ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Διορατικότητα στη Σταύρωσή ΜΟΥ

Μήνυμα 206 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε τη Δευτέρα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, στις 23:45

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, αυτή τη νύχτα, για πρώτη φορά, σου έδωσα μια σαφή εικόνα της Σταύρωσής ΜΟΥ που σε εξέπληξε. Ωστόσο αυτό που σου αποκάλυψα έχει τεράστια σημασία.

Πολλοί χλιαροί πιστοί νομίζουν πως όταν σταυρώθηκα, τότε με κάποιο τρόπο, επειδή είμαι ο ΥΙΟΣ του Πατέρα ΜΟΥ, δεν υπέφερα το φυσικό πόνο που θα ένιωθε ο άνθρωπος. Νομίζουν επίσης ότι λόγω της θείας ΜΟΥ κατάστασης δεν ήμουν φοβισμένος ούτε θα μπορούσα να είμαι λόγω της δύναμης που έλαβα από τον Πατέρα ΜΟΥ.

Η Αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ένιωσα πολύ μόνος και φοβισμένος. Ο χρόνος ΜΟΥ στη Γεσθημάνη ήταν τρομακτικός λόγω της ανθρώπινης φύσης ΜΟΥ. Να θυμάστε ότι ήρθα στη Σάρκα. Είχα τα ίδια συναισθήματα του πόνου και της θλίψης, όπως κάθε άνθρωπος. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αυτό.

Ένιωσα εγκατελειμμένος από τον Αιώνιο Πατέρα, και ήταν αυτονόητο κατά κάποιο τρόπο από τους αποστόλους ΜΟΥ που δεν έκαναν τίποτα για να ΜΕ παρηγορήσουν σ’ αυτές τις τρομερές ώρες.

Όταν στάθηκα απέναντι στους εκτελεστές ΜΟΥ, έτρεμα από φόβο και μετά βίας μπορούσα να ανταποκριθώ στις κατηγορίες τους. Αισθάνθηκα όπως θα αισθανόταν ο κάθε άνθρωπος εν όψει μιας βίαιης εκτέλεσης. Η αξιοπρέπεια ΜΟΥ παρέμεινε άθικτη λόγω της θυσίας που ήξερα ότι έπρεπε να κάνω για την ανθρωπότητα. Ξέρω ότι είναι παράδοξο, αλλά ένιωθα επίσης την Αγάπη και τη Χαρά μέσα στην Καρδιά ΜΟΥ κατά τη διάρκεια αυτών των βασάνων, γιατί ήξερα ότι ο θάνατός ΜΟΥ θα σας σώσει, παιδιά ΜΟΥ, για την αιωνιότητα. Ωστόσο ΕΓΩ τώρα θέλω να αναρωτηθείτε πόσοι μπορούν να σωθούν μέσω του θανάτου ΜΟΥ πάνω στο Σταυρό, ποιος θέλει να σωθεί και αν καταλαβαίνετε πραγματικά την έννοια;

Λόγω του θανάτου ΜΟΥ μπορείτε τώρα να μπείτε στον Παράδεισο. Μήπως γνωρίζετε επίσης ότι αυτό θα γίνει με τη δική σας επιλογή και μέσα από την ελεύθερη βούληση που σας έχει δοθεί; Η πίστη στο Θεό Πατέρα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας. Ελάτε πρώτα σε ΜΕΝΑ κι ΕΓΩ θα σας οδηγήσω σ’ Αυτόν. Τηρήστε τις Διδασκαλίες ΜΟΥ που σας έχουν δοθεί μέσα από την Αγία Γραφή. Αγάπα τον πλησίον σου. Κρατήστε την πίστη σας απλή. Να έχετε μια ισορροπημένη άποψη της πίστης σας. Να αγαπάτε ΕΜΕΝΑ. Προσευχηθείτε σε μενα. Να ΜΕ λατρεύετε. Επιτρέψτε ΜΟΥ να σας αγαπάω με την τρυφερή Καρδιά ΜΟΥ, έτσι ώστε η Θεία Παρουσία ΜΟΥ να γεμίζει τις πολύτιμες, μικρές σας ψυχές. ΕΓΩ είμαι δικός σας. Εσείς είστε τα παιδιά ΜΟΥ. Είναι τόσο απλό.

Όσο περισσότερο προσεύχεστε, τόσο πιο πολύ πλησιάζετε. Κοντά οι καρδιές σας θα περιτυλίσσονται με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

Ο Ιησούς σας

Σωτήρας της ανθρωπότητας

26/09/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.