ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η Μεγαλύτερη Πράξη του Θείου Ελέους στους Έσχατους Καιρούς

Ο χρόνος σας στη Γη είναι σε ένα κρίσιμο σημείο

Μήνυμα 224 της σειράς: Προειδοποίηση

Δόθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου του 2011, στις 15:30

Πολυαγαπημένη κόρη ΜΟΥ, γιατί όταν ο Λόγος ΜΟΥ ερμηνεύεται, τόσα πολλά από τα παιδιά ΜΟΥ Τον βρίσκουν τόσο προσβλητικό. Αν και τα παιδιά ΜΟΥ πρέπει να διακρίνουν πάντα τέτοια μηνύματα που δημοσιεύονται από εκείνους που ισχυρίζονται ότι έρχονται στο Όνομά ΜΟΥ, θα πρέπει επίσης να μάθουν να κρατάνε τα μυαλά τους και τις καρδιές ανοιχτές την κάθε στιγμή.

Ωχ, πόσο θα ήθελα ειδικά οι πιστοί ΜΟΥ να ανοίξουν τα μάτια τους και να ΜΕ καλωσορίσουν στις καρδιές τους. Αυτός είμαι ΕΓΩ, ο Ιησούς, που σας καλεί να ακούσετε τη Φωνή ΜΟΥ όταν σας καλώ να έρθετε σε ΜΕΝΑ στην προσευχή.

Ο χρόνος σας στη Γη είναι σε ένα κρίσιμο σημείο. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος προτού θα αναγγέλλω τη Νέα Εποχή Ειρήνης και γι’ αυτό σας χρειάζομαι για να προετοιμάσω τώρα τις ψυχές σας.

Μην αφήσετε την αλαζονεία να σας κάνει τυφλούς στην Αλήθεια. Δεν ξέρετε ότι ποτέ δε θα σας εξαπατούσα; Ακούστε τις οδηγίες ΜΟΥ για να εμποδίσετε τον πονηρό να μην σας δυσκολεύει στη διάκριση σας. Μην του επιτρέπετε να σας κρατάει σε απόσταση, διότι αν θα ακούγατε μόνο τον Ιερό Λόγο ΜΟΥ, θα ξέρατε ότι είμαι ΕΓΩ, ο Ιησούς Χριστός που σας καλεί.

Παιδιά, αν ξέρατε πόση μόλυνση έχει πέσει στις πολύτιμες ψυχές ΜΟΥ σε όλο τον κόσμο, θα είσασταν σοκαρισμένοι. Αυτό το σκοτάδι καλύπτει από καιρό σε καιρό ακόμη και τους πολύτιμους πιστούς ΜΟΥ. Ο πόνος, που νιώθω ιδιαίτερα μεταξύ εκείνων των ψυχών που προσεύχονται τακτικά και δείχνουν αληθινή αφοσίωση, φέρνει δάκρυα μεγάλης θλίψης όταν είμαι μάρτυρας των ανησυχιών τους.

Προσευχηθείτε, προσευχηθείτε, προσευχηθείτε για την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος. Εάν ανοίξετε τις σκληρυμένες καρδιές σας και θα ζητήσετε το δώρο της διάκρισης, θα απαντήσω στην κλήση σας.

Πόσο θλιμμένοι θα είστε όταν η Αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε σας κατά τη διάρκεια της Προειδοποίησης. Τώρα σας ζητώ τις προσευχές σας για να σώσω άλλες ψυχές. Σίγουρα, ακόμη κι αν αμφιβάλλετε στο Λόγο ΜΟΥ που δόθηκε μέσα απ’ αυτά τα Μηνύματα, μπορείτε να Τον βρείτε ακόμη στις καρδιές σας για να προσεύχεστε για τις χαμένες ψυχές.

Σας αγαπώ και περιμένω την απάντησή σας στις εκκλήσεις ΜΟΥ για την προσευχή.

Ο Ιησούς σας

16/10/2011 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.