ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ζητήστε το δώρο του πόνου

Μήνυμα 194 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου του 2011

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, ο πόνος σου έχει γίνει πιο ήπιος και θέλω να σε ευχαριστήσω γι’ αυτό το δώρο. Θα επανέλθει, αλλά θα είσαι σε θέση να τον αποδεχθείς με πολύ περισσότερη χαρά στην καρδιά σου. Χρειάζομαι τον πόνο σας, γιατί σώζει τις ψυχές των αμαρτωλών οι οποίοι διαφορετικά θα κατέληγαν στην κόλαση. Μια μέρα θα δείτε τις ψυχές τους και θα είστε συγκλονισμένοι με αγάπη και χαρά όταν θα τις δείτε να κάθονται πλάι ΜΟΥ, δίπλα στο Θρόνο του Πατέρα ΜΟΥ.

Οι αμαρτωλοί θα δέχονται πάντα πρώτοι, όταν μετανοήσουν. Πάντα θα είναι στην πρώτη σειρά προς μεγάλη έκπληξη των πιστών ΜΟΥ. Αυτές οι ψυχές ήρθαν σε ΜΕΝΑ μέσω προσευχών και βάσανων των πιστών ΜΟΥ και των επιλεγμένων ψυχών ΜΟΥ. Οι πιστοί ΜΟΥ θα το καταλάβουν επειδή μέσω της ένωσης τους μαζί ΜΟΥ θα χαίρονται για τη σωτηρία αυτών των ψυχών.

Κόρη ΜΟΥ, τώρα χρειάζομαι να σώσω περισσότερες ψυχές. Παρακαλώ να προσεύχεστε για να μάθετε εσείς και οι άλλες επιλεγμένες ψυχές πώς ο πόνος μπορεί να αυξήσει τον αριθμό εκείνων που θα μπουν στο Βασίλειο του Πατέρα ΜΟΥ. Σας ζητώ να ζητάτε τη Χάρη που απαιτείται για να δοθεί το δώρο του πόνου. Να θυμάστε, όταν χαρίζω τον πόνο, αυτό είναι μια ιδιαίτερη χάρη και μάλιστα τέτοια που θα φέρει πολλές περισσότερες ψυχές στην αγκαλιά της Καρδιάς ΜΟΥ.
Ο Αγαπημένος σας Ιησούς

Σωτήρας της ανθρωπότητας

14/09/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.