ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Καθώς η πίστη των πιστών ΜΟΥ γίνεται ισχυρότερη, αυξάνονται οι επιθέσεις εναντίον τους

Μήνυμα 187 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβριού του 2011, στις 20:30

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, πώς υποφέρεις για ΜΕΝΑ και πόσο ισχυρή έγινες σαν αποτέλεσμα του πόνου.

Η προστασία ΜΟΥ είναι γύρω σου. Μην φοβάσαι. Δεδομένου ότι το έργο αυτό συνεχίζει να φέρνει πίσω τις ψυχές, έτσι και οι επιθέσεις του σατανά. Αποδέξου αυτό. Μην αφήνεις να σε ενοχλεί αυτό. Σηκώσου πάνω από τις προκλήσεις και κράτα τα μάτια σου επάνω ΜΟΥ όλη την ώρα. Διότι όταν θα κάνεις έτσι, τίποτε άλλο δε θα έχει σημασία.

Τον ίδιο πόνο θα νιώσουν όλοι οι πιστοί ΜΟΥ, επειδή το Άγιο Πνεύμα συνεχίζει ακούραστα να προσελκύει τις ψυχές των παιδιών ΜΟΥ παντού. Όπως η πίστη τους σε ΜΕΝΑ γίνεται ισχυρότερη, έτσι και οι επιθέσεις εναντίον τους από τους άλλους θα αυξάνονται. Αυτοί, οι πιστοί ΜΟΥ θα παρατηρήσουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν τα επιχειρήματα, ασυνήθιστα και προσβλητικά σχόλια και αντιδράσεις από τους άπιστους, οι οποίες θα είναι δύσκολες γι’ αυτούς να αντιμετωπίσουν. Παρακαλώ, ενημέρωσέ τους να το αναμένουν, καθώς ο χρόνος Προειδοποίησης πλησιάζει.

Ο σατανάς και οι δαίμονές του, αόρατοι για το ανθρώπινο μάτι προσπαθούν να καταστρέψουν την αγάπη στις ψυχές των παιδιών ΜΟΥ. Αυτός εμπνέει δυσπιστία ο ένας απέναντι στον άλλο. Γεννάει επιχειρήματα και ενσταλάζει αμφιβολίες. Είναι γεμάτος μίσος για την ανθρωπότητα. Αυτός προκαλεί πολέμους μεταξύ των κρατών, μεταξύ συμπατριώτων και τριβές μέσα στην οικογένεια. Αυτές είναι οι αγαπημένες τακτικές του και είναι πάντα ένα σημάδι του πονηρού του έργου.

Αναγνώρισε το αυτό που είναι – ο σατανάς στην εργασία. Καταπολεμήστε τον, παιδιά, με το να είστε ισχυροί. Ζητήστε από την Αγαπημένη Μητέρα ΜΟΥ να σας προστατεύει καθώς αυτή είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του. Η δύναμη του σατανά θα χαλαρώσει αν θα Την καλέσεις να σε βοηθήσει.

Αυτοί οι χρόνοι είναι πρόκληση για όλους τους πιστούς ΜΟΥ παντού. Κάθε προσπάθεια θα γίνεται από διάφορες πηγές, φίλους, οικογένεια και συναδέλφους, μέσω του έργου του απατεώνα να σας ενθαρρύνει, παιδιά ΜΟΥ, να γυρίσετε την πλάτη σας σε ΜΕΝΑ.

Σταματήστε τον όπως σας έχω πει. Η προσευχή και η αφοσίωση στην Άμωμη Καρδιά της Ευλογημένης Μητέρας ΜΟΥ θα είναι η πανοπλία σας.

Να είστε ισχυροί τώρα. Σας αγαπώ όλους.

Ο Αγαπημένος σας Σωτήρας

Ιησούς Χριστός.

06/09/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.