ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Τιμωρία μπορεί να γίνει πιο ήπια μέσω της προσευχής

Μήνυμα 192 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011, στις 12: 00

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, πολύ σύντομα τώρα ο κόσμος θα σταματήσει, και η περίοδος μετά από την Προειδοποίηση (Η Μικρή Κρίση του Αγίου Πνεύματος) θα αλλάξει τον τρόπο που ο άνθρωπος βλέπει αυτόν τον κόσμο. Οι υλικές απολαύσεις και υπερβολική πολυτέλεια δε θα ενθουσιάζουν πια. Οι άνθρωποι δε θα αντιμετωπίζουν πλέον σαν θεούς τα είδωλα που δημιουργούνται για φήμη και πλούτο. Δε θα είναι πλέον τόσο γρήγοροι να καταδικάσουν ή να συμπεριφερθούν σκληρά στους γείτονες.

Νέος κόσμος, μετά την Προειδοποίηση, θα είναι ένα μέρος όπου η αγάπη για ΜΕΝΑ και το Θεό Πατέρα θα σέβεται. Πολλοί ηγέτες στις χώρες μη χριστιανικής πίστης, θα αποτίσουν φόρο τιμής στον Πατέρα ΜΟΥ. Εκείνοι σε τόπους της εξουσίας που ελέγχουν τα οικονομικά των ανθρώπων, θα μετανοήσουν ομαδικώς. Πολύ περισσότεροι θα παραδώσουν την εξουσία τους και θα μοιραστούν με τους αδελφούς και τις αδελφές τους το ψωμί που έρχεται από τον Θεό Πατέρα. Επειδή αυτό το ψωμί είναι για όλους και έχει ως στόχο να επιμερίζεται στα ίσια.

Πολλά καλά πράγματα θα εξελιχθούν ως αποτέλεσμα τις Προειδοποιήσεις. Ωστόσο πολλές ψυχές δε θα είναι αρκετά ισχυρές στην πίστη τους. Αυτές, δυστυχώς, θα επιστρέφουν στις παλιές τους συνήθειες. Λόγω των αποπλανητικών υποσχέσεων της εξουσίας, πλούτου, ελέγχου και του δικού τους εγωισμού, θα απορρίπτουν τον Θεό Πατέρα. Θα γνωρίζουν την Αλήθεια και όμως ακόμα δε θα είναι αρκετό αυτό για εκείνους. Αυτοί οι φτωχοί, αδύναμοι αμαρτωλοί θα είναι ένα αγκάθι στα πλευρά σας, παιδιά. Χωρίς τις προσευχές σας οι αμαρτίες τους θα προκαλέσουν χάος στον κόσμο, που θα ανακτηθεί κατά τη διάρκεια αυτού του νέου καθαρισμού.

Παιδιά ΜΟΥ, η προσευχή είναι τόσο σημαντική. Θα πρέπει να ζητήσετε από το Θεό Πατέρα να αποδεχτεί το αίτημά σας για την πρόληψη της δίωξης που έχει ήδη προγραμματιστεί από αυτούς τους ανθρώπους. Επαρκή ποσότητα προσευχών μπορεί και θα αποτρέψει μεγάλο μέρος της φρίκης που αυτοί οι αμαρτωλοί θα προσπαθήσουν να επιβάλουν στον κόσμο. Τόσοι πολλοί από εσάς είναι τυφλοί στο σχέδιο, το οποίο σχεδιάζεται πίσω σας. Τα σημάδια αυτού αποκαλύπτονται συνεπώς, αλλά εσείς δεν μπορείτε να τα αναγνωρίσετε.

Παιδιά ΜΟΥ, ενώ η πίστη σας αναπτύσσεται, να προσεύχεστε να μπορεί το Άγιο Πνεύμα να τοποθετηθεί επάνω σ’ αυτους τους αμαρτωλούς και να αγκαλιάσει τις ψυχές τους. ΕΓΩ, ο αγαπημένος Ιησούς σας, θα προστατεύσω τους αγαπημένους πιστούς ΜΟΥ. Υπό την καθοδήγησή ΜΟΥ σας συστήνω να προσεύχεστε όχι μόνο γι’ αυτές τις χαμένες ψυχές, αλλά επίσης να εξαλειφθούν οι διώξεις των απλών ανδρών, γυναικών και παιδιών. Αυτοί οι δράστες, που θα αψηφήσουν τον Πατέρα ΜΟΥ και θα συνεχίσουν να τρομοκρατούν αθώους ανθρώπους μέσα από το νέο έλεγχο που θα εξαπολύσει στον κόσμο, θα τιμωρηθούν.

Σ’ αυτούς τους αμαρτωλούς δίνεται το μεγαλύτερο δυνατό Έλεος από τον καιρό της Σταύρωσής ΜΟΥ. Πρέπει να αγκαλιάσουν την Προειδοποίηση, διότι είναι η τελευταία φορά που θα έχουν την ευκαιρία να σωθούν. Διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια φοβερή Τιμωρία. Αυτή η Τιμωρία που θα προκύψει από το Χέρι της Θείας Δικαιοσύνης του Αιώνιου Πατέρα ΜΟΥ, δεν είναι επιθυμητή. Και παρόλο που αυτή η Μεγάλη Τιμωρία έχει προφητευτεί, θα μπορούσε να γίνει πιο ήπια με τη δύναμη της προσευχής.

Ο Αγαπημένος Σωτήρας σας

βασιλιάς του Ελέους

Ιησούς Χριστός

12/09/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.