ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Η Αλήθεια συνήθως αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και οριστική απόρριψη

Μήνυμα 195 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου του 2011, στις 23:50

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, τώρα βιώνεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον πόνο που έχω υποστεί κατά τη διάρκεια της Σταύρωσης ΜΟΥ – την εγκατάλειψη, την απόρριψη, την απομόνωση. Την απόρριψη μέσα από ένα κύμα χλευασμού από τα χέρια της εξουσίας και ειδικά από τους ευσεβείς πιστούς ΜΟΥ. Ακόμα κι αποστόλοι ΜΟΥ ΜΕ απέρριψαν στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ώρα ανάγκης. Δε θα έπρεπε επομένως να σε εκπλήσσει το γεγονός ότι το ίδιο συμβαίνει και σε σένα.

Απόψε φανερώθηκε σε σένα επίσης ένα όραμα, όταν ΕΓΩ στέκομαι μπροστά στους βασανιστές ΜΟΥ, τους οποίους αναγκάστηκα να ακούσω όταν τα αισχρά ψέματα τους καταδίκαζαν ΕΜΕΝΑ και την Αλήθεια της Διδασκαλίας ΜΟΥ. Έτσι κι εσύ και οι πιστοί ΜΟΥ θα αντιμετωπίζεστε με τα χέρια εκείνων που δεν μπορούν να αποδεχθούν την Αλήθεια ή την θεωρούν ως δυσάρεστη.

Η Αλήθεια, κόρη ΜΟΥ, συνήθως αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, έχει απορριφθεί εντελώς, και μερικές φορές θεωρείται ως βλασφημία. Μην φοβάστε ποτέ, διότι τα Λόγια που ΕΓΩ δίνω είναι μόνο η Αλήθεια. Μη φοβάστε ποτέ να δημοσιεύσετε αυτά που σας δίνω. Γιατί να σας έδινα αναλήθειες; Γιατί να προσπαθούσα να αμφισβητήσω αυτά τα μηνύματα, επιτρέποντας κάποια στιγμή για την εισαγωγή του ψεύδους. Θα ήταν αντίθετο με το Θέλημα του Πατέρα ΜΟΥ. Ακόμη και στο σατανά δε θα επιτρέπεται να επηρεάζει τα μηνύματα αυτά, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ προσπαθεί.

Με την πάροδο του χρόνου όταν αυτά τα μηνύματα γίνονται όλο και πιο έντονα, θα γίνουν το αντικείμενο πολλών συζητήσεων και γελοιοποίησης. Ωστόσο πολλοί θα προσελκύονται σ’ αυτά, διότι σε βάθος, δε θα μπορέσουν να μην συγκινηθούν με το Άγιο Πνεύμα που θα αγγίξει τις ψυχές τους.

Με τον καιρό, παιδιά ΜΟΥ, θα ΜΕ ευχαριστήσουν εκείνοι για τη βοήθεια να προσπεράσουν το χάος τους ακάνθινους θάμνους που τους μπλοκάρουν να φτάσουν στην Πύλη του Παραδείσου, επειδή χωρίς την καθοδήγησή ΜΟΥ τώρα αυτή τη στιγμή, θα ήταν χαμένοι. Δε θα έβρισκαν τη δύναμη για να περάσουν με ασφάλεια τις πύλες της Νέας Εδέμ, νέας εποχής της ειρήνης επάνω στη Γη, που περιμένει όλους αυτούς που ακολουθούν ΕΜΕΝΑ και τις Διδασκαλίες ΜΟΥ.

Ο Αγαπημένος σας Σωτήρας και Διδάσκαλος

Ιησούς Χριστός

15/09/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.