταλιέται. Τα παιδιά ΜΟΥ ψάχνουν σε όλα τα λάθος μέρη, στην αναζήτηση της ευτυχίας και της ειρήνης που χρειάζονται. Αλλά δε θα είναι σε θέση να τις βρουν, εκτός αν θα δεχθούν, ότι μόνο μέσα από την ταπεινότητα θα είναι δυνατό να τις βρουν.

Πριν τα παιδιά ΜΟΥ συνειδητοποιήσουν, ότι δεν μπορούν να υπάρχουν χωρίς την Αγάπη για τον Πατέρα ΜΟΥ, τον Ύψιστο Θεό, θα πεθάνουν χωρίς την αγάπη και την ειρήνη στις καρδιές τους. Είμαι κουρασμένος, κόρη ΜΟΥ. Αν μόνο εκείνοι, που ΜΕ απαρνήθηκαν, θα στρέφονταν σε ΜΕΝΑ. Μακάρι να σταματούσαν την αναζήτησή τους για εξουσία, χρήμα και δόξα, για τα κοσμικά αγαθά, τότε θα γνώριζαν την Αλήθεια.

Σας χρειάζομαι όλους, πιστοί ΜΟΥ, να συνεχίζετε να προσεύχεστε για τις τυφλές, χαμένες ψυχές. Ποτέ μην παραιτηθείτε, γιατί οι προσευχές σας αυτή την εβδομάδα θα παρθούν μπροστά στο Θρόνο του Πατέρα ΜΟΥ. Παρακαλώ να προσεύχεστε ως εξής:

Ύψιστε Θέε, έρχομαι μπροστά στο Θρόνο ΣΟΥ αυτή την εβδομάδα, για να μεσολαβήσω για τις ψυχές των αδελφών μου, που αρνούνται να αποδεχθούν την Ύπαρξή ΣΟΥ. ΣΕ ικετεύω να τους γεμίσεις με τις Χάρες ΣΟΥ, ώστε να ανοίξουν τις καρδιές τους για να ακούσουν τον πιο Ιερό Λόγο.

Παρακαλώ επιλέξτε τις γνωστές σας ψυχές, που δε θέλουν να ξέρουν το Θεό Πατέρα και να θέσετε τα ονόματά τους μπροστά στον Πατέρα ΜΟΥ. Το δικό σας δώρο της προσευχής θα ανταμειφθεί με τη σωτηρία τους. Πηγαίνετε τώρα, στρατέ ΜΟΥ, και να προετοιμάζεστε για το επόμενο στάδιο σ’ αυτήν την πνευματική μάχη κατά του πονηρού.

Ο Αγαπημένος Σωτήρας σας

Ο Ιησούς Χριστός

30/08/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.