ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Πόσο δύσκολο είναι να αναρριχάται κανείς στις σκάλες για τον Παράδεισο

Μήνυμα 183 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου του 2011, στις 23:50

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, μην έχεις καμία ψευδαίσθηση. Ο απατεώνας γύρισε το κεφάλι σου από ΜΕΝΑ τις τελευταίες ημέρες. Λες ότι είναι επειδή ήσουν απασχολημένη, αλλά αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια. Είναι τόσο πονηρός που σκόπιμα σε ενοχλούσε σε κάθε λεπτό του χρόνου σου. Ήξερες τότε ότι δεν αφιέρωνες χρόνο για ΜΕΝΑ, έτσι δεν είναι; Αισθάνθηκες συγχυσμένη και χαμένη, και αργότερα συνειδητοποίησες πως ήσουν άδεια μέσα σου χωρίς ΕΜΕΝΑ. Ωστόσο ήμουν κοντά σου όλο αυτό το χρόνο, επιτρέποντάς σου να αισθάνεσαι εγκαταλελειμμένη από ΜΕΝΑ. Τώρα βίωσες την απόγνωση που αισθάνονται οι ψυχές, τις οποίες απομακρύνω λόγω της αμαρτίας. Όλο αυτό είναι σημαντικό για την πνευματική σου ανάπτυξη. Μπορεί να φαίνεται παράλογο που το επιτρέπω αυτό, αλλά αυτό είναι ένα μέρος της εκπαίδευσής σου προς την αγιότητα που χρειάζομαι και απαιτώ από σένα. Εσύ, αγαπητή κόρη ΜΟΥ, θα αισθάνεσαι αυτή τη μορφή της εγκατάλειψης που και που, όπως και πολλές άλλες ψυχές που βρίσκονται στο ίδιο μονοπάτι.

Η σκάλα προς την πνευματική τελειότητα είναι πολύ μακριά. Οι ψυχές πάνε ένα, δύο ή περισσότερα βήματα προς τα πίσω, σε κάθε βήμα προς ΕΜΕΝΑ. Σου ζητάω κόρη ΜΟΥ να πεις σε όλους τους πιστούς ΜΟΥ να προετοιμαστούν προσεκτικά, επειδή αυτή η σκάλα είναι απαραίτητη πριν φτάσει κανείς στην κορυφή. Στο Μήνυμά ΜΟΥ της 24ης Νοεμβρίου 2010, όταν για πρώτη φορά σου είπα γι’ αυτήν τη σκάλα, εξήγησα πώς μερικοί άνθρωποι  ανεβαίνουν πάνω της πολύ γρήγορα. Αλλά ξέρεις ότι αυτό θα ήταν λάθος. Να έχεις την επίγνωση του ότι είμαι ΕΓΩ που σε καθοδηγώ επάνω στη σκάλα όλη την ώρα.

Παιδιά ΜΟΥ, πρέπει τώρα να ανεβαίνετε σε κάθε σκαλοπάτι της πνευματικής σκάλας πριν φτάσετε τα υψηλότερα σκαλοπάτια προς την Πόρτα του Παραδείσου. Να είστε υπομονετικοί. Να μην απογοητεύεστε όταν πέφτετε. Απλά σηκωθείτε και αρχίστε ξανά την αναρρίχηση όλης της διαδρομής.

Παιδιά, θα σας κρατάω από το χέρι και θα σας πάω στην κορυφή, αν ΜΟΥ επιτρέψετε.

Ο Αγαπημένος Σωτήρας σας

Ιησούς Χριστός

03/09/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.