ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Το Καθαρτήριο δεν είναι ένα μέρος, όπου θα έπρεπε να αισθάνεστε ευχαρίστηση μπαίνοντας εκεί

Μήνυμα 216 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου του 2011, στις 21:45

 

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, ο λόγος που στέλνω τόσα πολλά Μηνύματα στα παιδιά ΜΟΥ είναι να τους βοηθήσω να προετοιμάσουν τις ψυχές τους με τρόπο, που δεν ήταν δυνατός μέχρι τώρα.

Πολλά από τα παιδιά ΜΟΥ δεν έχουν διαβάσει την Αγία Γραφή, ούτε είναι ενήμεροι για όλες τις διδασκαλίες ΜΟΥ.

Οι χειροτονημένοι υπηρέτες ΜΟΥ ξοδεύουν περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στο μέρος των διδασκαλιών ΜΟΥ, όπου ζητάω από όλους σας να αγαπάτε του πλησίον, και αυτό είναι καλό. Δε συζητιέται ωστόσο για τις συνέπειες, που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, αν θα απόρριπτε τον Πατέρα. Γιατί οι χειροτονημένοι υπηρέτες ΜΟΥ αρνούνται την ύπαρξη της κόλασης και γιατί δίνουν μια ρόδινη εικόνα του Καθαρτηρίου;

Τα παιδιά ΜΟΥ είχαν διδαχθεί από τις εκκλησίες πολλά καλά πράγματα που διακηρύσσουν τη Δόξα του Θεού του Παντοδύναμου Πατέρα. Δυστυχώς, όμως, η ύπαρξη του Καθαρτηρίου και της Κόλασης υποτιμάται σε τέτοιο βαθμό, που τα παιδιά ΜΟΥ έχουν εφησυχάσει, όταν πρόκειται για την ύπαρξή τους.

Τα παιδιά ΜΟΥ έχουν παραπλανηθεί επίσης στο θέμα της ύπαρξης του πονηρού. Πολλοί από τους χειροτονημένους υπηρέτες ΜΟΥ αρνούνται ακόμα και την ύπαρξή του. Ωχ, πόσο ανόητοι είναι πιστεύοντας, ότι ο άνθρωπος μπορεί να ενισχύσει την πίστη του χωρίς τη γνώση και την κατανόηση της αλήθειας για τη δύναμη του πονηρού.

Αυτή η έλλειψη της κατεύθυνσης από την πλευρά των χειροτονημένων υπηρετών ΜΟΥ σημαίνει πως το κακό στον κόσμο αναπτύχθηκε με έναν τρόπο, που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί μέσω της προσευχής. Στο σατανά έχει επιτραπεί για κάποιο χρονικό διάστημα να κυκλοφορεί ελεύθερα σ’ αυτήν τη Γη λόγω της τύφλωσης των χειροτονημένων υπηρετών ΜΟΥ. Αν τα παιδιά ΜΟΥ ήταν σωστά ενημερωμένα για το χάος που προκαλείται από το σατανά, τότε η προσευχή για τον περιορισμό της επιρροής του θα ήταν πολύ ισχυρότερη.

Η ύπαρξη του Καθαρτηρίου

Η ύπαρξη του Καθαρτηρίου είναι παρεξηγημένη. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι απλά περίοδος αναμονής καθαρισμού, πριν μπορέσουν οι ψυχές να μπουν στον Ουρανό, για εκείνες τις ψυχές που μπορεί να μην ήταν σε μια κατάσταση χαρίτος την ώρα του θανάτου. Παιδιά, υπάρχουν διάφορα επίπεδα Καθαρτηρίου και όλες οι ψυχές νιώθουν καυστικό πόνο του σκότους, ο οποίος εντείνεται περισσότερο στα χαμηλότερα επίπεδα. Αυτό σημαίνει πως οι ψυχές, που παρ’ ολίγο να ριχτούν στην κόλαση, υποφέρουν τον πόνο του καψίματος περισσότερο. Παρόλο που όλες οι ψυχές, που υποφέρουν στο Καθαρτήριο, τελικά θα μπουν στο Βασίλειο του Πατέρα ΜΟΥ, αυτό δεν είναι ένα μέρος, που τα παιδιά ΜΟΥ θα έπρεπε να αισθάνονται ευχαρίστηση μπαίνοντας εκεί. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο πρέπει να καταπολεμάτε την αμαρτία και να αναζητάτε τη συγχώρεση όσο το δυνατόν συχνότερα, για να παραμείνετε σε κατάσταση χάριτος. Γι’ αυτό πάντα πρέπει να τηρείτε τις Δέκα Εντολές. Γι’ αυτό επίσης πρέπει να προσεύχεστε για τις ψυχές που βρίσκονται εκεί, διότι χωρίς τις προσευχές σας δεν μπορούν να εισέλθουν στη Βασιλεία των Ουρανών μέχρι την τελική Ημέρα της Κρίσεως.

Παιδιά, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την Αλήθεια.

Προσευχηθείτε για χάρες που σας χρειάζονται για την απελευθέρωση από την αμαρτία έτσι ώστε να μπορείτε να μπείτε στον Ουρανό. Να είστε έτοιμοι κάθε μέρα, γιατί δεν ξέρετε τα σχέδια που ήδη υπάρχουν, και που σας περιμένουν. Σας δίνω αυτό το Μήνυμα, έτσι που η Αλήθεια είναι σαφή. Παιδιά, αυτές οι σημαντικές πληροφορίες δε σας παρουσιάστηκαν με σαφήνεια εδώ και δεκαετίες. Αυτό είναι τόσο σημαντικό να είστει καλά προετοιμασμένοι.

Αν προσεύχεστε κάθε μέρα στις 15:00 με το Ποζάριο του Θείου Ελέους, θα παρέμβω τη στιγμή του θανάτου εκ μέρους σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλοι αμαρτωλοί είστε, και θα σας δείξω το Έλεός ΜΟΥ. Σας το λέω αυτό επειδή σας αγαπάω, όχι για να σας τρομάξω, αλλά για να σιγουρευτώ ότι θα μεταδώσετε την Αλήθεια στις οικογένειές σας.

Ο σημερινός ΜΟΥ Λόγος είναι απλά μια υπενθύμιση της Αλήθειας, την οποία σας στέρησαν πίσω από τη μάσκα της ανεκτικότητας. Είναι λίγο σαν με τους γονείς ενός παιδιού, το οποίο κακομαθαίνουν, γιατί αγαπούν το παιδί τόσο πολύ. Εάν οι γονείς παραταϊζουν το παιδί, η υγεία του θα υποφέρει. Παρ’ όλα αυτά, στο όνομα της εσφαλμένης αγάπης, οι γονείς εξακολουθούν να δίνουν τροφή στο παιδί, την οποία ήδη συνήθησε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην επιδείνωση της υγείας του παιδιού. Με τη σειρά του, το παιδί δε συνειδητοποιεί ποιο είναι υγιεινό φαγητό για να φάει, γιατί δεν ξέρει τίποτα γι’ αυτό. Ποτέ δεν του το είπαν.

Πηγαίνετε τώρα και πείτε στους αδελφούς και στις αδελφές σας την Αλήθεια για την Κόλαση και το Καθαρτήριο, πριν είναι πολύ αργά. Γιατί αν δε θα το κάνετε εσείς, δε θα το κάνει κανένας άλλος.

Ο Διδάσκαλος σας και Θείος Σωτήρας

Ιησούς Χριστός

07/10/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.