ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Παναγία: Θα έρθεις αντιμέτωπη με τεράστιο έλεγχο και επίθεση

Μήνυμα 221 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου του 2011

 

Παιδί Μου, αυτός είναι ο καιρός που όταν εργάζεσαι για το ΥΙΟ Μου, θα έρθεις αντιμέτωπη με τεράστιο έλεγχο και επίθεση. Πρέπει πάντα να τιμάς τις επιθυμίες του ΥΙΟΥ Μου και να ΤΟΝ υπακούς την κάθε στιγμή. Ποτέ μην υπερασπίζεις το πιο Ιερό Λόγο ΤΟΥ, επειδή ΑΥΤΟΣ δεν επιθυμεί να το κάνεις αυτό. Μην απαντάς ή ασχολείσαι με όσους αμφισβητούν ή παρερμηνεύουν το Λόγο ΤΟΥ, κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει συζητήσεις και αμφιβολίες.

Θα βρεθείς τώρα υπό την επίθεση του απατεώνα, αλλά πρέπει να προσεύχεσαι για την προστασία Μου και ποτέ να μην υποκύπτεις σε τέτοιους χλευασμούς. Αυτός, ο απατεώνας, εργάζεται μέσω άλλων ανθρώπων για να σε βλάψει, και αν θα του επέτρεπες να συμβεί αυτό, θα σε απασχολήσει με τον ίδιο και αυτό θα του δώσει τη δύναμη που θέλει.

Παιδί Μου, μείνε σταθερή σ’ αυτές τις περιπτώσεις και να στρέφεσαι σε Μένα. Θα σε καλύπτω πάντα με τον πιο ιερό Μανδύα Μου για να σε προστατεύσω απ’ αυτόν και όλα θα πάνε καλά.

Μείνε θαρραλέα και να το αποδεχτείς αυτό ως Δώρο από τον Ύψιστο Θεό, γιατί χωρίς μια τέτοια δύναμη δε θα μπορούσες να κάνεις αποτελεσματικά αυτό το έργο. Να θυμάσαι πάντα πως σ’ αυτό το έργο δεν είσαι μόνη, διότι όλοι οι άγιοι μεσολαβούν για σένα και θα σου δίνεται κάθε είδους Θεία Προστασία.

Συνέχισε την υπακοή σου στο ΥΙΟ Μου και προσπάθησε να είσαι, και να είσαι χαρούμενη, αποδέχοντας τα βάσανα που ΤΟΥ επιτρέπουν να σώζει τις ψυχές. Πρέπει να συνεχίζεις να λες το Άγιο Ροζάριο κάθε μέρα και να προσεύχεσαι μαζί Μου, έτσι ώστε οι ψυχές να μπορούν να σωθούν.

Σε ευλογώ, παιδί Μου. Ο Ουρανός χαίρεται με το πιο Ιερό Έργο στο Όνομα του πολύτιμου ΥΙΟΥ Μου, ο οποίος αγαπάει όλους τους ανθρώπους, αλλά κλαίει μέσα στη θλίψη γι’ αυτές τις ψυχές, που θα απορρίψουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥ Χέρι του Ελέους μετά από την Προειδοποίηση.

Η Αγαπημένη Μητέρα σας

12/10/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.