ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο Θεός ο Πατέρας – Προσέξτε τώρα την τελική ΜΟΥ έκκληση προς την ανθρωπότητα

Μήνυμα 219 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου του 2011, στις 15:30

 

Κόρη ΜΟΥ, πες στον κόσμο για την Αγάπη που έχω για όλα τα Πλάσματά ΜΟΥ σε όλο τον κόσμο. Ενημέρωσε τους επίσης ότι τώρα ΕΓΩ θα καθοδηγώ την Μεγαλύτερη Πράξη της Θείας Παρέμβασης που έχει δει κανείς στη Γη από την ώρα της Ανάστασης του ΥΙΟΥ ΜΟΥ, του Ιησού Χριστού.

Όλα είναι έτοιμα γι’ αυτήν τη Μεγάλη Πράξη Ελέους, την οποία καθιέρωσα για να βοηθήσω να σωθείτε όλοι σας.

Η Αγάπη ΜΟΥ για σας σημαίνει πως ενώ σκοπεύω να καταπολεμήσω τον απατεώνα στις προσπάθειές του να καταστρέψει την ανθρωπότητα, θα επιτρέψω τώρα να γίνει η τελευταία Πράξη του Ελέους για να μετανοήσετε. Αυτή η τελευταία Πράξη της αποκατάστασης σας στα Μάτια ΜΟΥ σημαίνει ότι ο άνθρωπος μπορεί και πάλι να μάθει την Αλήθεια για την Ύπαρξή ΜΟΥ.

Παιδιά ΜΟΥ, παρακαλώ υποκιθείτε τώρα και να ικετεύετε για το Έλεος για τις οικογένειές σας και τους αγαπημένους σας. Εάν δεν είναι σε μια κατάσταση χάριτος, η Προειδοποίηση θα είναι δύσκολη γι’ αυτούς. Πρέπει να τους ενημερώσετε για την ανάγκη να διαλογίζονται για την Αλήθεια.

Ο χρόνος είναι περιορισμένος. Η Προειδοποίηση είναι σχεδόν έπάνω σας. Όταν έρθει, θα έχετε το χρόνο να αποφασίσετε ποιο δρόμο επιθυμείτε να επιλέξετε. Το δρόμο προς το Θείο Φως ή το δρόμο του απατεώνα. Η επιλογή θα είναι δική σας.

Μετά από κάποιο διάστημα, εάν ο άνθρωπος δε θα γυρίσει την πλάτη του στους πονηρούς του δρόμους, θα καταστρέψω αυτές τις χώρες, που πληρώνουν φόρο τιμής στον απατεώνα. Οι άνθρωποι θα κρύβονται, όταν το Χέρι ΜΟΥ θα πέσει με την τιμωρία, αλλά δε θα έχουν πού να πάνε.

Η υπομονή ΜΟΥ εξαντλείται, όταν σχεδιάζω τώρα να ενώσω όλους όσους πιστεύουν σε ΜΕΝΑ, τον Δημιουργό των πάντων και να τους πάρω μαζί ΜΟΥ στη Νέα Εποχή Ειρήνης. Αυτοί που θα επιλέξουν τον άλλο δρόμο, θα ριχτούν στις φλόγες της κόλασης.

Προσέξτε τώρα την τελευταία έκκληση προς την ανθρωπότητα, γιατί αυτή είναι η ώρα για σας να αποφασίσετε για το μέλλον σας. Προσευχηθείτε για τους τυφλούς στην Αγάπη ΜΟΥ, διότι πολλοί απ’ αυτούς, όταν η Αλήθεια θα τους αποκαλυφθεί, για άλλη μια φορά θα ΜΕ αψηφήσουν και θα ΜΟΥ γυρίσουν την πλάτη τους.

Ο Αγαπημένος Δημιουργός σας

Ο Θεός Πατέρας

Ο Ύψιστος Βασιλιάς

09/10/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.