ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Εξηγήστε τη φρίκη της κόλασης σ’ εκείνους που είναι τυφλοί για την ύπαρξη του σατανά

Μήνυμα 204 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου του 2011, στις 22:15

 

Πολυαγαπημένη ΜΟΥ κόρη, γιατί ο άνθρωπος επιμένει να αρνείται την ύπαρξη της κόλασης.

Πολλά από τα παιδιά ΜΟΥ που θεωρούν τους εαυτούς τους ως σύγχρονους με τις απόψεις τους, αρνούνται δημοσίως την ύπαρξη της κόλασης διακηρύσσοντας την πίστη τους στο Θεό, τον Αιώνιο Πατέρα. Παρασέρνουν τα άλλα ΜΟΥ παιδιά όταν χρησιμοποιούν τη δικαιολογία ότι ο Θεός είναι πάντα φιλεύσπλαχνος. Πείθοντας τα παιδιά ΜΟΥ πως όλοι θα πάνε στον Παράδεισο, γίνονται άθελά τους υπεύθυνοι για εκείνους που ακολουθούν το εσφαλμένο δόγμα τους.

Ο σατανάς υπάρχει και ως εκ τούτου υπάρχει η κόλαση. Η κόλαση είναι ένα μέρος όπου ο σατανάς παίρνει τις ψυχές που δείχνουν την υποταγή σ’ αυτόν στη Γη. Αυτές είναι οι ψυχές που απορρίπτουν την κάθε σκέψη για το Θεό και προωθήσουν την αποδοχή των κακών πράξεων στον κόσμο. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι άνθρωποι μπορούν να πουλήσουν ακόμη και την ψυχή τους στο σατανά με αντάλλαγμα για μια ζωή μέσα σε πλούτο, διασημότητα και δύναμη. Πολλοί στη μουσική βιομηχανία έκαναν έτσι για χρόνια. Λίγοι αναρωτιούνται επάνω στο γεγονός ότι η υποταγή τους γίνεται πολύ συχνά μέσα από εγκαίνια της ομάδας που πραγματοποιούνται μέσω των απόκρυφων πρακτικών.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν εκείνοι που ζουν – όπως οι ίδιοι θεωρούν – μια γεμάτη με διασκέδαση, ανέμελη ζωή στην όπου ποθούν συνεχώς την αυταρέσκεια. Αυτές είναι μόνο μερικές από εκείνες τις ψυχές που κατά την άφιξη στις πύλες της κόλασης είναι συγκλονισμένες και κουνάνε το κεφάλι τους με δυσπιστία για την μοίρα που τους περιμένει. Δεν μπορούν να δεχτούν ότι ο τρόμος που αντιμετωπίζουν είναι δικής τους κατασκευής. Έκαναν κατάχρηση της ελευθερίας, που τους δόθηκε στη Γη, σε ό, τι προσβάλλει το Θεό.

Παιδιά ΜΟΥ, παρακαλώ εξηγήστε τη φρίκη της κόλασης σ’ εκείνους που είναι τυφλοί για την ύπαρξη του σατανά. Δεν έχει σημασία αν θα γελούν και θα σας βρίσουν. Είναι το καθήκον σας να τους προειδοποιήσετε για την τρομερή μοίρα που περιμένει τις φτωχές ψυχές που καταλήγουν εκεί.

Άθεοι που πιστεύουν ότι τα βάσανά τους θα τελειώσουν με την τελευταία τους πνοή στο νεκροκρέβατό τους, ακούστε ΜΕ τώρα. Γι’ αυτούς από εσάς που αρνούνται την Ύπαρξη του Θεού σ’ αυτή τη Γη, αν και η Αλήθεια σάς αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής σας, τα βάσανά στην κόλαση θα είναι μόνο η αρχή της αιώνιας καταδίκης. Εσείς, φτωχές ΜΟΥ ψυχές, διεπράξατε σοβαρή αμαρτία απορρίπτοντας εθελοντικά ΕΜΕΝΑ . Αντ’ αυτού επιλέξατε το σατανά. Εκείνος σας περιμένει μετά το θάνατο. Δε θα ΜΕ βρείτε πουθενά εκεί, διότι τότε θα είναι πολύ αργά για να σας δείξω το Έλεος ΜΟΥ.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε όλοι σας, επειδή μαζί μπορούμε να σώσουμε αυτές τις ψυχές. Μην αφήσετε τον σατανά να κλέψει αυτές τις ψυχές. Βοηθήστε ΜΕ να τις σώσω, ενώ εξακολουθούν ακόμη να ζουν στη Γη.

Ο Αγαπημένος σας Ιησούς

24/09/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.