ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Να χαίρεστε όταν ο ουρανός θα εκραγεί, επειδή θα ξέρετε ότι ΕΓΩ έρχομαι

Μήνυμα 211 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε  την Κυριακή 2 Οκτωβρίου του 2011, στις 15:00

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, τα καιρικά φαινόμενα αλλάζουν τώρα ως ένα ακόμη σημάδι της αλλαγής των καιρών. Άλλες αλλαγές θα βιώσετε. Ο ήλιος θα σφύζει και θα περιστρέφεται μπροστά στον κόσμο καθώς θα ετοιμάζεται για την Προειδοποίηση.

Ο Σταυρός ΜΟΥ θα εμφανιστεί πρώτα. Θα είστε σοκαρισμένοι, αλλά αυτό δίνεται ως ένα σημάδι έτσι ώστε να μπορείτε να προετοιμάσετε τις ψυχές σας και να ζητήσετε συγχώρεση για τις αμαρτίες που έχετε διαπράξει. Με τον τρόπο αυτό δε θα υποφέρετε κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης.

Να προσεύχεστε, να προσεύχεστε, να προσεύχεστε. Πιστοί ΜΟΥ σε όλο τον κόσμο, να χαίρεστε όταν ο ουρανός εκραγεί, επειδή θα ξέρετε ότι ΕΓΩ πραγματικά έρχομαι στον κόσμο. Επιτέλους η ανθρωπότητα δε θα μπορέσει να ΜΕ απαρνηθεί. Η Αγάπη ΜΟΥ θα ακτινοβολεί σε κάθε γωνία του κόσμου, όταν θα προσπαθήσω να διεισδύσω μέσα σε όλες τις ψυχές, παντού.

Το γεγονός αυτό θα είναι τόσο απροσδόκητο που ο κόσμος θα σταματήσει μέσα σε μεγάλο σοκ. Όταν σιγά-σιγά θα επιστρέψουν στην κανονική κατάσταση, πολλοί δε θα είναι ακόμη σίγουροι για το τι έχει συμβεί. Όταν θα έρθω ΕΓΩ, θα το κάνει επίσης κι ο σατανάς και οι δαίμονες από την κόλαση, οι οποιοι θα προσπαθήσουν να καταβροχθίσουν τις ψυχές των παιδιών ΜΟΥ. Γι’ αυτό οφείλω να καλέσω όλους σας να ραντίζετε με αγιασμό τα σπίτια και να έχετε παντού αγιασμένα κεριά. Πρέπει να προστατεύετε τους εαυτούς σας συνεχώς.

Πιο μπροστά σας ζητώ το εξής: προσευχηθείτε για όλους εκείνους που δεν μπορούν να βρουν στις καρδιές τους την αποδοχή για την Αλήθεια των Διδασκαλιών ΜΟΥ. Προσευχηθείτε να σωθούν ειδικά εκείνοι που κάνουν μια τεράστια προσπάθεια για να ΜΕ αρνηθούν, ακόμα κι αν γνωρίζουν για τη Σταύρωσή ΜΟΥ.

Να θυμάστε ότι πέθανα για τον καθένα από σας για να σας σώσω. Να θυμάστε ότι αυτή τη φορά θα έρθω και πάλι για να σας σώσω, τον κάθε έναν από σας. Δεν αποκλείω κανέναν.

Παιδιά, τώρα είναι η ευκαιρία σας να είστε βέβαιοι για τη θέση στην Εποχή της Ειρήνης στη Γη. Γιατί να μην θέλατε να πάρετε μέρος σ’ αυτό; Γιατί κάποιος θα επέλεγε συνειδητά το βάθος της κόλασης, αντί αυτό το Μεγάλο Δώρο;

Να χαίρεστε. Να προσεύχεστε. Δώστε ευχαριστίες στον Θεό Πατέρα γι’ αυτήν τη Μεγάλη Προειδοποίηση. Δεχτείτε αυτό το Δώρο με αγάπη και χαρά στις καρδιές σας.

Ο Σωτήρας σας

Ιησούς Χριστός

02/10/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.